User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
30 sonuçtan 20 ile 30 arası

Konu: Volvo s60 vs Opel Insignia

optimus_prime - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    insignianın ilk versiyonlarına göre son çıkan makyajlı kasada, çoğu kronik hata giderilmiş durumda. hem iç tasarımı hem de dış tasarımı 19luk sport jantlarla bence hala çekici

en azından bakım masrafları daha az olur. senede 5bini geçmeyecekse 12 litre de yaksa bence çok önemli değil

edit: bulunabilirse yeni mondeoda şık bence
    Konu optimus_prime tarafından (13-02-2017 Saat 10:24 ) değiştirilmiştir.

c20let - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Cimmeria Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yorumlar için teşekkür ederim, genel olarak herkes tüketime takılmış ama araba şehir içinde neredeyse hiç ya da çok az kullanılacak, dolayısıyla uzun yolda 130-140 sabit hızda 7lt civarı yakıyorsa ikisi de olumlu benim için.

siz yazınca dikkat ettim ilan fotolarında hakikaten s60 arka koltukla ön koltuk arası mesafeleri bayağı ufak.

arabaların prestijli gözükme olayı bana bir şey ifade etmiyor, arabayla prestij kavramları bana uzak ve ters o yüzden volvo marka algısı daha premium olsa da insignia sanki daha mantıklı gibi.

Gördüğüm kadarıyla makyajlı kasa 1.6t cosmoların donanımı oldukça yüksek, peki bu motor yazılıma gelir mi? soft bir yazılım yapılsa hem biraz güçlenir hem de yakıt 1lt civarı düşmez mi?

diğer seçenekleri yazan arkadaşlara teşekkür ederim ama başka araç düşünmüyorum.

fiyat performans olarak insignia çok ideal bir araç gibi geliyor benim kullanım şeklime göre.
    İnsignia denince insanımız ilk iş çok yakıyor dediğinden yakıttan girdi sanırım herkes.
    Araç çok ağır hissettiriyor öncelikle gerek direksiyon olsun gerek pedallar zaten ağır kullanmasını da ağır yapmışlar olduğundan daha heybetli hissettiriyor içindeyken. Dışarıdan bakınca da çok sportif duruyor tasarımını beğeniyorum. Bizim araç flexride hariç full donanım makyajsız kasaydı. Vites çevresinden gıcırtı geliyordu bozuk yola girildiğinde. Gördüğüm kadarıyla diğer makyajsız insignialarda da bu durum vardı. Onun haricinde kronik bir sıkıntı yaşamadık 1 yıl içinde ama bence makyajlı almak daha avantajlı sıkıntılar giderilmiştir.

ahmetbaha-drs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    S60'ın söylendigi gibi arka diz mesafesi daha önceki kasalarda dahil biraz az, son kasanında bagajı daha ufak Insignia'ya göre. 1.6 T4 180HP Powershift motor sanzımanın uyumu gayet güzel ortalama 8-10 arası yakar kullanıma bağlı olarak. 1.5 T3 150hp yeni motorlarda ortalama 9-11 civarı deniyor ama çok bilgim yok. Bakımları 20.000km'de bir benzinlilerin. Premium ve ya özellikle Advance denk gelirse çok ciddi derecede donanım mevcut ki muhtemelen opsiyonda çıkıyor çoğu araçta. Koltukları Onur'un dedigi gibi çok rahat ama deri koltuk bakımını düzenli yaptırmanız gerekli özellikle açık renk derilerde. İlla ki diz mesafesi,bagaj ve extra konfor isteniyorsa S80 T4'de mevcut.. Hayırlısı olsun inşallah
    sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
    V40 Cross Country T4
    Megane GT-Line
    Range Sport SDV6
    A8 4.2 TDI Quattro
    VW Passat Variant TSI

Ufuk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2.0cdti'ın ist içi yakıtı ne olur peki 1.6t tamam 10 gibi bişey yakıyor da cdti 7lerde gezer mi istanbulda ?

levent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    97 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Alıntı Ufuk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    2.0cdti'ın ist içi yakıtı ne olur peki 1.6t tamam 10 gibi bişey yakıyor da cdti 7lerde gezer mi istanbulda ?
    8 civarı yakar..

onurc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    25 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    130 luk 2.0 cdti nin şehir içi diğer dizellere göre bi tık fazla yaktıgını biliyorum.

Absinthe. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2.0 cdti 130luk ile Denizli şehiriçinde 7.5 litre ortalama ile geziyorum.

Erdem K. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    52 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    s60'ın tavan ve arka diz mesafesi insignia'ya göre daha alçak ve dar olabilir ancak bence gerek malzeme kalitesi, gerek iç mekan sadeliği, gerekse yakıtı ve sağlamlığı ile ben direkt s60'ı tercih ederdim ...
    Subaru
    Technica
    InternationaL

PSN: ekduncan

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    insignia nın d segmentinde rakibi çok artısı yok.. haliyle yakıtı bari az olsa dedirtiyor. oda yok 1.6t lerde tamam güzel gidiyor alet ama yakıyor işte.

s60 ında bence öyle bir prestijlik duruşu yok istanbulda şirket aracı s60 dediğiniz araçlar öyle prestijlik bir yanı yok bence..

uzunyolda daha çok yol yapıcak ve uzun süre 5-6 sene binilicek bir araç alınıcaksa bence başka araçlara bakılmalı aracın arka koltuk aktif faal kullanılıcaksa diz mesafesi önemli bir unsur olucakdır uzun yolda bu öngörülmeli.. arka eğlence paketli araçlar ön planda olabilir.. uzunyola uygun yüksek cam tavan geniş diz mesafesi çok işlevselli arka koltuklu araç tercihi ön planda olabilir.. mesela c4 picasso tarzı.. yada F segmenti bir araç
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

220T - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Diz mesafesi dedin mi Superb'e bakmadan geçilmez bence.
    Modifiye parayla yapılır ama parayla yaptırılmaz.

onurc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    25 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    superb iyi güzel hoşta 1.6 tdi motorla kasaya göre haliyle bayağı bir güçsüz kalıyor diğerlerinin yanında,alternatif motor seçenekleri var mı bilmiyorum.cosmo ve sunrooflu bir insignia fazlasıyla işini görecektir bence.beyaz renk tavsiye etmem,siyah veya fırtına gri çok iyi duruyor insignia da.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler