User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
25 sonuçtan 20 ile 25 arası

Konu: 2017 ibiza 1,0 tsi dsg hk yardım

onursumer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    dsg eskisi gibi degil benim 2 sene dolucak 22 bin km kalibrasyon yapildi sadece tum sikayetlerim gitti

psn&Live id: onursumer
    135
    ├┼┼╕
    246R

KÖROĞLU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    128 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu hanımlar teknikten anlamadıkları için işler karışıyor.

1.0 TSİ - DSG varken sırf tipi yüzünden rio alacak olmak üzücü olmuş. Güzellik görecelidir ama teknik değil

Benzer durumda kalıp gül gibi japon colt'u satıp fransız c4 almışlığım var, colt'u çok özletmiştir.

İkna edileibliyorsa eğer B sınıfında polo > ibiza > fabia tercih edilmeli. Hangisi olursa olsun kazasız güzel günlerde kullanın inşallah.

Mehmetmert - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    47 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ya degil DSG araba yansa ne olur,2 yil kemiksiz garsnti var zaten iyi niyeti saymiyorum bile.Isterseniz 6 ay degil 6 gun sonra kucaklayin DSGyi garantili araba sonucta.

Her gaza bastiginizda hem gitmeyecek araba hemde acayip bir sekilde yakit tuketimi olucak Hemde neredeyse ayni paraya Tamam ibizanin yenisi ciktida,yenisi geldiginde siz hemen hemen 10k ucuza almis olacaksiniz ve yenisi gelsede zarariniz 10kdan fazla olmayacaktir.

Birde ibiza hem makyajli,hem en son kasasi yani neredeyse sifir kronik sorun.Bir kasanin son gelen araclari(makyajli) en sevdigimdir

Jem89 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı tolga_kaan_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu hanımlar teknikten anlamadıkları için işler karışıyor.

1.0 TSİ - DSG varken sırf tipi yüzünden rio alacak olmak üzücü olmuş. Güzellik görecelidir ama teknik değil

Benzer durumda kalıp gül gibi japon colt'u satıp fransız c4 almışlığım var, colt'u çok özletmiştir.

İkna edileibliyorsa eğer B sınıfında polo > ibiza > fabia tercih edilmeli. Hangisi olursa olsun kazasız güzel günlerde kullanın inşallah.
    Sonuna kadar katılıyorum. tsi motor ve dsg ikilisi tamamen mantıklı bir seçenek olacak.. Ama gel gör ki ibizayı ve poloyu hiç sevmiyor eşim

Ben de sonuçta o da kullanacak kırmayayım dedim.. Artık senede fazladan yakıt vericez biraz da performanstan mahrum kalacağız

Alıntı Mehmetmert Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ya degil DSG araba yansa ne olur,2 yil kemiksiz garsnti var zaten iyi niyeti saymiyorum bile.Isterseniz 6 ay degil 6 gun sonra kucaklayin DSGyi garantili araba sonucta.

Her gaza bastiginizda hem gitmeyecek araba hemde acayip bir sekilde yakit tuketimi olucak Hemde neredeyse ayni paraya Tamam ibizanin yenisi ciktida,yenisi geldiginde siz hemen hemen 10k ucuza almis olacaksiniz ve yenisi gelsede zarariniz 10kdan fazla olmayacaktir.

Birde ibiza hem makyajli,hem en son kasasi yani neredeyse sifir kronik sorun.Bir kasanin son gelen araclari(makyajli) en sevdigimdir
    Aslına bakarsan dediğin doğru.. 2 sene garanti var. Ama o süreçlerle de uğraşmak istemedim işin açıkçası.. Ben işin zararından ziyade yüzünün eskimesinden memnun kalmam.. Şimdi ibizayı alıcam, zaten eski bir görünüm. Çok fazla var yollarda.. Biraz daha farklı bir şey olsun bari dedim..

Forumlarda okudum ibiza 1.0 şehir içi 7 litre civarlarında geziyormuş.. Kia'da 8,5-9 deniyor.. Eğer yakıt çok rahatsız ederse tüp takım devam edicem

Birkan61 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    En yakın arkadaşımda ibiza fr 1.0 eco tsi var cam tavanlı geçen yıl 55e aldık mavi renk

motor canavar, sesi çok hoş, ara hızlanmalar çok başarılı o hacime 170 - 180e kadar soluksuz güzel yürüyor, yakıtı ırzına geçerekten 8,2 litre şuan şehir içi,

ben tavsiye ederim hoşuma gidiyor keyifli araba

ama bizim gibi sapık sürüyorsanız yol tutuş ve frenleme yeterli gelmeyebilir
    - Bize Her Yer TRABZON

220T - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Launch yok mu,yoksa bu kullanan kişi mi bilmiyor?(DSG'ye yabancıyım.)İlk gaz tepkisine gözüm takıldı.

Modifiye parayla yapılır ama parayla yaptırılmaz.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler