Yazılımsız da mı kırılıyor ? Bende düşük km temiz bakımlı birşey düşünüyordum.
yok oyle birsey, yazılımsız sekılde zaten tatmın edecektır.
yaz bası guzel m paketler vardı fıyatları uygundu suan tavan bence.
alacaksan m paket olmasına bak derım harmankardon vs donanım olarak daha iyi.. kısacası dısı body kit olup ici bej derı yada kumas koltuk olmuyor =)
bana sunrooflu xenonlu olsa yeter varmı favorileriniz arkadaşlar bakalım eş dost tanıdıklarınızda falan yokmu
Var mı elinde F30 @CGTY
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
2014 te 12 model almıştık otokoçtan 23 binde araçla uzun yol yaptım çok memnun kaldım aracın 8 vites olması çok başarılı 200 le giderken devir 3000 lerde sanki 90 la gidiyomuşsun gibi motor sesi hiç yok bide rahatmı rahat yakıtıda bir depoyla yarısı sakin yarısı 150-220 arası gazlamalı olarak 880 km yol yaptım o zaman yazılımı daha çıkmamıştı şimdi var diye biliyorum yapılırsa alt devirler birAz daha canlanır
kadett e-astra gsi-fiat turbo-kadet turbo-bmwe21 323-honda civic n/a-ford sierra n/a-honda integra n/a-ford sierra rs500-honda integra turbo-bmw e30 n/a-mercedes c180-bmw e36 compact turbo loading...
hocam performans olsun diye gayem yok ben dıs goruns olarak istiyorum bmw yani sonuçda
arkadasim da kirmisti motoru yazilimsiz 12 modeldi km side azdi zorluyodu baya ama sasirmistim yinede, eger arka tarafin genisligi cok onemli degilse 1.18 i ler daha yeni yuzlu ve 316 ya gore daha seri gibiydi sanki ama arkada 2 kisi zor oturuyo biraz boy kilo varsa onuda degerlendirin
kuzende 12 model f30 var, siyah, 2016'da almıştık, km.si 20küsür binlerde idi. boş paket, sunroof bile yok, ama bence çok konforlu ve gidişi bence tatminkardı, sonuçta 316daha performanslı araç istiyorsanız önerilenler gibi 170lik 1 kasa veya biraz daha bekleyip 320ied bakabilirsiniz...
Subaru
Technica
InternationaL
PSN: ekduncan
arkadaşlar yokmu f30 satan yahuuu alacam trink hazır para
nakitte limitlerdeyseniz aracın kaskosuna odeyecegınız bedeli flat lastik durumunu göz onunde bulundurun ben F30 a 3500TL kasko odedım yenı ve lastik masrafımda yakındır.
ekonomı darsa ***** 8-9 bin topluyor bu maddeler.
Benim arkadasta 200k km civarinda 😄 Aracta yazilim var ama neresi yapti bilmiyorum. Bayada hizli gidiyor acikcasidenemelerde cok sasirmistim.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)