1.6d volvo performans yok ve ford otomatil vitesi var konfor ve hız anlamında çok sönük kalıyor ve aracı satacağınız zaman büyük ihtimal takas yoluyla satabilirsiniz nakit satışı zor oluyor birkaç tanıdıktan biliyorum ve serviside müşterilerine karşı ilgi ve alakası zayıf olduğunu duymuştum.
Dizel otomatik insignia kesinlikle..B7 passat ve ona denk süperbden kesinlikle iyi.
15-16 model Mondeo 2.0tdci kovalardım 180'liklerden . Kilometreye , model yılına takılmam diyorsan a4 2.0tdi , 320d 'yi de seçenekler arasına ekleyebilirsin.
Hocam sana tavsiye edilen araçların hepsini kullanmış bir ve a4 sahibi olarak tavaiye ediyorum a4 ü 1.6 araçla aynı kefeye koymam tartışmam bile hele 177 beygirliğini. 115 bine alacağın a4 belki donanımlınolmayacak ama sürüş keyfi ve audi kalitesini alacasın üstelik kronik sorunu vs olmayak sıkıntısız bi araç yıllarca kullanırsın.
evox
3.20 i için fikir verecek olan var mı?
benzinli olması usandrır mı?
yazılım+dp+cai ile standart kullanımlarda da yakıtın bir miktar daha düşeceğini düşünüyorum..
Audi Q7 alırım
Veya rr sport
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
320i bulabilirseniz 2000cc 184 hp olanlarından alın. 1600 cc olanını ben tercih etmezdim.
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
2014 golf 7 almıştım 2015 yılının sonlarına yakın 1.4 tsi comfort otomatikti ritim tutturamadık kendisiyle,
2016 mayıs gibi 2011 c180 amg aldım g7 tronik çok keyifle kullandım,
sonra birden RR aşkım tuttu aracıda orj. 72.000 kmde yakalayınca kaptık 2006 olmasına rağmen.
hangisi dersen tabiki RR derim. tabi ben rakkam olarak emsallerinin üzerinde aldım biraz km faktöründen dolayı.
mercedes c180 aldık dizel otomatik amg paket 60binde mis gibi araba yaklasık 125bine felan alındı dıye biliyorum.Tavsiye ederim hem sedan hem amg olusu koltuklar içi vs gerçekten başarılı
Haksızlık önünde eğilmeyiniz. Çünkü hakkınızla beraber şerefinizi de kaybedersiniz.
Hz.Ali
Yaptığınız km yi bilmiyorum ama yıllık 30k km falansa bence dizel diye şartlanmayın. Yeni 1.0 tsi motorların yakıtı ve performansı çok başarılı. 0km dsg octavia alınabilir. üstünede para kalır. 2.el 5-10k km de a3 sedan da olabilir. Yeni yenidir mantığındayımÖzelliklede aile ile kullanılacaksa.
Bu kısmı görmemişim. 3.20i ye çıkabiliyorsanız güzel tercih olabilir. O fiyatlara optimum(Kalite, yakıt, performans) tercihlerden bir tanesi.
Konu MCN21 tarafından (14-09-2017 Saat 16:44 ) değiştirilmiştir.
dizel olarak 508 hdi ,A3 sedan tdi, octavia tdi , passat tdi, mondeo tdci, b180 cdi, a4 sedan 2.0tdi, passat variant tdi, superb tdi
benzin : vw cc rline tsi , c180 2012, f30 3.20i olursa, levorg gibi hangisi size hitap ederse artık ona göre hareket edilir.
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
şu iki araçtan birini almayı planlıyorum hayırlısı bakalım
Al bi süperb tdi keyfine bak gülüm
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)