Selamun Aleykum iyi tatiller arkadaşlar..
Başlıkta olduğu gibi 35.000 TL ye kadar araç arıyorum konfor ve yakıt konusu önceliğim, bu fiyara 1-2k daha ekleyebilirim.
Model yıl takıntım yok tavsiyeleriniz nelerdir![]()
Selamun Aleykum iyi tatiller arkadaşlar..
Başlıkta olduğu gibi 35.000 TL ye kadar araç arıyorum konfor ve yakıt konusu önceliğim, bu fiyara 1-2k daha ekleyebilirim.
Model yıl takıntım yok tavsiyeleriniz nelerdir![]()
fiat bravo
Selam. Arkadaşlar bana da Alıyorum satıyorum şimdi araba bulamıyorum. 30-40 bin bandında, performans olarak üzmeyecek, yakıt olarak LPG ya da Dizel ve 35 kuruş civarı istanbul şehiriçi tüketimi olan bir araç lazım. Ailecek kullanacağız, 3 kadın evde başımın etini yiyorlar biz de kullancaz diye. Hiç bir aracımı kıyamadığımdan kullandırmadım açıkcası..
Tavsiye ve önerilerinizi bekliyorum. Satarken zorluk çekmemem ve zarar etmemem göz önünde bulundurulursa sevinirim![]()
Kia Cerato 2005-9 arası modeller alınabilir. En alınası modeller 2006 ve 2007 olanıdır. Konforu , iç hacmi ve yalıtımı gayet iyidir , tabi performansı da. Bu özellikleri arıyorsanız tavsiye ederim. Ex orta Advance full paketidir.
-2006 Kia Cerato 1.5 Crdi-
Haziranda 2 yıl olacak. Zaten Ceratonun dizeli makbul dostum. Biz gayet memnunuz. Yakıt kullandığın şehir vs kriterine göre değişir ama 7,5 civarı benim. Konforu ve yalıtımı cidden iyi şüphen olmasın. Ceratoyla aynı platformu kullanan 2004-7 arası Elentralar da var.Benzinli motor var sadece. Onlar da gayet iyidir. 30 bin civarı onlar dan da bulabilirsin.Bizim memlekette çok fena tutuluyor onlar![]()
-2006 Kia Cerato 1.5 Crdi-
Aracın ilk sahibiyim. İkinci sahibi arkadaşım. Tertemiz gönül rahatlığı ile alıp binebileceğiniz bir araçtır. Özellikle iç mekanı inanılmaz temiz kullanıldı. Ayrıca alan arkadaş motoru neredeyse sıfırlamış herşeyi değiştirmiş. Fiyatta'da yardımcı olmasını sağlarım düşünürseniz öm atabilirsiniz.
Opel Corsa 1.3 CDTI Sport 2007 Model 39.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Gri renk - 558436474
Konfor için bişey diyemem ama fiat,renault gruplarında aradığını bence bulabilirsin![]()
RenaultSport
Megane RS 225
İşlerim dolayısıyla bakamdım bir süre kusura bakmayın, önerilerin araçların hepsine bakıcam arkadaşlar. Başka önerilerede açığım
köpekbalığı kasa diye tabir edilen lancer bakabilirsiniz
Toyota yaris aldım çok memnunum, tık ses yok, konfor da fiyatına göre eh işte
belirttiğiniz bütçeye 2014model 1.0 benzinli manual alınabilir diye düşünüyorum, umarım iyimser düşünmedim![]()
Subaru
Technica
InternationaL
PSN: ekduncan
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)