Ben olsam 3008 yerine C5 aircross da araştırırım.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Jeep Renegede suv olmasada görünütüsü yakıtı donanımı gayet mantıklı araç bakın derim
Honda Eg
Mk 6,5 Fiesta
Mk 7 Fiesta
Kuş Serial 90 Doğan L
Honda Ek
Bu araçlar arasında bence en mantıklısı Kodiaq.
Babaya yakın zamanda Kodiaq Prestige paket aldık çok memnunuz, bazen F10u satıp ben de mi geçsem acaba diyorum.
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
C5 aircross çok mantıklı bence. Tam f/p aracı. Çok yakın bir arkadaşım c serisinden geçiş yaptı, baya memnun.
Veysel selam, uzun zaman oldu
Benzer yollardan gectim, sonda soyleyecegimi bastan yazayım , suv alma
Alfa gecmisi olan, yol tutusun / ssurus keyfinin ne oldugunu tadan biri, herhangi bir Suvdan zevk alamaz
( Hacim, donanim, rahatlik bunlar baska, surus keyfi bambaska )
Kronolojik olarak yazayim, anlarsin ;
iki adet 159 kullanip sattiktan sonra 2012 - 508 SW almistim, bebek yeni dogmustu, 2 sene cok isimi gordu
Satıp civic hb sport plus 1.5 aldm, 1 sene bindim, keyfim artmıs ancak marka imajı nedeniyle sogumustum
Daha tr ye gelmeden kapora verip, focal ses sistemli gt line ulkeye ilk giren 2008 i aldm.
Araba yaniyor, herkesin gozu onda.Donanm desen o bicim, yakıtı gidisi çok iyi
Ama yok, bisey eksik arabada.Sinmiyor icime, b segmenti kabul etmiyor bunye
Virajda da tedirginlik var.
Baktım yeni 508 allure ile kafa kafaya degistirebiliyorum, e tarzida güzel.
2008 i satip, aynı gun 508 aldim
Aradaki surus kalitesi farkina inanamadım
Araba resmen modernize edilmis bir 159
6 ay kullandıktan sonra, mecburiyetten satmak zorunda kaldm.Bir ise kalkisip yeni kasa Ateca aldm.Yine lansmandan
Nefret ettim arabadan,
O donem piyasa da durdu, araba elimde kaldı satamadım.
Zor bela fiyat kirip verdim, ilk fırsatta kendimi 3008 e attım, 1.6 180 hp puretech allure selection
Motor cok iyi, donanım cok iyi, genislik, rahatlık hersey guzel
Ama yok, aklm 508 de kaldı.O tadi vermiyordu 3008
En son 3008 i de elden cikarip ( Allah var, ikinci eli cok guclu arabanın ) 508 gt line aldm.
Muhtemelen 3-5 sene binecegim bu kez, zira sunu cok net anladm, ilk basta yola alfa ile çktiysan, donup dolasip o tadi ariyorsun
Ve 508 bu hissi sonuna kadar yasatiyor enteresan sekilde..Arabayi Peugeot nun yaptigina inanamıyorum bazen, oyle muhtesem bir sasi varki..
E sekil semal zaten yerinde, donanm desen otonomdan focaline kadar var..Trafikte baktiriyor mu evet..Daha ne olsun
Kilitli diferansiyelli, full yapili bir 147, ustune A5 kullanmis biri olarak saydigin suv ların hicbiri seni mutlu etmeyecek, ( hanim bayilir o ayri )
illa suv diye diretiyorsa al eski bir suzuki, kendine de seni mutlu edecek, en azından park ettikten sonra donup bakacagin bir arac al
iki araç luks kalıyorsa da optimum cozumde bulusun cunku 400 bine kuga yada 3008 neyse aldıktan sonra bu isten tek mutlu cikacak olan hanim olacak
Konu utkuaydin tarafından (10-05-2021 Saat 13:33 ) değiştirilmiştir.
Vallahi çok güzel özet geçmişssiniz tebrikler.
SUV tarzı crossover lar gerçekten yalnızca hanımları mutlu ediyor sanırım
D segment sedanların bir çoğu da hem içhacim hem de bagaj konusunda aslında bu çakma SUV lerden daha iyi.
Tek avantaj yerden yüksek olmaları ama buda sürüş zevkinin olmaması demek bizler için
Peugeot 508 gerçekten güzel bir alternatif, dıştan da çok yakışıklı araba.
Ben kullanmadım ama şasi de bu kadar rijit ve iyiyse, hem aile için hemde aracı kullanan için çok iyi bir alternatif.
Müthiş özet, özellikle son cümle çok çarpıcı.
@santuary35 kardeşim de birebir aynı yolda ilerliyor ve kendisine tam olarak sizin yaşadıklarınız ile karşılaşacağını anlatıyorum. İnş bu gerçek kullanıcı deneyimi, gereksiz şekilde yükselen SUV sevdasına insanların sapmasına engel olur.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Peugeot'un iyi şasi yapabilmesi yeni birşey değil ki bu kadar şaşırmış olmanıza ben şaşırdım.![]()
Ayrıca 8 yıl boyunca hafta içi her gün, gün içi saatlerinde İstanbul aktif trafiğinde E5-E6 da; önde Brembo 4 piston 330mm frenli, Bilstein Coilover ve özel kamber kitli, Quaife kilit diferansiyelli tam bir asfalt teröristi 206 RC kullandıktan sonra; önce eski kasa 2008 Crossover, şimdide 3008 SUV ile günlük geçiniyorum. Kullanım tarzım hala aynı beni tanıyanlar bilir aracın limiti neyse onu zorlarım.
Yani şimdi okuyanlar bu zaten Peugeot'cu toz kondurmaz zaten kendisinde de var diyecekler belki ama yeni 2008 nasıl beni tatmin etmediyse 3008 baya baya iyi.
Schumi.Projects
Hot hatch grubunda evet, motor sport tecrubesiyle harika isler cikardilar..Rc ler gti lar, bi dolu basarili model tabi var
Ancak D segmentinde bu denli sportif ve dengeli bir sasi beni sasirtti ozellikle onceki nesil 508 ve 407 ye kiyasla bambaska bir arac olmus.Ben beklemezdim, cunku d segmentte bu hedeflenmez cogu modelde
3008 tabi iyi katiliyorum, sinifinda ki en iyi tutuslardan birine sahip..ama yinede ceviklik ve hissiyat olarak tabiki 508 ile basedemez, bunu beklemekte haksizlik olur zaten fiziki olarak
2008 alınacaksa kesinlikle gtline olmalı resmen arabanın kaderiyle oynamışlar. 3008de de allure ya da gtline, activeler sanki şahin gibi duruyor. sanırım gösterge ekranıda farklı.
c5ac değişik bir seçenek ama videolarda iç mekan plastik kalitesi düşük deniyor kapı içleri bile sert plastikmiş.
suv ve alfa konusuna diyecek hiçbir sey yok çok güzel açıklanmış yukarılarda ama arabada cocuk var yavas git, arabada cocuk var viraja öyle girme, çukura girersin yay taktın arabaya midemiz bulandı cart curt bisürü tatava
Romeo <3 Giulietta
Geçen sene iki defa Peugeot 2008 sahibi oldum. Bu liste içinden 3008 tercihim olurdu. Teknoloji, tasarım ve kalite olarak ciddi geliştirdiler kendilerini. Ancak paket olarak GT - GT Line olmayacaksa Peugeot almayın.
3008e binmedim ama, c5 aircross ic plastik kalitesi leş, ticari doblodan söküp takmis gibi. Donanim, koltuklar vs harika olsada o parayi verip oyle bir malzeme gormeye dayanamazdim,
Ex: '08 Legacy SportWagon
Next:
'03 BMW E39 530i
http://www.techturkey.com/forum/otom...ml#post8600936
Schumi.Projects
C5 tavsiyelerini ben de şaşırarak okuyorum, arabanın iç plastik kalitesi symbol gibi. Taş gibi sert plastik bence kıyaslanmaz peugeot modelleri ile.
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
ilk X5 i aldık, siteden Anıl'la bir yere gittik bir şey almaya, yolda ikimiz de 'olum biz eşşekmişiz yıllarca o basık arabaları kullanmışız!' dedikbütçe elveriyorsa kesinlikle bir suv bir de oynayacak kafaya göre bir araç...
Puma bakıyorsanız hala aynı sınıfta yeni Kona'ya da bakın. N-line 1.6 tgdi 197 beygir. 7.5 sn civarı 0-100 hızlanması var.
kızlar uzadıkça çirkinleşiyor; kız dediğin 1.60 - 1.75 olacak. 1.85 kız mı olur ya. he bu arada 1.45 de olmaz, o ne lan öle iddaa oranı gibi..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)