Merhaba, biliyorum bütçem düşük fakat bir SUV almak istiyorum. Geniş hacime ihtiyacım var. MPV ve ticari modelleri sevmiyorum. 380.000 TL bütçeye hangi araçları öneirsiniz?
Merhaba, biliyorum bütçem düşük fakat bir SUV almak istiyorum. Geniş hacime ihtiyacım var. MPV ve ticari modelleri sevmiyorum. 380.000 TL bütçeye hangi araçları öneirsiniz?
sorento olacaksa xforce versiyonu yani esp'li ve yüksek güçlü versiyonu tavsiye ederim
Tesla Model Y Sr
Tucson & sportage ikilisi olabilir
Hatta forumdan Bülent abi almıştı, uzun süre kullanım için yorumlarını sorabilirsiniz; bildiğim kadarıyla fazla yakıyor ve o hacme göre gitmiyor olması dışında sorunsuz araçlar.
Freelander falan almayın da![]()
Hafif arazi kullanimi olmayacaksa Chrysler Voyager da bakilabilir. Bizim patronda var 4. nesil dizel motorlusundan huzur icinde kullaniyor, ne satmayi ne de degistirmeyi dusunuyor. Fiyatina gore donanimi falan da efsane.
öyle işte.
ilanla uzaktan yakından alakam yoktur sırf emsal olsun diye atıyorum ama bu makinalr fena arkadaşım yıllarca kullanıyo çok memnun
NISSAN TERRANO 3.0 V6 LPG Lİ hemde kamyon şaseli yani uzun
sahibinden.com Hata Sayfası
PROSTOCK GARAGE
SONKANATKIRICI K20 SİYAREXS
Bizde WJ kasa 2.7 CRD vardı, yaklaşık 1 sene kadar bindik öyle bir arıza yaşatmadı. Aldıktan bir kaç gün sonra caddeye inerken yanlıyim diye asılmıştım şanzıman arızası verdiMeğerse şanzıman beyni tamirliymiş, yüklenince cortlamıştı. Davut Usta var Bostancı' da Jeep Garage, çıkma beyin takıp bizi memlekete yollamıştı. Başka bir problemle karşılaşmadık açıkcası.Yakıtı uzun yolda 7.8 lt' den aşağı düşürememiştim, şehir içi 12-13' lerde geziyordu.
Harici olarak Nissan Pathfinder 3.5' lerden düşünebilirsin.
Honda HR-V alınır
History;
1.6 GLI corolla / 1.6 IES civic / 1.4 IS civic/ 1.6 TDCI focus2 / 1.6 TDCI focus3 / 1.2 TSI Golf7 / 1.4 TSI Leon FRed / 1.6TDI DSG B8 Passat / Audi A3 Sedan 1.6TDI DSG
ne alınırsa alınsın , o bütçelere alınacak suv bana göre lpg uyumlu ve atmosferik olmalı , göreceli olarak en düşük işletme maliyeti açısından..
çünkü yeni model yıllarına gelinemiyor suv pazarında bu bütçe ile
bir de her şekilde yakıt tüketimi ve performans olarak verimsiz olacak , bunu da kabul etmek lazım
ne aldığını bilirsen ona göre beklentin olur , ona göre de mutlu olursun
Tesla Model Y Sr
Bu bütçeye en mantıklı ve az sorun çıkartacak araç HR-V gibi görünüyor.
Just a moment...
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
Bende mümkünse 2003 sonrası makyajlı kasa temiz sunrooflu es paket vtec crv öneririm ..
2.7 crd bu arada sorunsuz bir motordur sorun çıkartıyorsa ya hor kullanmaktan yada yaşından km sinden öteridir gc lerde sorunsuz 3.1 dizel İtalyan motorlu olanlarda vardı ..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
HR-V performanssız.
150 km son hız fabrika verisi, yolda 130 ancak yapar.............
CRV, forester iyidir.
Okumadan imzalamam.....
3.1 olanlar çöp. Hararet yapmayanı belki 1 tanedir ülke içinde. En bakimlisi da en bakimsizi da problemli
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)