Printable View
Alıntı: PoWeRLoRD Nickli Üyeden Alıntı aynen kaptan sardık ve aldık :) hayırlı olsun kadir..kazasız belasız kullan..:)
halil artık sende yer uçaklarına geçsen :)
Alıntı: SkY Nickli Üyeden Alıntı hayırlı olsun kadir..kazasız belasız kullan..:) saolasın hacım :) Alıntı: Godfather Nickli Üyeden Alıntı çok az kaldı :D e hade hayırlı olsun başkan:D saolasın kaptan :)
Alıntı: PoWeRLoRD Nickli Üyeden Alıntı aynen kaptan sardık ve aldık :) oha aldınmı kadir :D maşallah kazaısz belasız :)
Alıntı: PoWeRLoRD Nickli Üyeden Alıntı aynen kaptan sardık ve aldık :) ooo hacım hayırlı olsun:D senida japoncu yaptılar sonunda demek:D
Alıntı: iynn-RS Nickli Üyeden Alıntı ooo hacım hayırlı olsun:D senida japoncu yaptılar sonunda demek:D fransızlardan bi sen kaldın :D
Alıntı: SULTANOGLU Nickli Üyeden Alıntı oha aldınmı kadir :D maşallah kazaısz belasız :) aynen hakan bi pok yedik aldık valla :D Alıntı: iynn-RS Nickli Üyeden Alıntı ooo hacım hayırlı olsun:D senida japoncu yaptılar sonunda demek:D saolasın hacım :) sorma valla japon'a bağladık konuya fransız kalmıyım dedim :D
Alıntı: PoWeRLoRD Nickli Üyeden Alıntı aynen hakan bi pok yedik aldık valla :D valla muhteşem bir hareket yapmışın :D yoksa bug eye mı :rolleyes: hele birde öyleyse amanın :eek:
Alıntı: SULTANOGLU Nickli Üyeden Alıntı valla muhteşem bir hareket yapmışın :D yoksa bug eye mı :rolleyes: hele birde öyleyse amanın :eek: bize bişey yok demi :(
Alıntı: Godfather Nickli Üyeden Alıntı fransızlardan bi sen kaldın :D reno forumlarına takılcam bura tam japın clup oldu:D olmadı bı japon balıgı alıyım ortak noktamız olsun:D nickide karetekid yaparım recep ivedik spec :hahaha::hahaha:
Alıntı: iynn-RS Nickli Üyeden Alıntı reno forumlarına takılcam bura tam japın clup oldu:D olmadı bı japon balıgı alıyım ortak noktamız olsun:D nickide karetekid yaparım recep ivedik spec :hahaha::hahaha: oralara takılsanda bi tad alamassın sen japon balığını al gel :D
Alıntı: Godfather Nickli Üyeden Alıntı bize bişey yok demi :( abi sana neden bişey demiyim :D koray saolsun swllerden korkuttu bizi :D oyüzden senin arabaya tedbirli yaklaşıyorum :D
Alıntı: SULTANOGLU Nickli Üyeden Alıntı abi sana neden bişey demiyim :D koray saolsun swllerden korkuttu bizi :D oyüzden senin arabaya tedbirli yaklaşıyorum :D o neden ya needen korktun
Alıntı: PoWeRLoRD Nickli Üyeden Alıntı aynen kaptan sardık ve aldık :) güle güle keyifle kullan abi:) orhan abi: 2.0 R manuel güzel olur gerçekten. bu arada vergisi kasko bedeli sayesinde daha düşük olacaktır büyük ihtimal.
Alıntı: Godfather Nickli Üyeden Alıntı o neden ya needen korktun arabanın gidişi, duruşu gibi beyfendi ve aile babası tipinde değilde oyüzden :D
Alıntı: OmerRS Nickli Üyeden Alıntı güle güle keyifle kullan abi:) orhan abi: 2.0 R manuel güzel olur gerçekten. bu arada vergisi kasko bedeli sayesinde daha düşük olacaktır büyük ihtimal. bak bunu hiç düşünmemiştim Alıntı: SULTANOGLU Nickli Üyeden Alıntı arabanın gidişi, duruşu gibi beyfendi ve aile babası tipinde değilde oyüzden :D açıkla biraz ;)
36k lere kadar wrx alabilirsin..
Alıntı: SULTANOGLU Nickli Üyeden Alıntı valla muhteşem bir hareket yapmışın :D yoksa bug eye mı :rolleyes: hele birde öyleyse amanın :eek: aynen hacı bagay kasa :D en sevdiğim impreza kasası :rolleyes: Alıntı: OmerRS Nickli Üyeden Alıntı güle güle keyifle kullan abi:) çok saol ömer :)
Alıntı: uTkU Nickli Üyeden Alıntı 36k lere kadar wrx alabilirsin.. Doğru ama uzun yol yapıyorum bana az yakan ve düşük km li bişey lazım Alıntı: PoWeRLoRD Nickli Üyeden Alıntı aynen hacı bagay kasa :D en sevdiğim impreza kasası :rolleyes: çok saol ömer :) kendi konunu açsana bilader bir iki bişey öğrenelim dedik işgal altına almışsın konuyu :D