Godfather Nickli Üyeden Alıntı Bu hafta sonu bu araca eşimle beraber baktım denedim tork garajda kontrol ettirdim çok temiz bi araç alacağım bunu sanırım Ama bi eşime TYPE-R göstermem lazım beğendirebilirsem bi süpriz olabilir Pazar gunu gelecektın bakacaktık type-R a PoWeRLoRD Nickli Üyeden Alıntı aynen kaptan sardık ve aldık Kuzen Hayırlı olsun canım ruhsatı beklıyorum hala iynn-RS Nickli Üyeden Alıntı ooo hacım hayırlı olsun senida japoncu yaptılar sonunda demek Bi sen kaldın hacı darısı başına
---BTU cupra---
Godfather Nickli Üyeden Alıntı kendi konunu açsana bilader bir iki bişey öğrenelim dedik işgal altına almışsın konuyu nevar kardeşim zubaru kardeşliği yapıyoruz işte cheers Nickli Üyeden Alıntı Kuzen Hayırlı olsun canım ruhsatı beklıyorum hala ammooo hasbinallahminivelvekil yaa niye inanmıyon arap
cheers Nickli Üyeden Alıntı Pazar gunu gelecektın bakacaktık type-R a gelecektikde yiğenin huysuzluk yaptı biraz kımıldayamadık ama yengen type-R görmeden sub almayacağız PoWeRLoRD Nickli Üyeden Alıntı nevar kardeşim zubaru kardeşliği yapıyoruz işte Peki madem PoWeRLoRD Nickli Üyeden Alıntı hasbinallahminivelvekil yaa niye inanmıyon arap bi bildiği var demekki çakmacı seni
illa bana resim koyduracaksınız
PoWeRLoRD Nickli Üyeden Alıntı illa bana resim koyduracaksınız koy koy koymayan çakmacı olsun
şimdilik bu kadar
zaten arabanın 3 fotosu var
cheers Nickli Üyeden Alıntı vaaayssss ben tahmin etmiştim kazasız belasız başkan
seni unutmayacağız... www.hilmisenlen.com
cheers Nickli Üyeden Alıntı zaten arabanın 3 fotosu var koray hayvanı koymuyoki arap dergi diyo başka bişey demiyo bana bile vermiyo düşün clioGT Nickli Üyeden Alıntı vaaayssss ben tahmin etmiştim kazasız belasız başkan saol hacı beraber bi foto şenliği yapmamız farz oldu RS başkanım
cheers Nickli Üyeden Alıntı zaten arabanın 3 fotosu var valla hacım çekmeye kıyamıyorlar herhalde PoWeRLoRD Nickli Üyeden Alıntı koray hayvanı koymuyoki arap dergi diyo başka bişey demiyo bana bile vermiyo düşün beraber bi foto şenliği yapmamız farz oldu RS başkanım bekleyin bende gelecem 10 gün içinde işlem tamam olur
Başkan bu ne :S hayırlı uğurlu olsun çok güzel maşallah :Ç
orhansah Nickli Üyeden Alıntı Başkan bu ne :S hayırlı uğurlu olsun çok güzel maşallah :Ç saolasın keptın'ım bu ara senden organizason duyamaz olduk keptın bi büryan iyi gider sanki
Bekleyın benı de
PoWeRLoRD Nickli Üyeden Alıntı saolasın keptın'ım bu ara senden organizason duyamaz olduk keptın bi büryan iyi gider sanki hahaha siz isteyin yeter ki hemen shift lere bakıp yapıyorum bi sur kebap o halde
cheers Nickli Üyeden Alıntı Bekleyın benı de bendeaa bendeaaa orhansah Nickli Üyeden Alıntı hahaha siz isteyin yeter ki hemen shift lere bakıp yapıyorum bi sur kebap o halde ya kaptan şu eğitim için geleceğim o zamanda bi toplanırız değilmi
adaş tabi ki toplanırız yahu ne demek. Can sen ne zaman geliyosun?
cheers Nickli Üyeden Alıntı Bekleyın benı de gel ammo geel.. orhansah Nickli Üyeden Alıntı hahaha siz isteyin yeter ki hemen shift lere bakıp yapıyorum bi sur kebap o halde tamamdır keptın senden talimat bekliyoruz
orhansah Nickli Üyeden Alıntı Can sen ne zaman geliyosun? Abi 1 hafta kaldım geri döndum bu seferde muhtemelen Şubat sonu 1-2 gunlugune daha sonra nısanda uzun kalırım sanırım Biraz işlerim varda İst da PoWeRLoRD Nickli Üyeden Alıntı gel ammo geel.. Kuzen verilen sözlerı unutmayalım gelıcem
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Forum Kuralları