Daha cok firin ekmek lazim. Dubai'deki GT-R32'ler yer bizim cikaracagimiz her araci catir catir. Ama ilerleme oldugu dogru, hayirlisi bakalim...
Daha cok firin ekmek lazim. Dubai'deki GT-R32'ler yer bizim cikaracagimiz her araci catir catir. Ama ilerleme oldugu dogru, hayirlisi bakalim...
C.E.M sana mesaj attım zaten..KSK-VTEC, dostum sana da subaru forumunda yazmıştım, buraya da yazıyorum...Tanışmak isterim tabii ki de, hafta içi iş çıkışlarında serviste muhabbet ediyoruz genelde..buyrun gelin, hem mekanı görün hem de tanışalım...
Deneme konusunda, SKY ile deneyecek misin diye sormuştum, benimle değil....Benim araç ile de deneme yaparız istersen neden olmasın..herhangi bir iddiam yok, PPP ile 1.4-1.5 civarı yürüyen bir imprezam var...orta şekerli yani...
Biz muhabbet olsun diye kendi aramızda sürekli deniyoruz ufak çaplı, yeni tadlar gelmesi hoşumuza gider...Ama dediğim gibi, idda yok, sadece muhabbet...Bekleriz
Evet maksat muhabbet...Daha ciddi muhabbetler için daha ciddi araçlarımız da var bünyemizde merak etmeyiniz..![]()
Ama önce tanışma ve muhabbet...
anladım arkadaşlar....tanışma ve muhabbet....o konuda fena sayılmayız
şimdiye kadar tanışılmamış olması bile bir kayıp...görüşmek ve tanışmak ümidi ile....
tool 50-150 olmaz diyen bendim gazı fazla gelen ben miyim ?ayrıca site ile ilgili bir problemin varsa niye bana yazmıyorsun baska ortamlarda sert bir uslupla konuyu irdeliyorsun. r34 un karsısına bizim bir arabamız cıkacak kralmı degilmi kanıtlayacak! niye boyle bir yazı yazdın acıklama yapmanı rica ediyorum?
korhan
ayrıca bu sinanla mrt konusu cok uzadı artık bu konu kapansın arkadaslar. sinana baska bir std araba bulamadık kalkacak o da yeni projelerini gerceklestirince sanırım std. wrx aramayı bırakacak dolu wrxlere ve stilara yonelecek o zaman icin arabamız bol ayarlarız.ankarada cogu arabanın kalkmaya korktugu dediginiz arabayı artık pek kimse dikkate almıyor eski performansından cok uzaklarda o araba.
mrt nin gıyabında konusmalar yapılmasın lutfen adam sozunu soyledi eger hala guvenmiyen varsa gelip yuzune soylesin 35 yasında evli barklı adamı yalancı konumuna dusurmeyin.
adam cıkıp hicbiryerde diyormu ben sinanı gectim bilmemne yine iste yine dener ve konusmaz ayrıca std. bir araba var galiba simdi aklıma geldi sinan konusalım bir ara.
son noktayı koyalım su tartısmaya yolda std. bir wrx bulursan ki bulamazsın s2k ile gecersin konu bu olacak heralde?
mesajima bak bakalim ne demisim;
http://www.techturkey.com/forum/show...&postcount=153
ayrica 13. sayfada yalım'la olan konusmamiza bir bak; ben ne diyorum, sen neye aliniyorsun...
not: hala kafanda soru isareti varsa eger msn adresimden ulasabilirsin...
Experience is what you get when you don't get what you want.
anlasılan bana dememissin hakkaten simdi bakınca anladım ki sen skyline tayfasının tutumunu elestiriyorsun kusura bakma dostum bu ara devamlı self defence modunda olunca herseyi yanlıs anlamaya basladık heralde!! s1 kitli araba yuzunden herkez zannedersin ufo gormus gibi bende cok sıkı bir fanatigiydim ama acayip sogudum bu ara ortam ve muhabbet yuzunden. bende arabaya awrc stickerı yapıstırıcam 150 beygir veriyormus.
adamlar civici ferreri ile yurutuyorlar, biz 650 beygirlik ruf top kitli 911 e 2.5 km kalkalım diye kafa tutuyoruz, lambocu cekinip gelmiyor, millet s1 in pesine takılmıs geziyor ulkem ulkem ne diyeyim.
boyle diyincede herkez kafa tutuyor.
Khan aynen katılıyorum sana gereğinden fazla abartıldı bu r34 işi bencede.1500hp setupla gelse anlarım bu ilgiyi ama...
" If everything seems under control, you're just not going fast enough. "
Alta dikkatli bakalım resimlerin boyutunu ayarlayıp koyan benim yani çeken hayran hayran içine düşen değil ve benim asıl rahatsız olduğum konu Trde çok daha güçlü araçlar var onlar bu kadar ilgi ve saygı görmüyor sürekli spekülasyonlara maruz kalıyor aksine.
Sağol dostum sende![]()
napaalım omuzlaramı alıp tasıyalım arbaalrı warsa war r34 yok herkesın ılgı duydu goremedıı bı arabaydı ggeldı gordu mıllet nolmus yanı abartılırda r34 warmı bıtaneda trde warsa sole goster ozmn
Adanaya gelicem tanıdıklarım war görüşürüz gösterrrsn banada..
" If everything seems under control, you're just not going fast enough. "
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)