User Tag List

Sonuçlar: 2008 Cupra R & 2003 TypeR

Katılımcı sayısı
140. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • 2008 Cupra R

86 61.43%
  • 2003 TypeR

54 38.57%
Sayfa 7/9 İlkİlk ... 56789 SonSon
164 sonuçtan 115 ile 133 arası

Konu: TYPE-R & Seat CUPRA R

emretorlak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Zevkler ve renkler tartışılmaz denirya.Hakikaten çok özlü sözmüş.EP3'ü nasıl oluyorda Cupra'dan güzel buluyorlar hayret!! FN2 deseniz neyse... Bir de ansiklopedi bilgisi gibi ha yorumlar.Kesin yani Cupra leş canım Anadol'un makyajlanmış hali

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    cuprayı alırım arkama bıle bakmam ben ne honda fanatıgıyım nede seat !!! cupranın tek dez avantajı bence dash ın ozenılerek yapılmaması performası cok guzel hele bıde egzoz we chiple 350 hp 500 nm . stock araba gıbı kullanabılırsın kasası desen bence butun civiclerden cok ıyı kasası hemde cok ben yenı cupra 1 hafta kullandım we cok hosuma gıttı ozellıklede yol tutusu we frenlerı oyumuda cupradan yana kullandım yazdıklarımdanda acıkca bellı oluyor zaten
    NE MUTLU TÜRKÜM DIYENE
    http://www.youtube.com/watch?v=iV7Fs...eature=related
    SEYTAN SIKILINCA COCUGUNU OPERMİŞ BUNLARDA SIKILDIKCA HALKI OPUYOR !!!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Cupra03 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar ben F 430 la bile denerim bu halimleÇünkii ben keyif için deniyorum.Reşit arkadaşla nerde nezaman isterse denerim.Hakikaten 230 hp ise keyifli bir deneme olur.Selçuk sen hakikaten fanatik ötesisin buna karar verdimBana yazık olmaz,güzel bir deneme ve keyifli sohbet olur ama sen hala tırı unutamamışsın,kabusun olmuşTurbo tayyardan bahsediyorsunuz,dynoda yakın güçler çıksın,aynı kiloya gelinsin ve tayyar 7 binde vites atsın öle deneyinYokuş yukarı olmasın,vites kaçırılmasın ama.Gerçi yokuş aşşa olan videoyuda seyrettim
    Miniks en güzel yorumu yazmış bnce
    Yeni yazılımı atma fikri hala düşünme aşamasında bende ama eğer atarsam kırmızı ilede denerim.
    1.6 leonla cuprayı bir gören arkadaşlar,renk siyah olursa haklısınız ama diğer renklerde eğer arada fark göremiyorsanız en yakın gözlükçüye..
    40 bine kazsız cupra satan şaşırmış olmalı,2004 cupra r ile kıyaslamak lazım,bence kalite olarak eski kasa cupra r benim kasaya göre daha iii top sport kullanan biri olarak sölüyorum,yeni kasa type r bile olsa heralde gene cupra alırdım,ama kasa fn2 de hoş hakikaten.
    SANA KATILIYORUM cupra bence kasasıyla bırcok aracı BOZAR !!! performansını hıoc konusmaya bıle gerek yok bence
    NE MUTLU TÜRKÜM DIYENE
    http://www.youtube.com/watch?v=iV7Fs...eature=related
    SEYTAN SIKILINCA COCUGUNU OPERMİŞ BUNLARDA SIKILDIKCA HALKI OPUYOR !!!

TarikS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    59 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı searock/// Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    cuprayı alırım arkama bıle bakmam ben ne honda fanatıgıyım nede seat !!! cupranın tek dez avantajı bence dash ın ozenılerek yapılmaması performası cok guzel hele bıde egzoz we chiple 350 hp 500 nm . stock araba gıbı kullanabılırsın kasası desen bence butun civiclerden cok ıyı kasası hemde cok
    Katiliyorum, bence de sunulan kosullarda Cupra daha mantikli..

STP - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaşlar ben F 430 la bile denerim bu halimleÇünkii ben keyif için deniyorum.Reşit arkadaşla nerde nezaman isterse denerim.Hakikaten 230 hp ise keyifli bir deneme olur.Selçuk sen hakikaten fanatik ötesisin buna karar verdimBana yazık olmaz,güzel bir deneme ve keyifli sohbet olur ama sen hala tırı unutamamışsın,kabusun olmuşTurbo tayyardan bahsediyorsunuz,dynoda yakın güçler çıksın,aynı kiloya gelinsin ve tayyar 7 binde vites atsın öle deneyinYokuş yukarı olmasın,vites kaçırılmasın ama.Gerçi yokuş aşşa olan videoyuda seyrettim
    Yeni yazılımı atma fikri hala düşünme aşamasında bende ama eğer atarsam kırmızı ilede denerim.
    1.6 leonla cuprayı bir gören arkadaşlar,renk siyah olursa haklısınız ama diğer renklerde eğer arada fark göremiyorsanız en yakın gözlükçüye..
    40 bine kazsız cupra satan şaşırmış olmalı,2004 cupra r ile kıyaslamak lazım,bence kalite olarak eski kasa cupra r benim kasaya göre daha iii top sport kullanan biri olarak sölüyorum,yeni kasa type r bile olsa heralde gene cupra alırdım,ama kasa fn2 de hoş hakikaten.

klavyeden fena atıs yapıyorsun face off beklerım

senna - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    7binde atma mantığı nedir?cidden saçmalşıyorsunuz hakikaten 7binde at hangi viteste olduğuna karış nefes alma yemek yeme bu nedir yaw ?

kaç çeviriyosa orda atsın bunda ne sakınca var type r çevirebiliyorsa cuprada çevirsin ?
    körler sağırlar

chiefkadir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı senna Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    7binde atma mantığı nedir?cidden saçmalşıyorsunuz hakikaten 7binde at hangi viteste olduğuna karış nefes alma yemek yeme bu nedir yaw ?

kaç çeviriyosa orda atsın bunda ne sakınca var type r çevirebiliyorsa cuprada çevirsin ?
    Hay ağzın bal görsün

edo typer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı senna Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

ne dıolarsa tamam dıoz bı deneyelım yeter kı

senna - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hayır anlamadığım her otomobilin farklılıkları olacaktır elbet maksimum devir sayısı,torku,güç bandı şanzıman oranı aynı hıza gelirsin denersin kim ne avantajı varsa onu sonuna kadar kullanır bu böyledir nasıl cupra chipli vs modlarla muazzam güçlere çıkabiliyorda type rda düşük basınçlı turbo ve daha geniş devir bandı ile avantajlı olacağı yerler olacaktır bunda ne gariplik varki 7binde atılması isteniyor bide ona bakarsanız type r şanzımanı sanırım daha kısa(bakmadım hiç oranlarına) buda dezavantaj aşırı beslemeli bir otomobilde bana göre yada yapısından dolayı torkunun az ıolması gibi

şimdi type r 8500 9000 çevirip geçince geçti sayılmayacakmıki o zaman cuprada chipi söksün n/a type rla denesin bu benzer birşey böyle bir mantıkta
    körler sağırlar

sword - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    3-5 daha koyar s2000 alırım o paraya üstünü acar gezerim siz gazlayın

MaG
    Misafir
    Kesinlikle Type-R ve burada söyle bişey devreye giriyor beklentiler, ben N/A olarak çok daha keyif vereceğini düşünüyorum... bide APEX-i varsa tadından yenmez

emre.aksu
    Misafir
    oldu...vtecde acmasın o zaman

ister eski kasa,ister 2008 kasa,isterse yeni kasa cıksın bi ciple 300Hp olsun yinede type-r a deismem.

merve
    Misafir
    cupra dedim ama bildiğim kadarıyla daha pahalı

melih - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    cupra abiiiii amann

Rockford - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bahsettiginiz paraya 2008 cupra bulunabiliyosa kacırılmaz alınır. Kullanılır begenilmezse satılır aynı paraya 2002 typer nasosa alınır

Oytun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    o paralara alınmıyor, arkadaşında dediği gibi muhtemelen 4 sene var o fiyatlara düşmesine bugün ceme (jam da joker) 56 000 tl ye aldık tamamen stock 2008 cupra, fn2 ile arasında gelip gitti kısa bir an için ama sonunda cuprayı aldı bugün, gece filtreli typer ve erayın v6 ile denedik.. kabasakal koyar videolarını editleyince

edit. jamo hayırlı olsun tekrardan allah kaza bela vermesin, en doğru kararı verdin

TechTurkey ef186 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    146 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    56 000 TL ye Bugun aldık 40liraya bulamadık
    fn2 ile kıyas edebiliriz bu fiyatla ....
    Intercity Istanbul Park
    Caterham Türkiye
    OMP Türkiye
    Pist Günleri
    Intercity Endurance Cup
    Intercity Clio Cup
    Intercity Megane Cup
    Intercity Caterham Cup

miniks - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hayırlı ugurlu olsun Allah kaza bela vermesin unitronic ile güsel şeler olur

ama benim için şimdi bu başlıgın rengi degişti şu şekilde

58.000 tl param var sizce cupra R mı subaru sti mı yoksa evo 8 mi
    Call for prayer
    http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
    insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
    Instagram hesabımız
    miniksracing - humidorturkiye

Eray Yümsel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hayırlı olsun cemdecoker şu devirde yapılabilcek en mantıklı karar
    Viraja Gİrdiğinde Korkmuyorsan, Yavaşsın Demektir. ///M
    Dr. Ecu

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)