Zevkler ve renkler tartışılmaz denirya.Hakikaten çok özlü sözmüş.EP3'ü nasıl oluyorda Cupra'dan güzel buluyorlar hayret!! FN2 deseniz neyse... Bir de ansiklopedi bilgisi gibi ha yorumlar.Kesin yaniCupra leş canım Anadol'un makyajlanmış hali
![]()
Zevkler ve renkler tartışılmaz denirya.Hakikaten çok özlü sözmüş.EP3'ü nasıl oluyorda Cupra'dan güzel buluyorlar hayret!! FN2 deseniz neyse... Bir de ansiklopedi bilgisi gibi ha yorumlar.Kesin yaniCupra leş canım Anadol'un makyajlanmış hali
![]()
cuprayı alırım arkama bıle bakmamben ne honda fanatıgıyım nede seat !!! cupranın tek dez avantajı bence dash ın ozenılerek yapılmaması
performası cok guzel hele bıde egzoz we chiple 350 hp 500 nm . stock araba gıbı kullanabılırsın
kasası desen bence butun civiclerden cok ıyı kasası hemde cok
ben yenı cupra 1 hafta kullandım we cok hosuma gıttı ozellıklede yol tutusu we frenlerı
oyumuda cupradan yana kullandım
yazdıklarımdanda acıkca bellı oluyor zaten
![]()
NE MUTLU TÜRKÜM DIYENE
http://www.youtube.com/watch?v=iV7Fs...eature=related
SEYTAN SIKILINCA COCUGUNU OPERMİŞBUNLARDA SIKILDIKCA HALKI OPUYOR !!!
NE MUTLU TÜRKÜM DIYENE
http://www.youtube.com/watch?v=iV7Fs...eature=related
SEYTAN SIKILINCA COCUGUNU OPERMİŞBUNLARDA SIKILDIKCA HALKI OPUYOR !!!
7binde atma mantığı nedir?cidden saçmalşıyorsunuz hakikaten 7binde at hangi viteste olduğuna karış nefes alma yemek yeme bu nedir yaw ?
kaç çeviriyosa orda atsın bunda ne sakınca var type r çevirebiliyorsa cuprada çevirsin ?
körler sağırlar
hayır anlamadığım her otomobilin farklılıkları olacaktır elbet maksimum devir sayısı,torku,güç bandı şanzıman oranı aynı hıza gelirsin denersin kim ne avantajı varsa onu sonuna kadar kullanır bu böyledir nasıl cupra chipli vs modlarla muazzam güçlere çıkabiliyorda type rda düşük basınçlı turbo ve daha geniş devir bandı ile avantajlı olacağı yerler olacaktır bunda ne gariplik varki 7binde atılması isteniyor bide ona bakarsanız type r şanzımanı sanırım daha kısa(bakmadım hiç oranlarına) buda dezavantaj aşırı beslemeli bir otomobilde bana göre yada yapısından dolayı torkunun az ıolması gibi
şimdi type r 8500 9000 çevirip geçince geçti sayılmayacakmıki o zaman cuprada chipi söksün n/a type rla denesin bu benzer birşey böyle bir mantıkta![]()
körler sağırlar
Kesinlikle Type-R ve burada söyle bişey devreye giriyor beklentiler, ben N/A olarak çok daha keyif vereceğini düşünüyorum... bide APEX-i varsa tadından yenmez![]()
cupra dedim ama bildiğim kadarıyla daha pahalı
bahsettiginiz paraya 2008 cupra bulunabiliyosa kacırılmaz alınır. Kullanılır begenilmezse satılır aynı paraya 2002 typer nasosa alınır![]()
o paralara alınmıyor, arkadaşında dediği gibi muhtemelen 4 sene var o fiyatlara düşmesinebugün ceme (jam da joker) 56 000 tl ye aldık tamamen stock 2008 cupra, fn2 ile arasında gelip gitti kısa bir an için ama sonunda cuprayı aldı bugün, gece filtreli typer ve erayın v6 ile denedik.. kabasakal koyar videolarını editleyince
edit. jamo hayırlı olsun tekrardan allah kaza bela vermesin, en doğru kararı verdin![]()
56 000 TL ye Bugun aldık 40liraya bulamadık
fn2 ile kıyas edebiliriz bu fiyatla ....
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
hayırlı ugurlu olsun Allah kaza bela vermesin unitronic ile güsel şeler olur
ama benim için şimdi bu başlıgın rengi degişti şu şekilde
58.000 tl param var sizce cupra R mı subaru sti mı yoksa evo 8 mi
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
hayırlı olsun cemdecokerşu devirde yapılabilcek en mantıklı karar
![]()
Viraja Gİrdiğinde Korkmuyorsan, Yavaşsın Demektir. ///M
Dr. Ecu
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)