Sırtından hancerlediniz adamı :D
Printable View
Sırtından hancerlediniz adamı :D
ahaha zevkli olacak oyum iboyaa kameramı getireyimm :)
Erayın arabanın son hali iyi gidiyordu.
İbo arkandayız :)
iyice istanbul ankara çekişmesine döndü bu iş :)
Ben size olacağı söleyim eray 4ün sonunda geçmeye başlar oraya kadar ibo geçer bence. Bunların 2 side yılan birbirlerine zor diş geçirirler :)
Erayın çipi görmeden bişey diyemeyeceğim.
ibo herkez arkanda moruk ahahahahha :D
ben bilmem ibo arkandayız demişler uaheuaehuae :D
bilinçli seçmenin hali başka oluyor :D
ben önünde değilim olm hala anlayamadın üstündeyim senin 1 sınıf üstündeyim ahuahuaheuhea anladınmı la beebe
bende ibonun arkasındayım erayın yanındayım böhühü
ibrahim kardeşime hep destek tam destek;)
ibo arkandakiler çoğalıyo uheauheuahaeu ne çok sevenin varmış la
Lan eray hadi oy verdik tamam dedik kardeşimize moral olsun çok idda ediyorsun bak sonra Type R gibi olacak benden söylemesi. tüm forum üstüne gelir bu sefer alt üst ön arka pusulan şaşar moruk.
Arkadaşlar Erayın bi fotosu vardı koysanıza gece görüşlü olanı. :) :) :)
yorum yapmayacam sonra bana kızacak bu tosun surat asacak :D
stock rs beni geçti diyosunuz bende seni geçicem ozaman bu bir çelişki :D
eke alır diyorum:)
bence eke alıcak :) sız ekeyı fazla hafıfe aldınız cheef :) oyumuda ekeye attım hahahhahaha
Evet o akşam CAI li egzozlu bir RS Erayı 4 ün onuna kadar 1 boy kadar geçmişti. Yalnız o akşam Erayın 406 da kesin bir problem vardı. Eray ile daha önce denediğimizde 4 ün sonuna kadar ben 1.5 boy kadar öndeyken 5 te yanımdan geçip uzamıştı.
Ama ne olduysa geçen akşam beni sadece 1 kere 5 te geçti. Gerisinde yetişemedi ki ben arabama ek hiçbirşey yapmamıştım. Eray bence arabanda bir sorun var. Birşey kayba neden oluyor. Onu halletmediğin müddetçe yazılım da yapsan o kayıp yazılımın getirdiği avantajı kapatacaktır çünkü seninle ilk denememizle en son denememiz arasında durduk yerde 4 boya yakın fark oldu.
Sorunu bulursan sıkıntı kalmaz diye düşünüyorum.
Karabüklü rs demeyin alamadım çiçek gibi arabayı :) Eray adamım göster gücünü :)
ahaha:D
muhabbet süper olmuş...dostluk kazansın:)
:D
Ares: Zeus ile Hera’nın oğlu, harp tanrısı.
ares e saplayınca afroditin oğlu eros olcak :D aşk tanrısı
Konu süper olmuş baştan sona zevkle okudum :D Bencede dostluk kazansın :)
Eray alır :D
Minik kuş aç karnına dene ağırlık olmasın :D
Ölüm orucu spec :D
walla 406yı kullanan EKEray olunca oyumda ondan yana oluyo :D
eski bir Rs ci olarak oyumu Rs ten yana kullanıyorum:) basarılar ıkı tarafada :)
Eray abi duş yapıp gelirse alır sanki =)))
Videolar kaliteli olsun uzun zaman oldu konulu , saplamalı bi video izlemeyeli yuww :D