gördüğüm kadarıyla son hızda eray alır.
Printable View
gördüğüm kadarıyla son hızda eray alır.
hazırım ciğerim:D ya sen? :D
http://img19.picoodle.com/img/img19/...9m_f96d03f.jpg
carbon manıac olmus rs:D
güzel olmus ibo eline sağlık...
İbrahim kaputu açık unutmuşsun resimde :D
Filtre kutusu olmuş ;)
İçinde bira felan soğutulur bunun :D
:heyoo::icon_wack:):D:(
tıc tıc tıc tıc çedenede :D hauhauhua ,
sonuna kadar iynnRS den yana kullandım oyumu 50bascam 100 alcam :D
Oha filtre kutusunun yakından resmi yokmu İbo ?
suaip fotoya gerek yok ibo geçildikten sonra söküp atar bende bagaja atıp getiririm sana incelersin :D
nerde bu cliocular:)
Kimse darılmasın ama ben ikisini de geçerim :p
Beni kaçta geçiyo ama İbrahim :) Asıl önemli nokta o :)
Utkucum sen böyle gidersen beni geçmen çok yakındır :) Ben zaten arabanın sağını solunu kurcalamam pek biliyorsun :)
Şaka bir yana gönlüm tabii ki yarın rollden çok yapılan keyifli muhabbetin konuşulması olacaktır. Geçti geçmedi işi önemli değil.
iyi olan kazansın..herşeyden önce dostluk tabikide :)
noldu sonuç ??? :D:D
Başlığın önemi kalmadı :) Erayın araba şanz.problemi yaşamış Eray gelemedi deneme olmadı ;)
evet dün gece denerken bozuldu sabah 5 bucuga kadar uraştık ama ne olduunu bulamadık
Eray abicim büyük geçmiş olsun.. Off topic oldu biraz kusura bakmayın:)
Geçmiş olsun.
geçmiş olsun
bende sabah kendisi ile konuştum duyunca baya üzüldüm bu günü iple çekiyodu çünkü
gecmis olsun.
yüksek hızda 4den 3 e attı ama debriyaja erkenden basmasına rağmen küt diye ses geldi. vitesler girmiyordu ama kısa sürede düzeldi sonra kavacık köprüsüne geldiğimizde araba bir anda istop etti ilk benzin bitti sandık ama çeyrek depo olmasına rağmen 2 bidon benzin aldık. benzin bitmiş gibiydi ama ı ıh benzin ile bitmemişti. sonra baktık ettik benzin gelmiyordu hava mı yaptı dedik ama yine çalışmadı sonra benzin filtresini değiştirdik çıkardıgımız filtreyi üflediğimizde çamur gibi çıkınca heyecanlandık tamam sorun bu diye ama ı ıh yine çalışmadı sonra pompanın çalışmadığının farkına vardık tekmeledik vurduk ettik ama yine sonuç değişmedi sonra pompanın arızalı olmıcağını sigorta kutusuna baktık bir tane sigorta gitmişti onun oldugunu düşündük ama değiştirmemize rağmen yine ı ıh çalışmadı. sonra 5 kişi iterek kavacık köprüsü yokuşuna çıkardık mıçımızdan ter aktı resmen sonra hisar yokusunda vurdurmayı denedik çalıştı ama gaz yemiyince istop ediyordu zar zor otobana attık kendimizi. sonra duman oldu oldu heryer şanzıman yağ atmaya başladı yine istop etti araba durdugumuzda yağın yarısını boşattı. zar zor iterek çalıştırdık şanzımanda yağ olmadan zar zor servisin önüne bıraktıp sonra evlere. Bunca şey 02:00 06:00 arasında oldu rezillik bi dünya anlıcağınız:)
Geçmiş olsun.
Arabasız gelseydınız keşke muhabbet sohbet ıyıydı tekrardan geçmış olsun .
Vardır bi hayır geçmiş olsun.
valla geçmiş olsun kanka bahsettiğim gibi talihsiz bir geceydi bende arabayı yakıyordum gece yaktık zamanında söndürebildik en azından :(
aahahahahhaa kanka Allahın bildiği kuldan saklanmaz :D
günler çuvala girmedi denerler yinee eray sorununu halletsin olur yine bişeler yine