SubieGuy Nickli Üyeden Alıntı
Oskur argumanlarinin bazilarina katiliyorum, bazilarinda da karsindakini dinlemekten cok ustun gelme kaygisi ile saldiriyorsun. Bence daha sakin tartisabilirsin. Eksik bildigin konular var, bu konuda bilgi paylasimi yapmak yerine kisilerle atisman gereksiz. Iki biribirine cok benzer aractan bahsediyoruz, zevkini cikarip kullanmak varken, neden illa birilerine satasma geregi duyulur anlamiyorum.
Olay "onu gecerim, bunu bicerim" haline gelecek ise, ve adiyane tabiri ile (kusuruma bakmazsaniz) elalemin seyi ile degil de, kendi aracin icin konusuyorsan, dedigin gibi arac sahibine, (giyabinda degil, direk olarak) teklif edersin, denersiniz, gorursunuz. Sanal ortamda kirici sozler yazmak cok kolay, dil yarasi da kolay iyilesmez. Yuz yuze olsan daha rahat anlasabilecegin bazi konular, klavye basinda sivri kelimeler ile karsindakini yaralar, anlatmak istedigin konuyu gomer.
Daha once araclar hakkinda cok yerde yazdik, cizdik, o konuya devam etmek istemiyorum. Dunya kucuk, bir yerde denk gelir yuzune bakarsiniz birbirinizin, kirici olmadan tartisin derim.