Jeremy Clarkson'ın bir lafı vardı cok hoşuma gitmişti, Subaru(boys car) Evo(mans car)
evo9 almayı bikaç saatle kaçırıp s2k alan biri olarak kesinlikle bundan sonraki aracım evo olacak.Yanı evo diyorum :icon_tup:
Printable View
Jeremy Clarkson'ın bir lafı vardı cok hoşuma gitmişti, Subaru(boys car) Evo(mans car)
evo9 almayı bikaç saatle kaçırıp s2k alan biri olarak kesinlikle bundan sonraki aracım evo olacak.Yanı evo diyorum :icon_tup:
şimdi subaru ile onun takipçisi evoyumu kıyaslıyoruz? türkiye draglarındada kıyaslanmıyorumu zaten bu? sonuç belli değilmi?
evoları kıyaslamak istiyorsan 2001 den sonraki subarularla kıyaslamalısın bir gc8 le iddialaşmak için arabanı en az 250 kg (3 kişi) eder hafifletmen gerekir.türkiyede evolar 2000 den sonra piyasaya girdiği için gc8 lerle ölçüştürecek sadece tm ler kalıyor ama ingilterede gc8 avcısı evo 4 leri görmek yeterlidir.
gc8=evo 4 belki tm
sti=evo 7,8,9
drag larda sahinlerin de bu 2 arac i gectikleri cok kez gorulmustur işin icine yuklemeleri aracları katmıyalım standart bakıyoruz ...
standart ken sti ın evo yu gectigini hic gormedm. ( bu video yu izle tıkla )
fark hic te kucumsencek deil ...
Bir evocu olarak, hertürlü evocan... :D
Jeremy Clarkson : Where the subaru understeers, this thing absolutely flies...
(This thing : Evo)
:D
bencede evo, ama sanırım parçaları pahalı ve bulmak biraz sıkıntılı diye biliyorum, tabiki kullanan arkadaşlar daha iyi bilir..ama bana gerek görünüş, gerek yürüyüş açısından tüm sıkıntılarına değer gibi geliyor..2.5 stilar ufak enjektörleri açısından çok iyi değiller ama enjektörleri değiştirince canavar oluyolar..
en güzeli bi adet sti ve bi adet evo :) yoksa işin içinden çıkılmaz.. ha bitane alıcaksan evo 9 :D
evo9 tamamdır her açıdan tip performans ses heleki standart biniceksen fena dertsizdir ama ben sana standart olupta kırılan 10 larca subi sayabilirim boxer diye yırtınan arkadaşlar var bana göre dünyanın en çüp motoru kırılan subilere bakın hep üstteki piston yada koldandır çözemediler şu işi yüksek devirde yukarıda az yağ kalıyo durum patates makinada zaten lego gibi binlerce parça nasıl dayanıklı olmasını bekleye bilirsinki ..... evo dan şaşma asla mutsuz olmassın..
bence de kesinlikle evo derim
iç dizayn zaten saatler felan girince şeklini buluyor. evo hem tip hem motor olarak +1505
ben ıkısınıde hayatta almam cok dandık gıt seat cupra al :)
sanırım standart evo 9 ların sdtandart 2,5 sti larıda geçtiğini bilmiyorsun.:D
haksızsın;
evo ve sti her disiplinde insani mutlu edecek arabalar degiller, heleki amerikada yasiyan biri icin sti kelimesi kabak cicegi gibi acilan 2.5 bloklardan baska biseyi ifade etmez, ayni sey evo icin gecerli degil mesela; redneckler icin gecerli olan budur :D
ikisininde eksigi oldugu noktalar var, yenisememelerinin sebeplerinden biride bu tamamen :icon_tup:
offtopic: 2jz ftw ;)
wallah subaru motoru efsaneyse benımde halamın bıyıkları var:)
ej207 motoru hakkaten efsanedir.
Herkez yorumlarını yapmış. Size sadece düşünmek kalır 2 araçta birbirlerinden uzak deyiller EVO nun + ve - si STİ ın - ve + sı pek bişi deyil ama şahsi fikrim Evo 6-7-9 dan yana.
7 yada 9dabi
8 neden deil