Tsport ta güzel olabilir :)
Printable View
alayına goo diyorum :) (seni seviyoruz maksut)
focus tabiki ama ATA156nında dediği gibi sınırları zorlayınca 4 lastik kayıyo :D geçen gün tosluodum biyere o şekil
focus'un bu konudaki methini çok duyduk..demekki var bir hikmeti:)
focus mu ?
Audi a3 ambition paket 225 45 17 ve fabrıka cıkısı spor amortisor ve yay takımı artı esp ?
sizce hangisi ?
Yine focus :) aynı ebatta lastik ve amörtisörle heleki tartışma kabul etmez..
Autocar'ın bir testi vardı.Önden çeker spor arabaları pistte test ediyorlardı.Ve bu teste 1.6 standart bir focusta dahil olmuştu,virajlarda ne kadar farklılar diye görmek açısından...O aracın x , y değilde focus olmasının sebebi sadece yol tutuşudur.
Testin sonunda ise focus st dünyanın en iyi yol tutan önden çeker aracı seçilmişti..
dipnot:mini gp teste dahildi.
dipnot 2 : focus rs çıktı,oda önden çeker ve st'den daha öte bir makina :)
ya badboy arkadasım focus kardeste fabrıka çıkışı oyle birşey yok ? 16 jantın ustunde jant yok 205 ustundede taban yok
benım dedıgım modifiyeli değil ? FABRIKA ÇIKIŞI fokusun yanına gelemsı imkansız ?
http://www.ford.com.tr//UIContent.aspx?pid=487&AID=40
fabrika çıkışı focus benim audimin yanına yaklaşamaz demek istiyor bence audi kullanmadım bişey diyemem ama focus iyi...
Bu testte niye 1 serisi ve 3 serisi yok? :)
asıl yol tutuşu ovulen kasa focus'un ilk kasasıdır ,
ama nedendir bilmem ben kullanıp test etmiştim , full'ünü ghia'ydı , arkasını virajlarda rahatça kaldırıp atıyordu , bence 1 golf 5 ondan daha iyi ....