zamanında 205 1.3 rallye varmış bizde 1.3 sohc 100 hp 785 kg 210da kesiciye giriyormuş orjinal haliyle çok zevkli arabaymış motor gibiymiş
zamanında 205 1.3 rallye varmış bizde 1.3 sohc 100 hp 785 kg 210da kesiciye giriyormuş orjinal haliyle çok zevkli arabaymış motor gibiymiş
106 rally.org daki elemanların hemn hemen hepsi 16v conversion yapıyolar ii bi motor olsa sanmıyorum 16v nie koysunlar haa bu demek değildir kötü bi motordur ama ben olsam s16 gti alırım 97 model klimasız sunroof suz rally e yakın kg de güzel olur
mengu ye katılıyorumaraştırmalarına guvenırım
bncede 1.3 motor alacagına gti al hafiflik istiyosan sök bagajı magajı kökü kaç para ki zaten bulgarıstanda ucuza mal etcekmişsin madem..yani burda arabayı hafiflet yap 840 kg falan ondan sonra yemişim rally i
Thanks to
TURBO ZONE
REMAPS
ben biyerlerde rally versiyonunun 1.4 olanını duymuştum, 106 da 1.4 motor seçeneği varmıydı?
birazda kullanma amacına bağlı aslında bu iş, sürekli gazlıycak değilsin sanırım birazda konfor olmalı otomatık cam, klima, sunroof vs. hem modelide biraz daha yüksek olucak.hafiflik olayı zaten arkadaş yazmış gerek duyarsan sökersin aracını 1.6. 16V iyidir daha tatminkar ve rally modelıne nazaran biraz daha konforludur. bence GTI.
205 rally bulabilirsen 205 rally alonlar da 1.3 ama orjinal olarak yatık weber karbüratörlü çıkar daha şirin
daha hoş rally dedinmi 205 gelir
http://www.automobile-sportive.com/g...-ouverture.jpg
3 çeşit mtor seçeneği mevcut aslında 106 rallye lerde..
1.3 100 hp
1.6. 100 hp
çokça rastlanmadı ama 1.0 olanıda mevcut..
Rallye kesinlikle alma eğer dağa bayıra tırmanma yarışlarına girişmicek isen,pist için araba hazırlamıcak isen...
Klima elektronik camlar merkezi kilit sunroof güzel şeyler..Araba olduğunu hissedersin altındakinin.. hem daha güçlü hem daha az yakıyo![]()
GTİ den şaşma.bence seninki gereksiz macera olur
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)