yeni araç alıcam ama 2 si arasında çok kararsız kalıyorum sizce hangisini alsam yada bu araç fiyatlarında başka araç tavsiyelrinizi alabilirmiyim.
yeni araç alıcam ama 2 si arasında çok kararsız kalıyorum sizce hangisini alsam yada bu araç fiyatlarında başka araç tavsiyelrinizi alabilirmiyim.
1.4 civic de ABS yok.
clio 1.6 16V en az civic kadar az yakar.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Bence de Clio.
clio derim , ies'i geçiyor 1.6sı , 1.4ünü de geçecektir ....
donanımı da full'dur
www.honda-tech.com
http://www.sahibinden.com/search.php?c=23516&c2=5488&b[detay_5_min]=&b[detay_5_max]=&b[detay_4_min]=&b[detay_4_max]=&b[detay_3][]=&b[detay_1864][]=&b[detay_2320][]=&b[detay_17][]=&b[detay_6][]=&b[detay_9213][]=&b[detay_8][]=20&b[detay_2043][]=&b[detay_705][]=&b[detay_4054]=&b[detay_9620][]=&b[detay_706]=&b[minprice]=&b[maxprice]=&b[pricecurr]=1&b[lrt]=1&b[country_id]=1&b[city_id]=0&b[location_data]=&b[region_id]=0&b[uncompleted]=0&b[ilantarih]=&b[search_text]=&b[whole_word]=1&b[date_type]=date_first_activated&b[altdetay_11]=1
burda biraz var.49 tane. örnekleme kolay olsun diye burayı seçtim.civic her türlü donanımda clio'dan üstün,yol tutuşu daha iyi,yakıt ekonomisi daha iyi,motor ömrü daha uzun ve masrafsız.en güzel yönü ise reno'nun iğrenç dashboard'ı gibi bir iç yapıya sahip diil.
ps: ayrıca imzanda bahsettiğin gibi honda adamı yarı yolda bırakmaz,ama fransızlar gibi terör örgütü yardım ve yatakçısı ve uluslararası platformda türkiyeyi veto eden (bkz:avrupa birliği) bir ülkenin malını kullanıp onlara para kazandıracağıma veliefendiden bir at alıp onunla gezerim![]()
komançero garage
Clio 1.6 16v![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
Clio Donanımında ABS,acil fren destek sistemi (AFU), sürücü, yolcu ve yan havayastıkları, klima, hıza duyarlı elektro-hidrolik direksiyonsistemi, aktif gergili emniyet kemerleri, arkada üç adetüç noktalı emniyet kemeri, yol bilgisayarı, sis farları,immobilizer, uzaktan kumandalı ve hıza duyarlı merkezikilit, far yükseklik ayarı, önde ve arkada akıllı silecekler,çift açılı sürücü aynası, yükseklik ayarlı direksiyon,elektrikli ön camlar, yükseklik ve bel destek ayarlı sürücükoltuğu, altı hoparlörlü radyo-teyp, ışıklı emniyet kemerive sesli far açık uyarılan, yakın koruma özellikli koltukkafalıkları, üç adet arka koltuk kafalığı, asimetrik katlanabilirarka koltuk sırtlığı, elektrikli açılır tavan, arka spoylerve 15 inçlik alaşım jantlar
bişimi dedin ?
Performansı zaten konuşmaya gerek yok yol tutuşta önce bir clio ya binmen gerek sonra yorum yapman gerek.. zaten diğer yazdıklarında fasofiso şeyler konuşmaya gerek yok![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)