r26r pist amaçlı üretilmiş bir arabadır. buna da mı itirazınız var? yok artık diyesim geldi... roll barlı aile arabası yaptınız r26r'ı![]()
r26r pist amaçlı üretilmiş bir arabadır. buna da mı itirazınız var? yok artık diyesim geldi... roll barlı aile arabası yaptınız r26r'ı![]()
r26r tamamen pistte yarışma amacı ile dizayn edilmiş bir araçtır. Nitekim başarılıda olmuştur alınan pist değerleriyle. Testteki rakibi focus rs ise hem günlük kullanım için zevk veren hemde performansıyla tatmin eden bir araçtır. pist aracının yani r26r pistte focus rs i geçmesi doğaldır. fakat bu r26r focus rs ten üstün bir araçtır anlamına gelmez.
buda tr'ye R26 gelmedi diyenlere :
http://www.sahibinden.com/ilk_sahibi...XQQdisplayitem
İzmirdeki pist günlerine katılmıştı..
R26 R icin dunyanın onde gelen otoriteleri bu arac PİSTTEN KACMIS bir cadde otomobili diyor... ki ztn stock R26 nında pistte ne kadar iyi bir performance gosterdigini herkes biliyor 120 kg lık hafifleme ve yarı slick lastik olaya noktayı koymus diyebiliriz.
onun dısında R26 R tamamen pist icin uretilmis bir arac degildir pist otomobillerinin keyfini caddelerde yasamamızı saglayabilmek icin uretilmis bir otomobildir... ve dunya genelinde sadece 450 adet uretilecektir... normal ares versiyonlarından 3000 euro daha pahalıdır vs vs...
renaultların basarılarına herzaman heryerde bi kulp takılmıstır ztn![]()
kendin sayıyorsun slick+hafif vs.(1 sayfa dolar liste ayrı mesele) sonrada renault başarısına kulp takılıyor diyorsun.Kulp değil bu başarının sebebi zaten.Renault logosunun bir etkisi olsaydı megane rs 225 hp motoruyla 200 hp'lik araçları geçerdi ama hiç bi roll'de adını duymadım doğru dürüst
Sihirli bir sır yok.Adamlar yapmış.
Körfezdeki aktiviteleri takip ediyorsan mk 2 clio cup aracı 300-400 hp porshelardan daha hızlı dönüyor pisti dikkatini çekerim.
herhalde tamamen pist için üretilemez ozaman yola çıkması yasak olur zatencaddede keyif için roll bar var arkada değilmi? keyif için klima-teyp yok, koltukları bir okadar rahatsız ve kemeri 4 noktadan değilmi?
renonun başarısını çekemiyorum ben napıcaz gazoz mu içsem hazım için napsam...
renault bizim gibi tuner'leri düşünmüş ne güzel...
roll öncesi koltuk sökme derdine son , teşekkürler RENAULT SPORT![]()
ust duzey bir uretim oldugu kesin![]()
valla agrasif aktif neyse... çok akıllıca iş yapmışlar... tabi bence
imkanım olsa renault a tek dönüşüm bu araçla olurdu...![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)