bu videoları editliyorum m3 sahibini sevmediğimden dolayı muhatap olmak istemiyorum.
ama şöyle bişey buldum
turbo vtec vs e39 m5 FROM İZMİR
2
Printable View
bu videoları editliyorum m3 sahibini sevmediğimden dolayı muhatap olmak istemiyorum.
ama şöyle bişey buldum
turbo vtec vs e39 m5 FROM İZMİR
2
:welcome::welcome:
:icon_rule:icon_rule:icon_rule:icon_rule
http://www.deviantart.com/download/7..._matsphoto.jpg
:nokta::nokta::nokta:
şimdi sen diceksinki boş konuşuyosun v8 m5 de var v10 m5 te var. çıksın denemek isteyen NA typer deneyelim ?
derim ama muharrem bile gerek yok der çünkü bişeyler biliyo :) o yüzden bu deneme olmazz gerek yok zaten
ankarada şef denicek bekleyelim görelim :)
Bu konuya en güzel açıklamayı M5 li Anıl yapar bence..
Zamanında denemişlerdir farkı söyler bilenlerde
540 i larida m5 görünüm yapıolar birebir oluyor...
it doesnt matter if u win by an inch or a mile winning is winning
m5 le belirli hız olarak 40 50 ye kadar basarsak belki bende önde olurum :D
yada clio rsle alttan bassalar belli hıza kadar rs alıcak kim bilir:rolleyes:
6 ılerı 540larında cıddı gıderı var tıpronıclerle karıstırmamak lazım temız bulursak cıkartırız belkı potansıyelını:) neyse
nette e39m5 vıdeoları coktur bu bı tanesı
997 carera s le
http://www.youtube.com/watch?v=W-Zj9...eature=related
bunlar woltraht spec konusmlar alt devır bellı km hız sonuc önemlı sonuc
Şimdi arkadaşlar ben size şöyle bir açıklama yapayım. M3ü bilmiyorum ama M5 yağ yakan bir araç. M5in dökümanlarında her 1000kmde yağ seviyesini kontrol etmeniz istenir ve açıkcası ben bunu her M5 sahibinin yaptığını sanmıyorum. Her 1000kmde M5e yağ eklemeniz gerekir, bagajda kesin 4 litrelik bir yağ olacak. Başka bir BMWden M5e terfi etmiş insanların bazıları diğer BMWler gibi düşünüyor ve bu tür şeylere dikkat etmiyorlar; tabi ki bu da motor ömrü ve performansını etkiliyor aracın. Ben en son Borusanda bakım yaptırdığımda Ankara'da borusanda bakım yaptıran başka bir E39 M5 olmadığını söylediler bana. Bu araçların bakımı çok önemli. Örneğin en az haftada 1 çalışması lazım motorun. Bunun dışında vanos da çok önemli tabi ki. Bunlara dikkat etmeyen M5 sahiplerine de rolling öncesi checklist hazırlayıp bunlara madem dikkat etmiyorsun deneme diyemeyiz :)
şimdide m5 lermi çıktı :D ben baştan söyleyeyim ciddi şekilde satıyorum arabamı arkadaşlar,bir müddet standart arabalarla takılcam ondan sonrası kısmet.
Ya bu japon yapıştırıcıları nekadar boş adamlar ...
Bigün rüyadan uyanabilirlerse gerçekten iyi kondüsyonlu bi M5 e binip nekadar gereksiz arabalara sahipler anlamalarını diliyorum şu bayram günü...
valla m3 m5cıler ole devamlı roll modda bızım gıbı takılmadıgı ıcın cook az sayıda vardır sanıorum aracın huyunu suyunu bılen ınsan..
eraya katılmıorum hıcbı hız aralıgında ctr one gecemez dıorum:).. baktım m5ın vıdeolarında hemen atlıyo arac chıplı 335ten bıle hızlı..:rolleyes:
kadranı ztn 200den sora serbest dususe gecıo:hahaha::hahaha: