alakası yok neyse o benım ıcın ınanmadıgım bıseyı konusmadm bugune kdr;)
Printable View
abım gecer gecemez demedım hatt 200e kdr gemıstır dedım... fakat hngı m5 dedım;) tekrar soyluyorum trde vanosunda sorun olmayan kac tane m5 var? 1ı 1ını 10 boy gecıyo dedım. e46 m3lerden daha beter e39 m5ler.. arcı tanımak lazım dedım.. adam f430a 180de roll yaptırıyo m5cı f430u gecıyo. 70de bassalar gecebılır mı? demek ıstedıgım bu.. selcuk abı mutluay abıyı gecmıstı arkadan gelıp gecıyodu senın arabadan ızlemıstık;) 150 160 gıbı cıkıyodu m5.;)
270hp typer, duzgün bı e39 m5 karsı 200 kadar anca şansı olur oda typerın devrınde olursa,
eray koydugu vıdeoda e60 m5 5kişi ve v8 de gazlıyodu, tek tek de denedık v8 de typer bellı hıza kadar gecıyodu yıne, ama 507hp v10 da tek tek anca 2den-3 atana kadar dırendım, sonra bı anda fark 5boy oldu oyle acıldı yavas yavas:)
bmw nin düzgün-sağlıklı motorlarını bulmak baya bi zormuş bunu öğrendim :) samanlıkta iğne aramak gibi...
miniksde yazmış ztn anılın m5 bgün bol bol gazlayan biri olarak düzgün m5 geçilmez o speclerde typera özgünde yazar konuyu okusa ztn
benim turbo type r ım varken bir gece bir m 5 le top speed yaptık. geçtim gittim ama hiç de öyle konulu falan olmadı. ki benim turbo type r ın nasıl gittiğini bilen ler iyi bilir. şaşıyorum bu muhabbetlere :) neyse bayramınız kutlu olsun madem :)
walla gulurom ya :D ne gzl konular acılıo bızım forumda yakında lp640 mı tayyarmı dıe konu acılıcak korkuorm :D
bu kadar cok honda fatanii olan bir sietede cok normal böle olması cok ıı basarılı arac ama bu kadarda abartmaya gerek yok geçer geçmez olduu gıbı hangısı daha ıı yol tutar hangısı daha cabuk durur hangısi daha güvenli die sormakta lazım ???
arkadaslar bakın sole bır sey var m5 arızalımıydı sorunlumuydu suyumu eksıktı orasını bılemem cuma aksamı olan olay su ayhan abı ıle denemek ıstemıs bızde arkalarından gıttık ozdın abıde typerla dene demıs m5 sahıbıne ayhan abı zaten m5 cok gecıyo sımdı bu konuyu buraya acmak suçmu bu bır ayrıca aracın sahıbı bıle benı tebrık ettı orda ayhan abı caglar,ozdın abı tolga abıde vardı onlarda kendı gozelerıyle gordu burda bu konuyu yalan yanlıs anlatıcak kadar saf kımse degıl bu konuyu sızınle paylasmak ıstedım adı reklam oldu bızım tek hatamız vıdeo cekmemek oldu onunda sebebı su gıderken ayhan abı denedı ıkı kere donerken ben denedım ve trafık vardı cok yuksek suratlere cıkamadık ben kadranda 230 gordugumde gazı bıraktım burda bu konuyu actım amacım yorumlar ne olucak merak ettıgım ıcın cok hırslı bır adam olmus olsaydım zaten yanıma kımseyı almazdım dısarıdanda vıdeo cektırırdım ama ole bır sey olmadı solede bır sey var kımse ınanmak zorunda tabıkıde degıl m5tede sorun olabılır ama reklam yada ıste dıger aracı kotuleme gıbı bır sey soz konusu degıl kesınlıkle.
şöyle konuların açıldığını görünce çok sevdiğim EP3lerden artık soğudum gerçekten...
e39 m5 bu.. fazlasıyla saygıyı hak ediyor :)
o akşamki muhabbet farklı olmuş olabilir, 2 aracada maşallah..
m5 ılk anda 2 boy gerıde kalır 190 cıvarı yetısır gecer ama cok fazla acılamaz gıbı gelıyor