180 km. Kadar kafa tutar typer, fakat; 180 den sonra eğzantirikli olsa farketmez. 'sonuç ortada bence'.
Eğer N/A, dolu bir Type-R chip+egzozlu bir E39 M5i geçebiliyorsa helal olsun demek isterim, fakat açıkcası konuyu açan arkadaş alınmasın ama M5de bir sorun olmadığı taktirde veya Type-Rda dişe dokunur bir hafifletme yoksa bana da açıkcası pek normal gelmiyor. Ben de öyle bir Type-Rla denemek isterim.
valla buğrada yazmış anılın arabayı oda ii bilir bana sorarsanız iyi bir m5 çok net şekilde hızlıdır ben bindiğimde yuh diyodum bnm hatırladğım anıl modenaları geçiodu güzel bir şekilde typer modena filan geçebilirmi ?
bakın sole soylıyım her aracın ıı ve kotu yurudugu yerler vardır. bu m3 ıcınde bole m5 ıcınde f430 ıcınde.. yarıstıgınız aracı en az kendı aracınız kdr tanırsanız 2 boy onde baslarsınızsaglıklı bı m5 na typerı 200lu hızlara bırakmamas gerekır. 60ta bassa bıle. m5ın soforu ban olsam 2de 80 yada 3te 120 derım
typerda e fazla 1 vıtes tutunur. orcun bu denemede gecmıs bnce normal sonuc. m5cı aracını tanımıo yada typerı kucumsuyo dıe orcuna yuklnmeye gerek yok..
bıde bellı bı hıza kdr deneme ısıne bende karsıyım. arkımın ewo ıle denıoruz 2de 70de basıyoruz dırek 2 boy cıkıo 120de fln yakalıorum sımdı ewo benı gecmıs mı oluyo? 200de belkı 5 6 boy var aramzda. rollıng 2 aractan bırı bıtene kdr yapılır yada basmaya gerek kalmaycak kd fark oluncaya kdr
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)