yuruyen duzgun m5 nedemk abi ben onu anlamıyorum zaten bu m cilerin bahanesı hep o yokk o temız deyıl yok duzgun yurumuo ozaman duzgun arabayla yuruyun sızde typerr yanlıslıkla bi boy gecmesın hemen rakip yurumuo oluo enteresan
simdi bazı arkadaslar demis m5 e chip mhip yapalım hiç gerek yok bence direk e60 M5 ile denensin yeni kasa stock olanla.
Eğri oturup doğru konusalım M5 her kosulda üstün 200 e bile kalmadan yakalar geçer hemde ok gibi geçer yeterki sağlıklı olsun ve düzgün birisi kulansın.
Ayrıca Erdemin dediği gibi belli hıza kadar deneme olayı mantıksız.
Wagon 911 / Ibiza Cupra / Polo GTi
şaşırmayın abi şaşırmayın yaaaaaa
biri corvette gecer biri m5 abi kendinize gelin lütfen
5000 motor V8 400 hp 500 tork 1760 kg 6 ileri
hiç bindiniz mi ?
yazdıklarım agır gelebilir ama kusura bakmayın yani E46 m3 degil bu E39 M5
kafadan önce gecer sonrada cok acar bilginiz olsun deneyipte kendinizi de güldürmeyin elaleme lütfen
turbosu ile erdem gitsin denesin boy boy o gecsin
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
bunları rahat yazmanın tek nedenı yürüyen bir m5 görmemiş olmandır ve sana hak veriyorum. bir gün görürsün inş. biz m5 geçilmez m3 geçilmez demiyoruz. m3 geçildiği zaman veya m5 geçildiği zaman M5 motorunun fotorafı sergilenip bumu yoksa egz k20 mi denmesi. bütün m5ler bütün m3 ler bir gitmez. ozaman m3 veya m5 sahibide gidip map i bozuk bi kpro egz typer la denesın ve 50 boy atsın kabul görülürmü ? fanatik olark değilde objektif olarak yaklaşın olaya
Viraja Gİrdiğinde Korkmuyorsan, Yavaşsın Demektir. ///M
Dr. Ecu
objektif olarak kimse bakmiyoki konulara zaten , maksat bence tartisma ortami yaratip bir tarafi ezilmis gibi gostermek . sakasini yapiyodukta f430 a kadar gidecek bu mevzular sanirim .
Straights are for fast cars, but turns are for fast drivers!
TypeR mı Murcielago mu diye de konu görürüz yarın öbürgün...
Amma abarttınız siz bu arabayı, artık kabak tadı verdi.
M5 gecer, gayet güzel hem de![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
aklıma şu video geldi ya
m5 4 kişi typer BMK
http://www.youtube.com/watch?v=x7qC_Ukhn50
Viraja Gİrdiğinde Korkmuyorsan, Yavaşsın Demektir. ///M
Dr. Ecu
m5 hiç geride kalmadan başlar ve soora aça aça gider die düşünüorum ki büyük ihtimal ööle olur![]()
zamaninda stock vti lar geciodu simdide stock type-r lar.. oyuncular degisti senaryo degismedi...
Eray'ın koyduğu m5 videosu birşeyleri göstermiştir heralde size.
bunları rahat yazmanın tek nedenı yürüyen bir m5 görmemiş olmandır ve sana hak veriyorum. bir gün görürsün inş. biz m5 geçilmez m3 geçilmez demiyoruz. m3 geçildiği zaman veya m5 geçildiği zaman M5 motorunun fotorafı sergilenip bumu yoksa egz k20 mi denmesi. bütün m5ler bütün m3 ler bir gitmez. ozaman m3 veya m5 sahibide gidip map i bozuk bi kpro egz typer la denesın ve 50 boy atsın kabul görülürmü ? fanatik olark değilde objektif olarak yaklaşın olaya
abi ben zaten typer gecer demıyorum ama ben genel olarak konusuyorum, yanlıslıkla bi boy gecme bırını hemen bı bahanesı war yok turbosu bozuktu yok saglıklı dıyıldı yok yururu ıyı deyıldı bu komık gelıo
[QUOTE=cht2424;878818]bunları rahat yazmanın tek nedenı yürüyen bir m5 görmemiş olmandır ve sana hak veriyorum. bir gün görürsün inş. biz m5 geçilmez m3 geçilmez demiyoruz. m3 geçildiği zaman veya m5 geçildiği zaman M5 motorunun fotorafı sergilenip bumu yoksa egz k20 mi denmesi. bütün m5ler bütün m3 ler bir gitmez. ozaman m3 veya m5 sahibide gidip map i bozuk bi kpro egz typer la denesın ve 50 boy atsın kabul görülürmü ? fanatik olark değilde objektif olarak yaklaşın olaya
abi ben zaten typer gecer demıyorum ama ben genel olarak konusuyorum, yanlıslıkla bi boy gecme bırını hemen bı bahanesı war yok turbosu bozuktu yok saglıklı dıyıldı yok yururu ıyı deyıldı bu komık gelıo
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)