Birgun sole cıksında bir m5-m3 olması gerektigi gibi gitsin 5-10 boy fark atsın bizde gorelim herkesin içi rahat etsin
Diger turlu ya bozuk oluyor yada sahibi yurutemiyor haybeye polemik oluyor.
Orcun gecmismi gecmis varmı daha otesi![]()
Birgun sole cıksında bir m5-m3 olması gerektigi gibi gitsin 5-10 boy fark atsın bizde gorelim herkesin içi rahat etsin
Diger turlu ya bozuk oluyor yada sahibi yurutemiyor haybeye polemik oluyor.
Orcun gecmismi gecmis varmı daha otesi![]()
bende boyle yorumlara hastayimhonda fanatigi varmis cok
M5 saglikli oldugu surece gecer ama olay arkadasin yasadigi gibi olmus olabilir ne var yani bunda? + guvelik frenaj bize ne? Ay hangisini alalim karsilastirilmasi mi bu? Ne zaman boyle tuhaf denemeler olsa honda fanatigi olmayan herkes (
) hemen ama kalite yol tutus prestij vs yazmaya basliyor. Bircok insanda yazmis problem vardir diye type-r sahibide bilemem demis bu kadar basit.
typer m3 gecer m3 var m3 var olur typer m5 le yurur m5 yurumuyo olur. bız bugune kadar hangı m3 le denedıysek gectıysek hepsı tırt oldu. erdem buna ıstınaden 4 5 tane m3 le denedı 1 ı harıc hepsını gectı. amma sorunlu arabaymıs arkadas bu m3 ler m5 ler. typerlardan 10da 9 u yurur 1 ıde ayarsızdır yurumez. aynı speclerde olupta bırıbırıne 2 boy acan typer gormedım ben aslen 2 yı bırak 1 boy acan gormedım desem yalan olmaz. bu m3 lerın felan vanosu ayarsızdı bılmemneydı muhabbetlerıde baydı artık. ayarsızsa yaptırsın arkadas sahıbı yaptırmadanda yurumesın
bende size gülmekten katılmak istiyorumşaşırdınızmı abi na typer m5 i nası geçer ya
![]()
Viraja Gİrdiğinde Korkmuyorsan, Yavaşsın Demektir. ///M
Dr. Ecu
Yarınki karşılaştırmalardaki konumuz M6 var M6 var![]()
unless you ride the beast
you wouldn't understand
160 170 e kadar veya 200 e kadar typer önde gidiyo diye mutlumu oluyosunuz ?
Dr. Ecu
bugüne kadar 89. dakikada biten maç gördünüzmü ? 90 da gol yiyip üzülen taaraf olmamak için maçı 89 da bitmiş gibi kabul ediyosunuz. ee 89. dakikaya kadar maç berabereydi 90da gol olsa ne olurmu diceksiniz karşı takıma. zırankkk diye geçirirler 3 puanı
düz mantık devam
![]()
Dr. Ecu
ahahha m5 le typer mı denıcemutanırım yemin ederim
![]()
Dr. Ecu
orçun kusura bakmada m5 e bu speclerle göz diktiysen gülerler sanaki gülüyolar zaten farkında değilsin kardeşimama zamanla oturcak inanıyorum
Dr. Ecu
ya beyler hondaya saygımız sonsuz japon arabasınada ama e39 m5'e rakip 2jz veya rb26det tir turbosuz bi k20 değildir
orçun bekle sana bir video eklicem buraya sakın gitme biyere
Dr. Ecu
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)