200 sx de imprezanın muhendisliginin ve tecrubesinin 3/2 si yok. impreza cok daha ozel ve dusunulmus bir aractır.
eger olaya sunu takarım bunu eklerim mantıgıyla bakarsanız bişey diyemem iyi sohbetler.
Printable View
200 sx de imprezanın muhendisliginin ve tecrubesinin 3/2 si yok. impreza cok daha ozel ve dusunulmus bir aractır.
eger olaya sunu takarım bunu eklerim mantıgıyla bakarsanız bişey diyemem iyi sohbetler.
3/1 subaruda olsun nıssanın yeter o zaman bısey demıyorum artık hehehe
ya su cıkarma muhabbetını bırakıp eklesenız ne olcak acaba :D
subaru nıssanı dover muhabbetıne geldı ben kestım
horoz dövüşüne benzedi araba karşılaştrması :)
Konu çok fena dağilmış.Ben yönünü değiştireyim biraz.
Google da bir karşılaştırmalı arama vardı,bilen var mı ? Hangi motorun daha popüler olduğunu ordan bakabiliriz böylece.Aynısını sadece Impreza GT ve Silvia olarakda yapabiliriz.Bakalım dünya ne düşünüyor.
hehe atısma horoz dovusu vs vs donmus demişsiniz de.
ben burada arabaları karsılastırıyorum kişilerin zevk ve tercihlerini degil.
impreza daha ustun bir performans otomobilidir. istre atısma deyin ister horoz dovusu deyin bunu baska tıurlu izah edemem. bu gercek olan bir yargıdır. ha kime gore diyeceks,niz onu da yzıyım bunun kime gore neye goresi yoktur impreza daha fazla performans ve yetenegin istendigi sınıfa dahildir 200sx den.
yok modifiye anlamında demedim. standart olarak.
pistteki performansı olsun yol kullanımındaki hızı olsun ralli teknigi ve tecrubesinin meyvelerini yiyor. cunku ralli bir otomobilin en cok yonlu performans sergileyebildigi yerdir. hızlanma fren yol tutus arac dengesi diferansiyeller vs vs.
1974 den beri efsane 200sx
http://www.youtube.com/watch?v=3I07NIBr2y0
Soyle bır goz atın SR20DEt e
iyi de 74 ten beri uretiliyor olması ve motorunun cok iyi modifiye ediliyor olması onu subarunun onune gecirmez :)
subarudan para alsan bu kadar fanatıklık yapmazdın tamam subaru subaru
peki drift ne kadar kale alınması gereken bi "spor"?
ölümüne sxx :D