hayat suprızlerle doludur
hayat suprızlerle doludur
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
şimdi hastaneden geldim sadece kafatasında çökme şeklinde bir kırıkla kurtuldu tabi ameliyat oldu sabah erken saatlerde. şimdlik kritik dönemi atlatmıs gibi görünüyor.İlginç olan arabda 3-4 takla attı önden darbe var alttan darbe var ama acılan tek airbeg yolcu koltuk airbagi
kaza yapmıstır illaki bizden önce ama alırken yaptırdığımız expertizde bir sorun yoktu. birazdan 1-2 resim koyacam yani acılmaması imkansız gibi.
Ne kadar saglam aracmıs neredeyse birsey yok anlattıgın kadar takladan soran c sutunlarında cokme kapılarda cokme bile yok..
büyük geçmiş olsun bir problem yoksa sürücü tarafında fazla darbe yok belki o yüzden açmamış olabilir. Sanırım arkadaş kemerini takmamış yoksa sürücü kısmnda fazla hasar yok
Çok geçmiş olsun... Şile otoyolunun hangi kısmında tam olarak?
✵ Belong to beyond of your horizon. ✵
ciddi kazasını gordugum 5. subaru, cok sukur sag salım kurtulmussunuz sizde.
her defasında saglamlıgına bi kere daha goruyorum bu arabanın![]()
o gecer bu gecer ayrı konu ama saglamlık konusunda ender japonlardan biridir impreza. ne kazalar gordum wrx ve sti larda baska araclarda olanlara nazaran yaralanma ve olumlu kazayı cok az gordum.
bir kaportacı arkadasım heveslendi kazalı bir sti aldı. sag on sasisinde biraz egiklik vardı. kendi soylemi ile bu gune kadar duzeltmekte en zorlandıgı arac oldugunu eger bu kadar saglam bir sasesinin oldugunu bilse bu ise girmeyecegini soyledi. genelde mercedes bmw uzerine calısan bir kaportacı olmasına ragmen.
Guc;
Bilgi ve Tecrubedir.
araba en az 3 takla attı son sürat kafadan kum tepesine girdi havalandı bariyerin üstünden uçtu çapraz sağ öne düştü ve takla atmaya basladı. eğer kemeri takılı olmasa o arabadan sağ cıkmazdı gözümün önünde oldu araba koptugunda ben 180 falan arkadan geliyodum arkadasım arkdan geld gecti hızı yaklasık 230 civarıydı. tavanı cok saglammıs dediğim gibi en az 3 takla attı tavanın her yeri yamuk yumuk ama fazla cökmedi. kafasını yan direğe vurdu ve kafatasında çökme kırık olustu. ameliyat oldu hemen ama su an sağlık durumu cok iyi. ayağa kalkıp yürüyebiliyor![]()
o virajda geçen bende patlıyodum tehlikeli önce bi gaza getiriyo sonra anlayamıyosun. geçmiş olsun
Viraja Gİrdiğinde Korkmuyorsan, Yavaşsın Demektir. ///M
Dr. Ecu
pis bi viraj ama bende 406 coupe varken cok pis giriyordum cok iyidönüyordu şimdi daha yavas girmek gerekiyo araba direk dışa kayıyor. bi chrysler 300c'yi takip ediyordu benden daha yakın olan elemanın dedigine göre o kaymıs sıkıştırmıs bizimkide benim gördüğümde birden frn yaparak saga kırdı toplayamadı. ne oldugunu hatırlamıyor zaten. bi orası bide nevzat demire gelmeden önceki viraj cok tehlikeli.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)