yok kullandin mi demiyorum zaten? yegenimde 14 yasinda ama araba kullanabiliyor..
"ne kadar" ? kac yil? kac ?k kilometre?
dizel masraflarini benzinliye oranla ne kadar km yaparsa amorti edecek vs? o anlamda sordum sana kardesim
Printable View
yok kullandin mi demiyorum zaten? yegenimde 14 yasinda ama araba kullanabiliyor..
"ne kadar" ? kac yil? kac ?k kilometre?
dizel masraflarini benzinliye oranla ne kadar km yaparsa amorti edecek vs? o anlamda sordum sana kardesim
Abicim LPG olayına ben hala ısınamadım. Belkide dünyanın en güvenli olayıdır ama ben halen daha ısınamadım. Dizelin keyfi çok daha ayrı sonuçta gaza basıldığında insanı alıp geriye yapıştırması falan.. Şehir içinde oldukça gürültülü fakak Peugeot 407 ile 1200km giden bile var yani:)
LPG li 3.16 yerine LPG li 3.20 derim. Değilse 407hdi.
Şirket aracım servisteyken patronumun 407sini 1000 km kadar kullandım dizel + triptonik bana pek tasarruflu gelmedi yakıtı , Ayrıca bindiğim modeli deri koltuk Mp3 full modeliydi ama öyle aman aman kalite yaşayamadım bindiğimde..
Güzel temiz bi 3 serisi alın Lpg taktırın mis gibi binin :)
Kendiniz taktıracaksanız sıralı sistem atiker brc gibi kaliteli markalar tercih edin..
banane 1000km yapmasından benm dizel 206m wardı o zaman 160 yakıodu bundan 2 sene önce. ben şimdi 170 180 lira yakıyosam daha tasaruflu sayarım kendimi. 7 ay oldu maşallah daha tek bi sorun bile yaşamadım ki arabama 170000kmde takıldı lpg. bide allahınızı sewerseniz bırakın marka fanatikliğini peco mu bmw mi:icon_wack
fransız arabasından uzak durda :) hondada olur bm de :)
yaşlanınca masrafsız pug pek olmuor heralde genelde masraf cıkartıyorlar.o paralarada alıcağın bmw nın km si cok yuksek olucak buyuk olasılıkla ondan dolayı biraz dusunmek gerekebilir.düşük km li bmw olursa mantıklıda olmazsa honda.buarada nıe kendi astrana lpg dusunmedın
407nin bu kadar problemli olduğunu ilk defa buradan öğrendim gerçekten az yakması ve şekli itibariyle çıktığı günden beri hayranıyım. bu arada alacağım araç zaten max 1.5-2 sene kalıcak daha fazla tutmam elimde
mazotlu alırsan daha rahat edersin düşüncesindeyim
kısmet artık hangisi olursa onu alıcam
ben lpg kullaniorum kaliteli ustalik ve kaliteli bir marka uygularsan en ufak sorun yasamazsin
yazik etme parana diesel alarak hani VW grubu falan olsa anlarim ama bahsettigin arac peugeot ben benzinlisine bile binerken dusunurum
yine karar senin ama lpg konusunda en kucuk soru isretin olmasin sirali sistem kaliteli bi marka ve iscilikle hic bi sorun olmaz.
hayirli olsun simdiden :)
alcağınız aracın lpg ye verceği tepkiyi tam araştırın sonra sapıtabiliyor:)lpg li honda veya bmw varsa çevrenizde bir sormanızda fayda var:)
açıkcası e36 kasa bmw kullanan bi arkadaşım vardı sırf lpg den dolayı 2500 civarı bir arıza çıktı elektrik aksamında nedense artık bilmiyorum ancak onun modelide eski olmasına bağlıyorum 94 model ile 2005 bi araç aynı olmaz sanırım. Honda + lpg kullanan kimse yok tanıdığım civarda kullanan veya bilen varsa yardımlarını bekliyorum arkadaşların
Bence Senin Yaptığın Mark Fanatikliği.
Nedense Ben Hiç Şahit Olmadım İlk Defa Sizden Duyuyorum.
Bende Bir Peugeot Servis Sahibi Olarak Söliyim 100.000 km sinide Gördüm Hiç Bir Sorunu Yokdu Araçların Bence Fazla Abartıyosunuz