User Tag List

Sayfa 3/6 İlkİlk 12345 ... SonSon
107 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: dizelmi & benzin lpg li mi ?

chaylak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Boost Up Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İkisinide kullandım.
    yok kullandin mi demiyorum zaten? yegenimde 14 yasinda ama araba kullanabiliyor..

Alıntı chaylak Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ne kadar kullandin ki dizel ya da lpgli bi araba? 17 yasindasin daha?

"ne kadar" ? kac yil? kac ?k kilometre?
    dizel masraflarini benzinliye oranla ne kadar km yaparsa amorti edecek vs? o anlamda sordum sana kardesim
    00' Civic 1.6IES

Swift - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı fatiii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bunca yıldır lpg kullanıyolar kac kere lpg tankının patlayıp yralanmalara yada ölüme yol actıgını duydunuz?

ben dizel 407 ye binecegime LPG li bmw ye binme taraftarıyım,dizel her yönden daha masraflı.
    saçma sapan şekilde montajı yapılmış yanan arabayı görenler ön yrgılı yakaşıyolar.
    adac arabayı yaktı genede patlamadı

Boost Up - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı chaylak Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yok kullandin mi demiyorum zaten? yegenimde 14 yasinda ama araba kullanabiliyor..

"ne kadar" ? kac yil? kac ?k kilometre?
    dizel masraflarini benzinliye oranla ne kadar km yaparsa amorti edecek vs? o anlamda sordum sana kardesim
    Abicim LPG olayına ben hala ısınamadım. Belkide dünyanın en güvenli olayıdır ama ben halen daha ısınamadım. Dizelin keyfi çok daha ayrı sonuçta gaza basıldığında insanı alıp geriye yapıştırması falan.. Şehir içinde oldukça gürültülü fakak Peugeot 407 ile 1200km giden bile var yani
    Alıntı Eray Yümsel Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kemik sesleri eşliğinde gideri var beyler, olur olur bethoven ın 8. senfonisi bile çalınır bunla

Tech Moderator Schumi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    52 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    LPG li 3.16 yerine LPG li 3.20 derim. Değilse 407hdi.
    Schumi.Projects

106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
    Never drive faster than your guardian angel can fly
    106 RC - 106 GTI with 2 liter engine

Diyadin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    33 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şirket aracım servisteyken patronumun 407sini 1000 km kadar kullandım dizel + triptonik bana pek tasarruflu gelmedi yakıtı , Ayrıca bindiğim modeli deri koltuk Mp3 full modeliydi ama öyle aman aman kalite yaşayamadım bindiğimde..

Güzel temiz bi 3 serisi alın Lpg taktırın mis gibi binin

Kendiniz taktıracaksanız sıralı sistem atiker brc gibi kaliteli markalar tercih edin..

ALPER-VNS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TanseL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    407 Çabuk Dökülen Diyenlere Soruyorum 1 Depoyla Hangisi 1000 1100 km Yol Yapıcak Sanki Alacağın BMW Honda Çokk Verimli Olucak Tüp Takılan Araçdan Ne Bekliyorsunuzki Bence Tüplü BMW Ve Honda Daha Çok Sorun Açacaktır..Dizel 407 den Yanayım Hiç Bir Sorununu Görmedim Bu Güne Kadar..
    banane 1000km yapmasından benm dizel 206m wardı o zaman 160 yakıodu bundan 2 sene önce. ben şimdi 170 180 lira yakıyosam daha tasaruflu sayarım kendimi. 7 ay oldu maşallah daha tek bi sorun bile yaşamadım ki arabama 170000kmde takıldı lpg. bide allahınızı sewerseniz bırakın marka fanatikliğini peco mu bmw mi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    407 Çabuk Dökülen Diyenlere Soruyorum 1 Depoyla Hangisi 1000 1100 km Yol Yapıcak Sanki Alacağın BMW Honda Çokk Verimli Olucak Tüp Takılan Araçdan Ne Bekliyorsunuzki Bence Tüplü BMW Ve Honda Daha Çok Sorun Açacaktır..Dizel 407 den Yanayım Hiç Bir Sorununu Görmedim Bu Güne Kadar..
    kaç tane düzgün işçilik ile takılmış lpg sistemli hondanın bmw nin sorun çıkardığını gördünüz..ama ben dizel 407 den illallah eden onca kişiye şahit oldum...bence lpg li bmw yada honda bir pejo dan daha masrafsız olucaktır...

Burak Mehmet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    407 ile 1100 km yol yapayım tamam ama bir yetkili peugeot servisi çalışanı olarak söyleyim 407 nin 60.000 km sonrasında motoru hariç hiç bir yerine garanti vermem..Arka tavan kuşakları bile orjinal puntolarından atarmı bi arabanın yaw...

Yiğit Ş. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    fransız arabasından uzak durda hondada olur bm de

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yaşlanınca masrafsız pug pek olmuor heralde genelde masraf cıkartıyorlar.o paralarada alıcağın bmw nın km si cok yuksek olucak buyuk olasılıkla ondan dolayı biraz dusunmek gerekebilir.düşük km li bmw olursa mantıklıda olmazsa honda.buarada nıe kendi astrana lpg dusunmedın

devil_berk22 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı pasa35 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yaşlanınca masrafsız pug pek olmuor heralde genelde masraf cıkartıyorlar.o paralarada alıcağın bmw nın km si cok yuksek olucak buyuk olasılıkla ondan dolayı biraz dusunmek gerekebilir.düşük km li bmw olursa mantıklıda olmazsa honda.buarada nıe kendi astrana lpg dusunmedın
    astranın bagajı ufaktı biryere giderken bagaj problemi yaşamaktan bıktım artık sattım bu hafta rahat geniş bir araç lazım. konforlu, geniş, rahat, az yakan bir araç olarakta bu 3 tanesini seçtim.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    407nin bu kadar problemli olduğunu ilk defa buradan öğrendim gerçekten az yakması ve şekli itibariyle çıktığı günden beri hayranıyım. bu arada alacağım araç zaten max 1.5-2 sene kalıcak daha fazla tutmam elimde

GT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    mazotlu alırsan daha rahat edersin düşüncesindeyim
    Stock

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kısmet artık hangisi olursa onu alıcam

aleeco
    Misafir
    ben lpg kullaniorum kaliteli ustalik ve kaliteli bir marka uygularsan en ufak sorun yasamazsin
    yazik etme parana diesel alarak hani VW grubu falan olsa anlarim ama bahsettigin arac peugeot ben benzinlisine bile binerken dusunurum
    yine karar senin ama lpg konusunda en kucuk soru isretin olmasin sirali sistem kaliteli bi marka ve iscilikle hic bi sorun olmaz.
    hayirli olsun simdiden

Dou - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı aleeco Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben lpg kullaniorum kaliteli ustalik ve kaliteli bir marka uygularsan en ufak sorun yasamazsin
    yazik etme parana diesel alarak hani VW grubu falan olsa anlarim ama bahsettigin arac peugeot ben benzinlisine bile binerken dusunurum
    yine karar senin ama lpg konusunda en kucuk soru isretin olmasin sirali sistem kaliteli bi marka ve iscilikle hic bi sorun olmaz.
    hayirli olsun simdiden
    Bahsettiği araçta 1.6 psa motoru var,

Kendini kanıtlamış ve bir çok araçta kullanılıyor.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    alcağınız aracın lpg ye verceği tepkiyi tam araştırın sonra sapıtabiliyorlpg li honda veya bmw varsa çevrenizde bir sormanızda fayda var

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    açıkcası e36 kasa bmw kullanan bi arkadaşım vardı sırf lpg den dolayı 2500 civarı bir arıza çıktı elektrik aksamında nedense artık bilmiyorum ancak onun modelide eski olmasına bağlıyorum 94 model ile 2005 bi araç aynı olmaz sanırım. Honda + lpg kullanan kimse yok tanıdığım civarda kullanan veya bilen varsa yardımlarını bekliyorum arkadaşların

TanseL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ALPER-VNS 65 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    banane 1000km yapmasından benm dizel 206m wardı o zaman 160 yakıodu bundan 2 sene önce. ben şimdi 170 180 lira yakıyosam daha tasaruflu sayarım kendimi. 7 ay oldu maşallah daha tek bi sorun bile yaşamadım ki arabama 170000kmde takıldı lpg. bide allahınızı sewerseniz bırakın marka fanatikliğini peco mu bmw mi
    Bence Senin Yaptığın Mark Fanatikliği.
    Alıntı buraek4 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kaç tane düzgün işçilik ile takılmış lpg sistemli hondanın bmw nin sorun çıkardığını gördünüz..ama ben dizel 407 den illallah eden onca kişiye şahit oldum...bence lpg li bmw yada honda bir pejo dan daha masrafsız olucaktır...
    Nedense Ben Hiç Şahit Olmadım İlk Defa Sizden Duyuyorum.
    Alıntı Burak Mehmet Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    407 ile 1100 km yol yapayım tamam ama bir yetkili peugeot servisi çalışanı olarak söyleyim 407 nin 60.000 km sonrasında motoru hariç hiç bir yerine garanti vermem..Arka tavan kuşakları bile orjinal puntolarından atarmı bi arabanın yaw...
    Bende Bir Peugeot Servis Sahibi Olarak Söliyim 100.000 km sinide Gördüm Hiç Bir Sorunu Yokdu Araçların Bence Fazla Abartıyosunuz
    Bu Nası Vtec Tutta İtec

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)