şöyle eşit spec'lerde fn2 vs ep3 denesede izlesek hiç yoktan .. kavga gürültü olmadan![]()
sabri gks ve bs geçen seneki 2009 un ilk rolling gecesinde clio 172 ile denedi sanırım barış'ın clioydu ogün geçmiştik clioyu fakat daha sonra chip yaptılar bayağı bi hafiflettiler araçlarını başka bişey yaptılarmı emin değilim ama çok değişmişti araçlarının gidişi ve geçmişlerdi beni, gks ile nooldu onu bilmiyorum görunce konuya yazar oda zaten
chipten önce clio yu rahat geçmiştim. chip hafifletme vs den sonra ben clio ile denemedim
ama bs ile denerken görmüştüm baya iyi gidiyodu maşallahı vardı. bs yi geçmişti. biz hiç bişey yapamıyoruz parça yok muhtemelen bu şekilde benide geçer ama öle çok fark olucağını zannetmiyorum.
cumartesi akşamı ben gelemem aile daveti var size iyi eğlenceler.
mkV GTI
2022 XC90 kiralık spec & 2022 A5 40 TDI & 2017 Golf 1.6 TDI Highline yazılım
2022 Haybusa full bolt on & 2021 Multi V4S & Kymco Lucky S
bende sanirdim hondaci dayanismasi vardir megerse birbirlerinide yemeye baslamislar hadi hayirlisi
chip yok 2 yi benden once bitiriyor basar basmaz bitiyor 2 si, kısada yok ise chip yok eminim ama dedigim gibi benim denedigim ss clio insan gibi gitmiyordu kıstas alınamaz bende fn2 yi merak ediyorum sadece cai vs. cai nasıl olacak ama sizin son dişli kısa birde vtec erken geliyor devri tutturmak ep3-fn2 kolay olmaz ama denemesi zevkli olur ep3 stock 5 biter pil biter 6 cok aşagıda kalıyor sizde kalmıyordur diye tahmin ediyorum![]()
ep3 ün şoförü iyidi zaten
2-3 boy o beni geçti ben değilama ben daha yeni almıştım arabayı injen bile yoktu şimdi biraz daha iyi araba
mkV GTI
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)