bahsettiğin corsa 1.4 lermi :)
Printable View
Doldurunca birşey olmuyormuş ya çok yakın arkadaşımın iki arabada sadece manifold vardı arabada denerken. Diğer aracın durumu düzgün giden bir saxoydu.
5500 devir http://videos.streetfire.net/video/c...-AR_682789.htm
3500 devir http://videos.streetfire.net/video/o...vts_682503.htm
Fazlada doldurmaya gerek yok ;)
arkadaşlar bu konuda vtec & 106 veya gsı & 106 konusu ;Yumurtamı tavuktan tavukmu yumurtadan çıkmış hikayesine döndu iiice yaa bence:)
bende 14 le zamanında bu konuyu işlemiştik ama istenirse 15 lerlede tekaran işleriz...;)
polemıge gırmem ben basar gecerım;)
Aslında böle konulara artık yazmak istemiyorum çünkü kırıcı oluyoruz bazen ama insan dayanamıyor.106 saxo gerçekten çok kulandım çok yakın arkadaşlarımda var gerçekten neşeli araçlar ama bazen çok abartılıyor.Astra konsuna pek bişi yazmıcam sağlıklısı düzgünü gerçekten çok az sayılı yanlız sağlıklı bi astra stock 106 saxoyu gerçekten üzer ama dediniz gibi 0 400 de tutunabilir ama daha fazlası olamaz.İzmirde olsanız denicek çok c20xe var düzgün giden onlarında burda neler yaptığını herkez biliyor yazmama gerek yok bazen düşünüyom sizin oranın 106 larımı farklı yada burdakilermi bitik ama okadar çok 106 saxo varki hepsimi bitik gitmiyo:)Corsa konusuna gelince 2 3 senedir kulanıyoruz 94 doch modelini motor olarak yılların vermiş olduğu yorgunluk ve 220 binde olmasına rahmen bir çok 106 saxo ile denedik hiçte öle boy lar tırlar girmiyor ya kafa kafaya bazen 106 bazen corsa heleki ufak devirlerde basıldı zaman ozaman işte çok komik oluyor:)Şu anda corsamızda sadece emme manifoldu var ve motorun durumu pek iyi dil stock chipli 106 saxoları çok rahat geçiyor defalarca farklı araçlarla denendi.Şu anda biraz sorunları var onları haledip farklı farklı araçlarla deneyip videoları paylaşırız.Kaldiki izmirdeki arkadaşlar bilir kendi tigramızın 1.6 da nasıl gidini gerçekten böle uçar deler yatırır muhabetlerini çok gülüyorum sadece şu lenet olası opellerle uraşan yok Baksanıza uzunda stock 106 ile astrayı geçerim deniyor bi tanesi hadi gel deneyelim demiyor gerçekten yazık:)Neyse herkezin aracı kendine güzeldir kimse kulandı araca laf söyletmez bu böledir.:)
ahahaha corsa geçiyomuş 106 yı hiç güleceğim yoktu ahahaha ya bi dragda yada bi rollingde bi başarınızı göstersenize ??? evet malesef piyasada bitik 106 sayısı sizin kum havuzundaki kadar çok:hahaha:
http://www.yildizpark.net/images/YIL...havuzu_b01.jpg
göki tam ben yazacaktım sen yazdın oldu mu şimdi :)
ben de hiç draglarda yürüyen corsa görmedim...
işte sizin verebileceğiniz cevaplar anca bu kadar oluyor nedense. Bu yuzden bu konular hep kavga ile bitiyor.
erkek kımse bısıy demedı sayfalar once dedımkı 20 25 gune dolusu bosu farketmez getırın bı gsı deneyım daha önce dendıklerımı söledım yazdım ama bırı maytap gecer gıbı cevap verdı ıstanbuldada gokı ler denemıs sonucu yazdı daha neyın pesındesınız anlamadım ?
kum havuzuna davet etmıs sızı :icon_tup:
bence iki araba da eldeki imkanlarla (ne yapalım astranın modifiye parçaları bu kadar diye bahane üretmeden) atmo yüklenirse (hafifletme dahil) 106 GTi, astrayı geçer...
ahhh ROZalina olcaktı ki :D:D:D