Heh ahmet abide bilio.. SEnde hatırlarsın abi.. Hatta hakan abinin chipsiz arabası onunla yürüodu.. Şimdi filtre egzoz ile nası emg yi geçio anlam veremedim :D
Yanlış mı hatırlıyorum?
Printable View
göki reis varsa fazladan bir yazılım hedie edermisin bana :)
mantar'a gidin dicem ama gökmen abiyi beklerseniz daha iyi, yada paşaoğluna bekir'e gidin.
valla göki acıkcası ben mantarda yaptım chipi!!
sen mantarda yaptırmadın ara sokakdaki beyincide yaptırdın mantarın üstünden :) o yüzden gökmen abiyi bekleyin dedim ya :) ama onun gelmesi oOoO... paşaoğlu bekire gidin, yada mantara gidin bu olmadı diyin elinde 25 tane yazılım var yüklettirin
olm gökmenle hergün konuşuyoruz msnde geçen evi aradı tellede konuştuk ama tam netbirgün vermiyor geleceği ile ilgili tming çip yaptırcam onu bekliyorum o olmadanda ne çip nede başka bişi başkasına yaptırmak istemiyorum bi gelsede arabamız yürüse
göki m estiriyor gene :)
filtre egzoz yapınca deneriz göki acele etme kaçmıyor arabalar sonuçta
göki senlemi denencek senle denencekse ben yokum 2 tır boyu geçilip gsi sattırtma bana:D.maksat muhabbet,denemek değilmi 0-800 denerim;).yine diyorum aynı speclerde ya kafa kafaya yada en fazla 1 boy olur BENCE.senlede denerim rahat rahat geçeçeğini bildiğim halde;)
bende denemek istiyorum astra gsi la :D