mehmette var beyaz turbo oldu oda![]()
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
turkıyede ne kadar gsi var sa hepsı benden soruluyor galıba nerde ne var bılıyurm![]()
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
c20xe motorlu yürüyecek arkadaşlar. Orjinal vites kutusu ile yürüyeceklerse hüsran olur. Malesef bu araçlar son viteste reel 240 ları rahat bulan araçlar (ibre demiorum bakın reel diorum). Diğer araca göre çok çok uzun şanzımanları vardır. Buda kg dan ziyade çok daha dezavantaj. SFI motorlu arkadaşlar ayna mahruti değişimine yada F16-F15 tarzı komple değişime giderlerse çok çok süprize yol açarlar.
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
ulan ona sen denememi diosun şehir içi trafikte 3'e bile atamadık. bi düzlük 1-2 yaptk o kadarama dedigim gibi 400 de sen alırsın sonrasında ben. ben sorunlu olarak kalkıyorm ama bunu da unutma
. arıza ısıgımın yandıgını ve debimetremin sorunlu oldugunu biliosun ben o halde deniyorum
![]()
yaa alperen bırak bu boş lafları ya akislerim sorunlu dedin sara sara gittin ışıklarım yanıyor cart curt diyorsun hadi gel bi basalım diyorsun ozaman hiç basmican arıza ışığın sönük olsa geçecenmi yani lafa bak ya aracım sorunlu yok diyorum geçilmenin en güzel bahanesi arıza ışığım yanıyor deme ozaman gel basalım diye canım bukadar basit
PROJECT 01
ben yan yattı camura battı muhabbetlerini hiç yapmam devilboy benim samimi arkadasım
eğer beni geçerse elini sıkar giderim. hiçbi zamanda yan yattı çamura battı muhabetti
yapmadım. saxo ile ufaktan bi sıktık dedim dedigim gibi oldu kısa da sen önde oluyosun
bak dedim bahri yalansa söyle. 400ü sen bititrirsin 400 den sonrasıda benm dedim?
ben hiçbi zaman kalktıktan sonra arabam arızalıydı şuydu buydu dedim mi. sende
biliyosun. he misal kamer le kalktık bana 10 boy belki attı. arabam arızalıydı hemen gittim
ertesi gün arızasını giderdim aksam yine kalktık yanyana gittik. kamer de biliyo bunu
kamer e ben dedim mi kamer arabam arızalı sen ondan beni geçtin diye. benm amacım
sadece eglence cıksın bize
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)