akıl ve mantık 94 yılında kabul ediyomuş onları
Printable View
Video çok var ama bir o kadarda çakal var etrafta..Eksantrikli,beyinli arabaları standart diye yedirmeye çalışan..!
valla onlardan her yerde var ama işi bilen adam anlar en kotu ihtimal buyuk bi iddiaya girilir aracım stock dyen adama inanılmıyosa goturlur ustaya actırılır baktırılır mesela benm stock olduuma inanmayanlara ben öle bi teklif sunuyorum kabul edemiyolar nedense guzel bi yol bnce :)
:)
geçen sene denenmisti :) videolarıda konmustu her yeni 106 alan konuyu hortlatıyo :)
yok sadece bi fikir benim ki :) ki zaten benimde dolu araclarla yurucem diye bi iddiam yok onu doldurunca dusunuruz su haliyle egzslu borulu filtreli olsun en fazla bana yeter zaten gercek guc orjnalde daha net belli olur dye dusunuyrm yoksa modun sonu yok zaten :)
benle ne zaman denedin de bunları söylüyosun. ben kamerle kalktıgımda beni geçtiginde
bahane sundummu ortaya aracım arızalı olmasına ragmen. ertesi gün kalktık beraber
yürüdük halletmişsin sorunu dedi evt dedim. ben öyle geçtin geçildin muhabbeti yapmam
merak etme. video çekilir geçersen yada geçilirsen video koyulur bişe demem yarış bu
arızalıymış şuymuş buymuş kabul edilmez. istiyorsan yarın aksam deneyelim ekleyelim
videoları. akis konusuna gelince kamyon garajına giderken sende benm aracımdaydın
sende duydun sesleri. bende sinir oldum dönerken bastım o da kırılsın kırıldıgı yerde
diyerekten. bunu sana da söyledim ben...
41 sayfa ne güzel konu oldu bu be helal olsun okumasıda tartışmasıda ayrı bi zevkli oldu herkese teşekkürler :):):)
Arkadaşlar hadi deneyek yaaaa aaaaa sıkıldım valla :D
:) aracım stock dmştm ayarında olursa daha guzel olur venom 35 in aractan bahsediyosan az cok bseyler olduunu bliyoruz ;) venom kardesm yabancı deiliz af 5100 un (sonradan hel 01 mavi gti) eski sahipleriyiz cok denemişliimz var yani ;) neyse ynede denk gelrsek bu akşam yaparız bseyler no prb..
en stok bendeki, ama benimkide 1250kg arkadaş yürünmüyor :D