Speedweekend Drag 2. olmuştum![]()
Astra gsı da henuz ezgantrık bıle yoktu..Fınalde bu benı geçen s2k ıse gırtlak demışlerdı HIZ plaka![]()
ben konunun en başında gti geçer dedim ama sen gittin en gırtlağı gelsin fln yazdın. bilmediğin araba hakkında saçmalamanın anlamı yok, 1.6 hacimden 225e kadar yolu vartr'de yapan yoksa o beni ilgilendirmez. aynı şeyler 106 için de geçerli tabi, yaptıktan sonra her araba yürür.
buarada bu sfi motorlu corsa'da mod olarak neler var bilen yazabilirmi?
ben sizin 106dan bahsetmedim, genel olarak filtre egzoz üstüne egzantrik yada piston yaptınmı zaten 140-145 hp oluyordur dedim 106 için. yani corsa ile denk hp olur.
swap olmasına gerek yok 1.6 motordan da o güçler alınabiliyor, fazlası da hatta. dediğim gibi tr'de yapan yok şuan bildiğim kadarıyla olsa da izlesek.
++ denerseniz video bekleriz izlemesi zevkli olur.
beni benim bildigim gti baglar
yoksa bu forumda 1.4 ies le 106 gecen arkadaslar tanıyorum
ben al bunu gec dersem sizde gecerseniz derimki harbiden gsi 400 de gti i geciyomus..
bundan gocunmam ben opelide severim güzel bi gsi olsa binerim..aksine 106 yı saxo yu da pek sevmem bu kadar dandik arabalar olamaz..
amaaa ben herseye gerceklik yonuyle yaklasırım.yigidi öldürürüm hakkını yemem.
ben bugune kadar 400 de iyi bi gti gecen astra gsi görmedim varsa görelim diyorum![]()
remaps.tr & Turbo Zone Garage
Bu tip arabaları genel olarak kıyaslamak yanlış olur zaten bizzat 2 aracı kıyaslamak lazım modellerinden dolayı hepsinin aynı gitmemesi gayet normal geçmişi önemli. Hele ki astra gsi dediğimiz araba 94 model ve o zamanlarda ***** 106gti vti falan yoktu yani tecavüz edilcek araçların başında astra gsi geliyordu o yüzden günümüzde düzgün yürüyeninin denk gelmesi biraz zor
Sizin 106da piston dışında hiçbişey yokmu kapakta gaz kelebeğinde, debriyaj volan vs hepsi stockmu?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)