Tartışmak bile doğru değil aslında
bu dacia nın 2010 bişeyne bindim mpv olan.. araba sonuç olarak ucuzana baba hayrına değil, kara kaş kara göz değil. sonuç olarak ordan kız burdan kıs yahni yapmış adam biz Türk'ler olarakta meraklı olduğumuz için Yahnilere illaki tutacaktır bu araçta ama bi araçtan kalite bekliyorsan Maleser Alman olmak zorunda
(italyanda olurmuş yeni öğrendim
)
bu arada bu dacia nın benzili modelinde kullanılan 1.6 lt 16v lik motor
2000 yılında piyasaya cıkan megane 1 ve clio sportlarda kullanılan motorun tıpkısının aynısı
gerci reno bu motoru bugun guncel diğer modellerinde kullanıyor ancak uzerinde epey bi değisiklik yaparak
daciada ise hiç bi değisiklik yok clio sporttaki motoru cuk oturtmuslar telli gaz falan![]()
megane coupe 1.5 dci dynamique beyaz yada turuncu kararını sen ver...
aracı geçen gün inceledik araç gerçekten iç olarak kalitesiz ama dıştan ben çok beğendim test sürüşü yapamadık konforu nasıldır bilmiyorum ama koltuk yapısı olarak arkada oturmak rahat gözüküyo sonuç olarak full versiyonu 48'e geliyoki pazarlıkla baya iner diye düşünüyorum. alınırmı alınmaz mı konusuna gelince 0 bi jeep 1.5 vergi avantajlı az yakıyor motor ve şanzıman kendini kanıtlamış renault motoru 4*4 sistemi nissandan ve 3 kademeli buna bakınca aslında fiyatın çokda uçuk olmadığı bi gerçek fakat kalitesiz bi iç mekanı olduğuda kesin. o kaliteli bu kaliteli olsun denincede bu fiyata olmaz. eğer şehirde kullanılıcaksa normal araçlara yönelebilinir ama dağ tepe kullanıcam diyosan acımadan heryere girebiliceğin bi araç gibi duruyor.
2.eli belli olmayan bir aracı ilk alanlardan alıp riske girmek bir dezavantaj.Ayrıca Dacia dan bahsediyoruz her ne kadar Renault alt yapısınıda kullansa hitap ettiği kesim belli herşeyi beklememek lazım araçtan.Ama dersen ben 5-6 yıl binerim bu araca en azından sıfır araç dersen düşünülebilinir.Kendim için düşüncek olsam 2.eli oturmuş bir dizel bakardım en azından zararda etmezdim.
bu aracın kategorisi ne olacak peki? crossover mı? quashqai ile aynı platformmu? jip denilmez buna çünkü.rakiplerinide bilmek lazım
Selamlar
Araci ilk alanlardaniz 3 hafta sonra teslim
Duster Laureate Look paketli dizel.
Arac distan cok dolu ve guzel gercekten, icine girdiginiz de olay degisior tabi biranda 2000li yillarin basina donuyorsunuz. Fiyat 39.800.
Sole baktiginizda 2009 model 2.el 40k km olan bir Quashqai Tekna dci 48000 lira civarinda.
Ayni donanim fakat kalitesi daha dusuk olan ve ayni motora sahip olan 2010 model Duster 39800. Burda artik tercih meselesi. Biz cok yol yapioruz (senede 50bin km kadar).
Sahsi fikrim disi cok guzel ama ici gercekten kalitesiz ve ucuz. Ama ne kadar ekmek o kadar kofte. Ve de bu arac cok saticak, demedi demeyin.
29.900tl ye ne cıkmasını bekliyorsun hem 2010 hemde oof road model tabiki dandik olacak
İNSANLAR VERDİĞİNİZ DEĞER KADAR DEĞERLİDİR FAZLASI DEĞİL
özellikle icinde kullanılan malzemeler ve ici cok dandik ama sunu soyleyeyim reno bu arabadan cok para kazanır...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)