premium marka araçlarda liste fiyatına bakmamak en iyisi
baz fiyata kapak jant falan gelir genelde TR paketi falan eklerler bi kaç donanım bi bakmışsınız 35 bini aşmış 40 bine doğru gidiyor fiyat :)...
Printable View
alacagınız aracın da cok dolu oldugu söylenemez.
ki alıcagınız arac da dırek olarak baz donanım bı arac.
opsiyon olarak sadece fonksiyonel direksiyon var.
jantlar sonradan takılmış ve replica olma olasılığı çok yüksek.
Bir de konfordan dem wurmusken e90larda run flat lastık oldugundan konfor sıfır düzeydedir
e 90 kullananların en buyuk şikayeti.Şayet run flat lastik varsa değiştirmeniz gerekecek konfor için.
mantıksız bi seçim olur.
kendinizi kasın ve 320D trip. alın.. manual bmw ne para eder nede başka bişey. sunroof bile yok fiyat çok, nakit düşünürseniz çevremde var yardımcı olurum.
308 benım bmwden daha konforlu ama benım arabamın konforsuz olmasının sebebı spor yaylar ve M paket yürüyen aksama sahip olması.
tabi sportif kullanım yani yol tutuş olarak inanılmaz derecede iyi.
run flat lastıklı bir e 90 da 308den cok daha konforlu degıldır.Hatta 308 daha konforlu olabilir
ben zaten 3kasaların cokta konforlu olduğunu dusunmuyorum orta sevıyelı bı 3 den bahsedıyorum tabı.yuksek konfor ıcın 5e gecmek şart bence.
3.16 alınabilir ama bu ilandaki alınırı yok bomboş ne xenon ne premium var gerek yok hiç
runflatli bmw ler TAŞ gibi, neresi konforlu ya?
Civicin güncel kasası kompakt sınıfta süspansiyon konforu konusunda en iyilerden, buna emin olabilirsiniz. (yol sesini saymıyorum tipik japon sonuçta)
Tabi konforlu yapıcaz diye kantarın topuzunu kaçırıp leş gibi sürüş dinamiklerini düzeltmeyi unutmuşlar orası ayrı :)
bu arada unutmadan bendekı 308 comfort paket ve sizin aracınızla arada daglar kadar fark var.Sizin aracınızın izolasyonu konforu çok daha yüksek.
bu noktadan ben kıyası sızın aracınızın baza yakın donanımlıysa yapıyorum.sizin aracınız 3 kasadan daha da konforlu olacaktır ama dıorum ya keske kıyaslama 320 d olsaydı o zaman hıc dusunmeyın alın derdım.
ya su konuda 308 1.6 benzınlı mı bu araba mı deseydınız gene tercıh bmw olurdu.
ama bu noktada anlamsız gelıo bana aracınızı degıstırmenız.
valla japonlar o yumuşak süspansyonlarla sınıfında hep konforlu araçlar olacaktır, o bir gerçek... frenleride kötü olacaktır virajlarıda ama konforsa konforu olacaktır elbet...
Bmw e 90 kasasına bır turlu ısınamadım ve icine bindigimdede hakikaten dısına ısınamadıgım kadar icinede ısınamadım . Hersey biryana 0 aldıgım arabamı cok acıl bisey olmadıkca takas etmezdım.
Ben olsam daha yüksek hacme sahip benzinli veya dizel e46 düsünürdüm, daha mantıklı olur.
alınabilir.316 dandik olsada iyi ve yeni kasa:)
ben olsam 3.16 ya değişmem. 3.20 olsa neyse de .16 geberik resmen.
alınmaz bence, 0 araba verip 4 yaşında araba almanın mantığı ne?