Bendede yuksek km onyargisi mevcut ama gercekten bakmak lazim dogru soluyorsunuz cunku sasirtici sekilde cok temiz araclar var.
Printable View
Bendede yuksek km onyargisi mevcut ama gercekten bakmak lazim dogru soluyorsunuz cunku sasirtici sekilde cok temiz araclar var.
Allah kaza bela vermesin benimde bora alıp bi german style düşüncem vardı ama sunroff benimde şartım fulleri uçuk geldi kısmet olmadı artık focusa kısmet German inşallah :)
:D ben simdi koyiim yaptigim projelerimi s40 ve focus icin :)
Sunroof gercekten cok keyifli ya benim merso komple panaromik muthis keyifli corsadan oncede megane vardi oda oleydi gercekten bambaska bi surus keyfi oluyo:)
C180 ve c220 çok ayrı bi dünya zaten focustan sonra öyle bişeyler düşünüyorum inşallah :) bekliyorum projeyi :)
On janta pek ozenmemisim yav :D http://img526.imageshack.us/img526/5...ssedancopy.jpg
http://img34.imageshack.us/img34/403...ckfumecopy.jpg
Sedanmı düşünüyorsun ?
Evet ama heran fikrim deisebilir c30 ve focus hb arasindada kalablirim :D
volvo s40 1.6 dizel drive modeli bir depo ile 1333 km yol gidiyormuş ayrica donanim olarakta tatminkar bence kör nokta uyari sensörü falanda olması lazim ses sistemi aşırı tatmin eder sizi dinamic modelinde 4lü cd changer var sanırsam müzik sistemide dolby proysa tadından yenmez bakımları pahalı olabilir ama sorun çıkarmaz. volvoya bende karamsar bakardım ama 99 model s80 t6 aldıktan sonra fikirlerim değişti 1.5 yıl kullandık periyodik bakım dışında sorun çıkartmadı hiç bi kaç ay önce 150000 km de sattık aldığımız fiyatın baya üstüne ama keşke satmasaydık dedim hep babama. ben olsam volvo alırım türkiyede piyasası pek olmayabilir ama tadına vardınızmı kolay kolay vazgeçmezsiniz
sıfır zaten zarar...? geçenlerde açıklama yaptılar bayii banada 2011 dedi ..
Valla ben babam yuzunden sifir arac aliorm kendisi sifir arac manyagi oldugu icin ugrasamiyorum onunla :D mucadele etmesi gercekten zor :D
Ses sistemi benim icin onemli degil ben ses sistemini kendim yaptriyorum ancak volvo focustan durus ve ozellik bakimindan daha ustun. Surekli gidip gelip bkicam araclara hangisine isinirsam onu alicam ama kismet bakarasiniz baska bi arac cikar karsima fikrim degisebilir :D (sanmiorm ama neyse :D)
Aslında s40 ve focus aynı araçlar :) Şasesi,yürüyeni,motoru birebirdir bu araçların..Hatta volvo c30 testinde vatandaşın teki bugüne kadar kullandığım en lüks başarılı focus ibaresini kullanmıştı :)
c30 1.6 zetec benzinli motorlu aracım vardı.Sürüş dinamikleri gerçekten muhteşemdi.Bana göre focustan daha iyi yol tutuyor.Zaten teknik olarak focustan kötü tutması mümkün değil.
Bakım olarak volvo servisleri ford servislerinden standart bakımlarda en fazla 100 lira pahalıdır..Ki honda civic bakımlarından ucuz olduğuna iddia girerim rutin bakımlarının :)
Parasına göre kesinlikle volvo diyorum..Özellikle yeni jenerasyonda en az audi a3 kadar başarılı ama ondan çok daha ucuz bir araç üretti volvo..Arkasındaki ford desteğiyle ürettiği son araçlardan biri diyebiliriz bu arada :) ***** artık çinliler satın aldı..
yeni volvolar volvo deil ama yıne de volvo derim şekli yeter
Direksiyon kutusu farklı focustan. eğlencesi biraz törpüleniyor.
Gecen hafta gidip bakmistim c30 ada gercekten cok gusel arac cok hosuma gitti hic bir kusur yok her noktasi istediim gibi :) Yeni makyajlanmis kasasida fena deil. Aslinda s40 tada makyaj yada kasa degisikligi problemi basliicak yakinda :D Focusta o zaten var.. Yau kafam allak bullak oluo ya :icon_wack