motorlar aynı hdi motor ve oldukça atak araçlar.. bendede 308 vardi satarken 101 nokta teste soktu alan adam araç 136 hp çıktı :D satndart 110 hp idi.. ama şukadarını söyleyim volvo çok başka bir araç focus şirket aracı oldu malesef..
Printable View
motorlar aynı hdi motor ve oldukça atak araçlar.. bendede 308 vardi satarken 101 nokta teste soktu alan adam araç 136 hp çıktı :D satndart 110 hp idi.. ama şukadarını söyleyim volvo çok başka bir araç focus şirket aracı oldu malesef..
Valla focus sınıfına göre çok başarılı bi otomobil ama volvoyla aşık atacak kadarda değil tabiki..
Ömercik volvoların direksiyona geçtinmi bilmiyorum ama focusla kıyaslamak gibi hataya düşme derim. Altındakinin focusla ilgisi olduğunu bilmek garip geliyor :) Çünkü aşırı kaliteli bi araba kullanıyormuşsun hissi var volvoda..
evet çok farklı hissettiriyor. baya tok bir araba. süspansiyonu bile aynı olmasına rağmen arada çok büyük sürüş kalitesi farkı var. zaten kıyaslamadım arabaları.
ama direksiyonu daha yavaş focustan.
Arada fiyat farkıda baya var :)
İkiside güzel araba,zaten s40'dada focus motoru var,eğer performans ve tork istiyorsanız focus derim eğer arabam rahat ettirsin beni konforlu olsun diyorsanız s40 derim.S40 focusdan biraz daha ağır olduğu için 1.6 motoru focus'a göre az daha ağır kalkıyor ama ben sizin yerinizde olsaydım o fiyatlara 2.El'de 2.0TDCİ Mondeo titanium yada 1.6 turbo insignia alırdım ;) tabi karar sizin.
laguna 1.5 yada 2.0 dci al emır
Yok kanka ben kararımı verdim aralıga kadar almıcam araba :D Allak bullak oldum valla... Sonra bombayı patlatırız :D
bu kadar insan olumlu yorum yaptığına göre, autoshow dergisinin yorumları oldukça yanlı, sonuçta onu değerlendiren kişiler olaya ne kadar hakim irdelemek lazım, bi karşılaştırmada, focus, mazda3 ve s40 vardı, ve s40ı afedersiniz itin. .ötüne sokmuşlardı, üzülmüştüm, ama zaten ben onlarda bi doğuş otomotiv tokmağı seziyorum
Bilmiyorum ama bence muthis bir arac volvo. Sadece turkiyede piyasasi yok oyuzden cok karmasa oluyo. Ancak bi kere kulllandiginizda anliosunuz muthis keyifli oldugunu. Ben su anda c180 kullaniyorum. Bundan bi kac ay evvelindede arkadasimin s40 ini kullanmistim. Acikca soliim benim hisetigim tek fark kokpitteki o sasali goruntu ve dizel motorun vermis oldugu sesti baska hic bi fark yoktu hatta ekstra olarak s40ta komple elektronik hafizali koltuk,koltuk isitmasi bile vardi (tabiki opsiyonel). Gayet konforlu ust sinif bi aracta gibi hissediyosunuz kenidnizi bence gayet basarili bir arac.
Bgun renaulta gittim ve bi anda butun kararlarım değişti :D megane coupeye baktım en full donanımlısına. Navigasyonlu cam tavanlı deri koltuk,xenonvs.vs cok hosuma gitti gittim kullandım da baya guseldi. Focusada baktım ama hiç bana hitap etmiyor yani içi olsun diış gorunusu olsun bana agır geldi.
Volvo ise yaptığı saçma sapan bi sistemle araçarın uzrine 4 bin tl kadar zam getirmiş eurodan tlye donmusler ve kuru 2.190 dan baglamışlar 52 53 bin tl lik aracı 60 bin 500 e veriyolar.
Meganeye kafam bayaa yattı çok hosuma gtti.. :)
verdiğin paranın karşılığında en fazla donanım alabileceğin araç bravodur, kesinlikle tavsiye ederim, ayrıca motoru 1.6 larda piyasaki en iyi en verimli motordur, fiyatı ise 48bin lira civarı ve en dolusu focusun en dolusundan daha donanımlı bir araçtır....
tabi focusun verdiği sürüş zevkinide o sınıfta veren başka bir araç yok bunu düşünmekte sana kalmış...
Ya bravoya gidip bakmistim ama araca bi turlu isinamadim yani hosuma gitmeyen bsii var ama ne cozemedim...
bu iki araç arasında tabiki kalite,güvenlik vs olsun kesinlikle s40 daha iyidir.ama hmen hemen hergün bindğim 1.6 titanyum tdci den sonra ve + fiyat farkınıda düşnürsek ben focus derim.hem bence gayette şık bi araba segmentinde daha oturaklısı yok bence.içinin kalitesi okadar iyi değil bu bir gerçek ama fiyatını sonuna kadar karşılar bence araba yakmıyoda ben olsam pek düşünmem focus alırdım :)
edit ; sedan denmiş focusa ben onu görmemiştim ya ozmn işler değişir s40 a bakardım sedanları okadar etkileyici durmuyo :)
:) is degisti zaten megane coupeye dondum bi anda butun kararlarimi deistirdi :D
Sedandan coupe hb e o derece yane :D
heh ozamn o olsun hem tek kapı hemde cep yakmaz hepsine göre daha spor :)
Aynen oyle bide cok hosuma gitti ozellikleri falan. Hayirlisi artik :)