User Tag List

Sayfa 3/5 İlkİlk 12345 SonSon
94 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: Bmw 3.20 d M Tech

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Can_t Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    20bin tl fazla para verip alıyorsun. Satarkende aynı şekilde birini 30bin liraya satıyorsan birini 45-50bine satıyorsun pek bişey değişmiyor. Bakımları 30binkmde bir. 350€ Düzgün okusaydın anlardın. Bir passatı bakıma götür bakalım 15binkmde 500TL'den aşağıya çıkıyormu? 30bin Km'de Ettimi 1000TL? İzmir-Vosmerde 170 lira Castrol Edge 5-30 tam sentetik yağ. 15bin kmde değiştiriliyor. Bmw servislerinde Castrol 5-30 Longtech olarak koyuyorlar(220 gibi bir rakama.) 30bin km kullanım ömrü var yağın. Keza gidipte aracın orasını burasını sanayide kurcalatırsan en sonunda BORUsan kazığı yemek zorunda kalabiliyorsun. Parça fiyatları pahalı evet. Ama bakımlarla ucuza geliyor. Anlamak bu kadar zor olmasa gerek. Açıkça yazdım düz mantık yürüterek en başında da anlayabilirdin.
    bir arabaya 20bin tl fazla para verip te o işe tasarruf denmez...vw servisine girmişliğim çok vardır merak etme...işini bildikten sonra adam gibi yere gittikten sonra makul fiyatlara her türlü bakımı yaptırabiliyorsun...
    düz mantık yürütelim...20bin tl fazla para vericeksin bir depoda 2lt az yakıcak ve sen bunla kendini avutucaksın tasarruf yaptım diye...komik olmayalım...maksat tasarruf yapmaksa o parayı başka şekilde değerlendirsin,arabaya yatırıp ölü bir yatırım olarak değerlendirmezsin...3*5 bin tl'den bahsetmiyosun...bilmem anlayabiliyomusun...

ACTPK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı brv Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bir arabaya 20bin tl fazla para verip te o işe tasarruf denmez...vw servisine girmişliğim çok vardır merak etme...işini bildikten sonra adam gibi yere gittikten sonra makul fiyatlara her türlü bakımı yaptırabiliyorsun...
    düz mantık yürütelim...20bin tl fazla para vericeksin bir depoda 2lt az yakıcak ve sen bunla kendini avutucaksın tasarruf yaptım diye...komik olmayalım...maksat tasarruf yapmaksa o parayı başka şekilde değerlendirsin,arabaya yatırıp ölü bir yatırım olarak değerlendirmezsin...3*5 bin tl'den bahsetmiyosun...bilmem anlayabiliyomusun...

Arkadaş ben seni anlıyorumda sen beni anlayamadın hala. Alırken pahalı aldığın aracı satarkende pahalı satıyorsun zaten. Kullandığın süredede hem yaktığın yakıt daha az hemde servis periyodları daha uzun olduğundan daha ucuza geliyor. Daha kaç farklı şekilde aynı şeyleri söylemem gerekiyor bilmiyorum. 1 depoda 2 litre az yakmıyorsun... Her 100km'de 2 litre az yakıyorsun. Ben en az 800km yapıyorum aracımla. Bir passatında 800km yaptığını varsayalım. Her depoda Litre fiyatı 3 lira olmak üzere 800km'de 48 lira daha ucuza geliyor. 100.000km'de 125 kere depo fullersek 6.000tl kar edersin. Aracıda markanın priminden dolayı daha pahalıya satıcaksın zaten. Aldığında aradaki fark X lira ise satarkende X lira oluyor. Fark her zaman var. Maksat iyi bir otomobile sahip olmak. Birde ben sanayideki Ahmet ustadan bahsetmiyorum. Bmw'yi götürdüğün yerde çoğu usta bön bön bakar Corsam var birde ona bile bakıyorlar... Aracını deneme tahtası yapacaksan usta öğrensin diye vericeksen sen bilirsin. Beni pekte alakadar etmiyor zaten. Bundan sonrada hala anlamadıysan (anlayacağını zannetmiyorum) üstünede ne dersen de yazmam bişey aynı şeyi 3 kere yazdırdın daha ne olsun...

The_Doctor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yorumlarınız için çok teşekkür ederim.
    Arkadaşımızın biri Beklemen sıraya girmen gerekiyor dedi. beklemek zor geliyor ve yaz bitiyor. ondan beklemek yerine galerilerden alsam bi fark olurmu ? özellıkle istanbuldakı galerilerde çok var ama hep bayıden arac aldık bu zamana kadar.
    Bayiden aldıkmı biraz + sı oluyor sanırım galeriye göre.

MUY37 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bildiğim kadarı ile 3 Serisinin 2011 sonunda kasaı değişecek... Onun dışında bizde 2010 Model 320d var çok kaçar az yakar lafının tam karşılığı olan bir araç , konforuda cabası...
    - The Ultimate Sleeper -

8.572@276kmh Türkiye 402m Drag Rekoru LS10X - MAXFLOW

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı MUY37 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bildiğim kadarı ile 3 Serisinin 2011 sonunda kasaı değişecek... Onun dışında bizde 2010 Model 320d var çok kaçar az yakar lafının tam karşılığı olan bir araç , konforuda cabası...
    Kullanıcımısınız Yoksa Satıcımı ?

eğer satmayı düşünüyorsanız görüşmek isterim.

burak8881@hotmail.com msn adresimden eklerseniz irtibata geçebiliriz.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaş ben seni anlıyorumda sen beni anlayamadın hala. Alırken pahalı aldığın aracı satarkende pahalı satıyorsun zaten. Kullandığın süredede hem yaktığın yakıt daha az hemde servis periyodları daha uzun olduğundan daha ucuza geliyor. Daha kaç farklı şekilde aynı şeyleri söylemem gerekiyor bilmiyorum. 1 depoda 2 litre az yakmıyorsun... Her 100km'de 2 litre az yakıyorsun. Ben en az 800km yapıyorum aracımla. Bir passatında 800km yaptığını varsayalım. Her depoda Litre fiyatı 3 lira olmak üzere 800km'de 48 lira daha ucuza geliyor. 100.000km'de 125 kere depo fullersek 6.000tl kar edersin. Aracıda markanın priminden dolayı daha pahalıya satıcaksın zaten. Aldığında aradaki fark X lira ise satarkende X lira oluyor. Fark her zaman var. Maksat iyi bir otomobile sahip olmak. Birde ben sanayideki Ahmet ustadan bahsetmiyorum. Bmw'yi götürdüğün yerde çoğu usta bön bön bakar Corsam var birde ona bile bakıyorlar... Aracını deneme tahtası yapacaksan usta öğrensin diye vericeksen sen bilirsin. Beni pekte alakadar etmiyor zaten. Bundan sonrada hala anlamadıysan (anlayacağını zannetmiyorum) üstünede ne dersen de yazmam bişey aynı şeyi 3 kere yazdırdın daha ne olsun...
    Amaç daha iyi arabaya binmek bambaşka bir olaydır ona kimse ses çıkartmaz fakat 20bin tl fazla para verip araba bunu amorti etti demek çok yanlış olur...amaç bmw'ye binmekse 20 bin tl verirsin paşa paşa binersin,ama az yaksın zaten araba kendini amorti eder dersen o iş biraz zor,20bin tl'yi en basitinden faize yatırırsın o zaman bu işin adı tasarruf olur....Sürekli aynı mantık hatasını yapıyosun...Bugüne kadar bmw servislerinin ucuz olduğunu ilk defa senden duyuyorum...sen beni anlayamadığın için üç kere aynı şeyi yazmak zorunda kalıyosun ben seni anlayamadığım için değil

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı The_Doctor Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kullanıcımısınız Yoksa Satıcımı ?

eğer satmayı düşünüyorsanız görüşmek isterim.

burak8881@hotmail.com msn adresimden eklerseniz irtibata geçebiliriz.
    Yok satmayı düşünmyoruz daha 8000km de...
    - The Ultimate Sleeper -

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı MUY37 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yok satmayı düşünmyoruz daha 8000km de...
    tamam

İİ yanlıomu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tamam

İİ yanlıomu
    Offfff offf fena hemde...
    - The Ultimate Sleeper -

MuratGürakan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dizel araba ile benzinli arasındaki ekonomi aradaki 20000tl yi çıkartmakla olmuyorki.
    BAkımda 3-5 daha fazla veriyorsun, alırken 20000fazla veriyorsun. Diyelik 3 yıl bindin. 3 yılda ekstradan ödediğin 20000tl ve bakımlardan 3-5 fazla paraları faize koyduğumuzu düşünelim. Bütün bunları değerlendirince 20000tl lik aradaki farkı kapatmak için 30000tl ye yakın bir ekonomi yapılmalı.
    Ha şuda var benim param olsa bmw 3.20 alacak olsam benzinlinin suratına bile bakmam yılda 5000km bile yapsam PAra olduktan sonra yemişim tasarrufu yaa peh
    Heleki 3.20 alıyorsam kesinlikle 177hp lik dizel alırım. egzoz yazılım filtre ile 240hp lerde yanlaya yanlaya gezerim. Bide koni amortisör ve 19' csl jant taktıkmı çok tatlı yol tutuşumuzda olur
    Huzur Spec ---> 1.6 TDI S-LINE A3 8VS

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı MuratGürakan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Dizel araba ile benzinli arasındaki ekonomi aradaki 20000tl yi çıkartmakla olmuyorki.
    BAkımda 3-5 daha fazla veriyorsun, alırken 20000fazla veriyorsun. Diyelik 3 yıl bindin. 3 yılda ekstradan ödediğin 20000tl ve bakımlardan 3-5 fazla paraları faize koyduğumuzu düşünelim. Bütün bunları değerlendirince 20000tl lik aradaki farkı kapatmak için 30000tl ye yakın bir ekonomi yapılmalı.
    Ha şuda var benim param olsa bmw 3.20 alacak olsam benzinlinin suratına bile bakmam yılda 5000km bile yapsam PAra olduktan sonra yemişim tasarrufu yaa peh
    Heleki 3.20 alıyorsam kesinlikle 177hp lik dizel alırım. egzoz yazılım filtre ile 240hp lerde yanlaya yanlaya gezerim. Bide koni amortisör ve 19' csl jant taktıkmı çok tatlı yol tutuşumuzda olur

Valla Herşeye okey De Filtre Nasıl olcak faydası olcakmı Dizelde ??

Benm 1,5 CRDI getz var. Komple düz boru kat susturucu fln iptal. performans egzoz vede Chip yaptm.

sonuç mukemmel ama daha fazla bişey yapamadım.

filtre mesela ?

ACTPK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı brv Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Amaç daha iyi arabaya binmek bambaşka bir olaydır ona kimse ses çıkartmaz fakat 20bin tl fazla para verip araba bunu amorti etti demek çok yanlış olur...amaç bmw'ye binmekse 20 bin tl verirsin paşa paşa binersin,ama az yaksın zaten araba kendini amorti eder dersen o iş biraz zor,20bin tl'yi en basitinden faize yatırırsın o zaman bu işin adı tasarruf olur....Sürekli aynı mantık hatasını yapıyosun...Bugüne kadar bmw servislerinin ucuz olduğunu ilk defa senden duyuyorum...sen beni anlayamadığın için üç kere aynı şeyi yazmak zorunda kalıyosun ben seni anlayamadığım için değil
    Güzel kardeşim servisi ucuz demedim. Parçası pahalı ama bakımları uzun periyodlarda yazdım. Bakım periyodları uzun olduğundan ucuza geliyor diyorum. Nasıl okuyosun anlamıyorumki. Satarken verdiğin farkı alıyorsun anlamadınmı kıtmısın. Hemde bmw'ye binmiş oluyorsun. Amaç Bmw'ye binmek evet. Senin mantığınla bakarsan millet bmw değil chery almalı. Artan parayı faize koyup tasarruf etmeli... Yazmıycam dedim ama kafana göre yazıp çiziyorsun lafı götünden anlama.

@ MuratGünakan

Konunun uç noktasından girmişsin benzinli arabayı nerden soktun konunun içine...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Valla Herşeye okey De Filtre Nasıl olcak faydası olcakmı Dizelde ??

Benm 1,5 CRDI getz var. Komple düz boru kat susturucu fln iptal. performans egzoz vede Chip yaptm.

sonuç mukemmel ama daha fazla bişey yapamadım.

filtre mesela ?
    Benim arabamda komple egzoz filtre ve yazılım var. Gayette iyi sonuç aldım. Filtreyi illede açık alcaksın diyede bişey yok zaten. Boru yaptırmakla uğraşmak istemessen gidersin kutu içi green kn falan alırsın orjinaline göre her halukarda daha etkili sonuca ulaşırsın.
    -----
    Senin saydıkların dizele turbo büyütmeye kadar yaptırcağın herşeyi kapsıyor zaten Bide daha fazla bişey yapamadım diyorsun

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @ MuratGünakan

Konunun uç noktasından girmişsin benzinli arabayı nerden soktun konunun içine...
    Hiç zor olmadı

Ludacris - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bmw al tabiki çoğu alanda avantajlı. rengi şekli şemali hoş emirhanı aldırma yalan söylüyor
    bi keresinde c ile yanlayayım dedim kardırım ile ilişki içerisine giricektim hali vakti müsait değil sanırım
    bu arada şu imzandaki e28i sil bari Bmw adına hiç över postunu görmedim madem fanatik değilsin kaldır kötü örnek oluyorsun 123-124 mercedes koy (şaka yapıyorum alınmassın heralde)
    Alıntı edo typer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ludacrıs ne ıcıosun sen? alman mısın,bmw fabrıkası senın mı? ama senın spec bıraz farklı.. ben stı alırım keyfımın kahyası mısın?)
    ....05412424032

R.I.P - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    herkes bi dünya para veripte dizelle senede 10bin km yapmaz.bu mantıkla bakılırsa evet 20bin lira fazla verilipte 2lt az yakan araç kendini amorti etmez.ama bmw veya mercedese 'ben' veririm o farkı ister amorti etsin ister etmesin.
    20bin lira fazla verip 2lt daha az yakan ve daha kaliteli bir araç alan insan 2 ay olmadan 10bin km yapıyorsa amorti eder fazlasıyla aradaki farkı bi bildiği varki bunu diyor yani

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Güzel kardeşim servisi ucuz demedim. Parçası pahalı ama bakımları uzun periyodlarda yazdım. Bakım periyodları uzun olduğundan ucuza geliyor diyorum. Nasıl okuyosun anlamıyorumki. Satarken verdiğin farkı alıyorsun anlamadınmı kıtmısın. Hemde bmw'ye binmiş oluyorsun. Amaç Bmw'ye binmek evet. Senin mantığınla bakarsan millet bmw değil chery almalı. Artan parayı faize koyup tasarruf etmeli... Yazmıycam dedim ama kafana göre yazıp çiziyorsun lafı götünden anlama.

@ MuratGünakan

Adam gibi efendi efendi yaz...terbiyesizliğin lüzumu yok...saçma salak hesaplar yapıyosun...20 bin tl farkı hiç bir şekilde çıkartamazsın...bunun adına da tasarruf diyemezsin senin kuş kadar beyninin anlamadığı şey bu...bmw ne alaka chery ne alaka...passat alıcağıma 20bin tl fark verip bmw alıp tasarruf yaparım parayı çıkartırım diyen sensin...istediğin kadar km yap o 20bin tl'yi çıkartamazsın...bu kadar basit...servisler ucuz diyen sensin...350 avro bakımları diyosun passat 500 de aşağı çıkmaz diyosun...

Anlayamadığın şey şu amaç BMW almaksa verilen farkı hak ediyor ama bunun adını tasaruuf koymak kadar salakça birşey olamaz,o parayı hiç bir şekilde çıkartamazsın bu kadar basit...

Dou - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    c220 cdi bu ülke şartlarında alınmaz. 2.2 motor diye ayı gibi vergi dezavantajı var. Ki genel karakteristiği bence bmw nin dizelinden kötü. Zaten genel olarak C serisinin özellikle dizel motorda kaybettiği pazar payından ötürü açığı benzinlide kapatma amacıyla c180 1.6 olarak yeniden satışa sunuldu. Yine aynı motor (m271) fakat strok-üst kapak değiştirilerek hacim küçültülmüş. Baya da uygun fiyatı var.

BMW ise sınıfının en iyi motoruna sahip, tartışmasız. İç mekan kalitesi olarakta C den üstün. Ben 10 sene boyunca merso'ya binmiş, 3 sene de aralıksız kullanmış biri olarak w204 c serisinde kalitenin önemli oranda düştüğünü düşünüyorum. 95 model C serisi bile kullanılan malzeme bakımından daha başarılıydı.

Ha bir durum daha var, bugüne kadar üretilmiş en "hisli" c serilerinden biri, konfor-sportiflik equilibrium'u mükemmel ayarlanmış. Ama bazı şeylere özen gösterilirken ne yazık ki malzeme kalitesi arka planda kalmış ki bence D segmentinde önemli bir nokta.

Yalnız o takoz runflat lastiklerle bmw ye konforlu demek için ciddi subjektif bir bakış açısına sahip olmak gerekir. Konfor konusunda bmw nin benz ile denk sayılması pek doğru değil, zaten bmw o konuda da mersodan iyi seviyede olsaydı c serisinin 3 e karşı hiç bir belirgin avantajı kalmazdı.

levent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    97 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Alıntı Ludacris Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bmw al tabiki çoğu alanda avantajlı. rengi şekli şemali hoş emirhanı aldırma yalan söylüyor
    bi keresinde c ile yanlayayım dedim kardırım ile ilişki içerisine giricektim hali vakti müsait değil sanırım
    bu arada şu imzandaki e28i sil bari Bmw adına hiç över postunu görmedim madem fanatik değilsin kaldır kötü örnek oluyorsun 123-124 mercedes koy (şaka yapıyorum alınmassın heralde)
    4 haziranda kırmızı bir C yeşilköyde akşamüstü marmaris büfenin orda yanladı aynı bahsettiğin şekilde , senmiydin yoksa o

Alıntı R.I.P Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    herkes bi dünya para veripte dizelle senede 10bin km yapmaz.bu mantıkla bakılırsa evet 20bin lira fazla verilipte 2lt az yakan araç kendini amorti etmez.ama bmw veya mercedese 'ben' veririm o farkı ister amorti etsin ister etmesin.
    20bin lira fazla verip 2lt daha az yakan ve daha kaliteli bir araç alan insan 2 ay olmadan 10bin km yapıyorsa amorti eder fazlasıyla aradaki farkı bi bildiği varki bunu diyor yani
    'ben' de veririm o farkı o kadar param varsa bir arabaya vericek. ki katılıyorum araba bendeyken ayda 3-4000 km yapıyor en basitinden ama oysaki daha 53bin km oldu yenice

km yapanda var yapmayanda ama parayı verip c220cdi de 320d de alan insan sayısı gayet fazla.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)