Subaru WRX
JAP Type-R
mehzent Nickli Üyeden Alıntı Ya selım koysana su vıeyu ya harbıden unutum ben onu kanka hadı yukle hangı video bende video yok
KEYFE KEDER VERİYORUM YANII
selim bayrak Nickli Üyeden Alıntı hangı video bende video yok ahahaha geri vıtesın boylesı herkez soz versın dalga gecmıyceğine daır sleımde kosun vıdeoyu Hadı koy kanka
mami_makinen Nickli Üyeden Alıntı Maşallah ne söylenebilirki altı üstü atmosferik araba ama yaptıkları atmosfere sığmıyo
type r gecer,wrx o basıncla o agırlıgı cok iyi tasıyamaz
remaps.tr & Turbo Zone Garage
mehzent Nickli Üyeden Alıntı ahahaha geri vıtesın boylesı herkez soz versın dalga gecmıyceğine daır sleımde kosun vıdeoyu Hadı koy kanka yok olum vıdeo cıdden yok olsa yuklerım altı usttu metal parçası hah bide yarın demışsın hacım yarın benım işim var cuma ya sallıyalım
selim bayrak Nickli Üyeden Alıntı yok olum vıdeo cıdden yok olsa yuklerım altı usttu metal parçası hah bide yarın demışsın hacım yarın benım işim var cuma ya sallıyalım kanka yapam şimdi bunu basıncmı actırcaksın gıdıp ahahaha Kanka yarın yapalım yaralarısn sne gece kaç olur olsun farketmez
valla subaru yabana atılmaz ama bellide olmaz??
mehzent Nickli Üyeden Alıntı kanka yapam şimdi bunu basıncmı actırcaksın gıdıp ahahaha Kanka yarın yapalım yaralarısn sne gece kaç olur olsun farketmez nie ben bugun geldım senı aradım mırın kırın yaptın elektırık tesısatı falan dedın dımı cıdden yarın işim varya korkma bişey yapmıycam arabaya
selim bayrak Nickli Üyeden Alıntı nie ben bugun geldım senı aradım mırın kırın yaptın elektırık tesısatı falan dedın dımı cıdden yarın işim varya korkma bişey yapmıycam arabaya tamam kanka canın sağolsun
memmet hacım aslında senın gecemenı ısıtıorum sen geckı typeR pıyasası yukselsın bende arabayı ıyı paraya satıyım dımı http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...ic-typer/detay
ahaha ben subaruyu gecıyım kanka sonra typer ıle gel onda gaz basmıyım 50 ye satarısn
selim bayrak Nickli Üyeden Alıntı memmet hacım aslında senın gecemenı ısıtıorum sen geckı typeR pıyasası yukselsın bende arabayı ıyı paraya satıyım dımı http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...ic-typer/detay ya bu aracı ben p.tesi g.o.paşa merkezde gördüm sabah 9 sularında
selim bayrak Nickli Üyeden Alıntı memmet hacım aslında senın gecemenı ısıtıorum sen geckı typeR pıyasası yukselsın bende arabayı ıyı paraya satıyım dımı http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...ic-typer/detay hayırlı satıslar o zaman
yusufaltintepe Nickli Üyeden Alıntı ya bu aracı ben p.tesi g.o.paşa merkezde gördüm sabah 9 sularında eet muayneye göndermıstım muamelecı otarafta ondayken görmussundur..
mehzent Nickli Üyeden Alıntı ahaha ben subaruyu gecıyım kanka sonra typer ıle gel onda gaz basmıyım 50 ye satarısn sen subaruyu gec ben stok typer la gecıcem senı hanı sımdıkı moda olan stok lafı varya o sekılde
valla 7-8 yaşlarında çoluk çocuk filende vardı arabada
yusufaltintepe Nickli Üyeden Alıntı valla 7-8 yaşlarında çoluk çocuk filende vardı arabada dogrudur..
bi insanda bu kadar koca manyagı olamaz ya
B.Aktepe Nickli Üyeden Alıntı Para harcayan geçer, dua ile anca maneviyatınız güçlenir, aracınız güçlenmez.
Göki şimdi ben bunların hepsını gecıyorum ya sneı bı gecıcem senın bırden bıre 30 tane kocan olucak ahhahah
mehzent Nickli Üyeden Alıntı Göki şimdi ben bunların hepsını gecıyorum ya sneı bı gecıcem senın bırden bıre 30 tane kocan olucak ahhahah yorum yok kanka, arabamın ne zaman çıkıcagı belli değil, ama çıktıgı gün motorun azına kadar dolu olsun olurmu
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Forum Kuralları