audi daha iyi olabilir ama asla vti kadar zevkli olamaz
Printable View
audi daha iyi olabilir ama asla vti kadar zevkli olamaz
bende araç alırken ikilemde kalmıştım.1.8t güzel motor çıtır mod.larla güzel güçler alınabiliyor.audi'de kalite tabi ki bunlar göz ardı edilemez.ama b16'nın verdiği hazzı 1.8T bana vermedi açıkçası.
valla konfor için 1.8T gittiğini hissetmek için vti derdim ...
vti daha zevkli diyen arkadaşlar, düz yol performansındanmı bahsediyorlar?:beuj:
Haklısınız siz peki.
vti'ın a3'e göre tek zevkli yanı devir dönmesidir bence diğer her türlü a3 üstün bana göre
vti ın tek zevki bu kıyaslamada ses devir ve allaha yakın olmak olabilir, yoksa konfor güvenlik ve performans olarak a3 alır gider...
Daha önce Vti ım olsaydı Audi derdim :D Ama Vti ın zevki, heyecanı ve müthiş sesi daha ağır basıyor. Heyacan arıyorsanız Vti, modlayıp güven, konfor ve kaliteyle gidecem diyorsanız Audi. Bana heyacan olsun yeter, Vti diyorum o yüzden.
http://farm5.static.flickr.com/4137/...ba851dbb_b.jpg
Spor otomobilin,ruhunda böyle bir duruş olmadıktan sonra,varsın dört halkası olsun.:)
Farklı olmak her daim iyidir:cool:
http://i744.photobucket.com/albums/x...p/IMG_1774.jpg
a3 1.8 t ambıante felan ayrılıyor bı farkı varmı dıgerlerıyle 17 mılyara audı 1.8 t bulunurmu
vtec vtec vtec :)
ekonomik olsun derseniz 1.8T yok ben eğlence istiyorum rahat rahat viraja girmek arabamı yüklediğimde sarmasın yürüsün derseniz quattro...
Audinin quattro olmayan araçları önden çekiş...
ambiante ambition falan audinin paketleri... aracın doluluğunu gösteriyor... attraction en boşu ambiante daha dolusu ambition en fullu.. 20 ve 23 e izmirden 1.8t gözüküyor sahibindende 20 liğe 17 sıcağı önüne koyarsan alıp çıkabilirsin...
konuya gelirsek...
kesinlikle audi... vti ların fiyatlarının maşallahı var zaten.. eyvallah piyasada tutuldu benimde hoşuma gidiyor ama abartmamak lazım... audideki konforu turbo zevkini honda da aramamak lazım... tabi hondadaki kolay söküp takmayı oynamayı audide aramamak lazım :D