yaw zevk meselesi.hissetmek isteyen vtı a bıner kıçının rahatını düşünen audıye:D
sırf gıdıyor ve rahat dıe audı almam şahsen:)
25 yasındada konfor cok aramam şahsen anca ilerde.herşeyin tadına bakmak lazım
Printable View
yaw zevk meselesi.hissetmek isteyen vtı a bıner kıçının rahatını düşünen audıye:D
sırf gıdıyor ve rahat dıe audı almam şahsen:)
25 yasındada konfor cok aramam şahsen anca ilerde.herşeyin tadına bakmak lazım
Israr ederim o zaman. O kadar para werip ARABA alayım dersen AUDI alırsın...
Makine almak istersen VTI alırsın. öyle 3 lira werip 300hp de alamazsın, her hp için emek werirsini tadını alırsın :) VTI'yı kızlar beğenmez, A3'ü beğenirler ama :) Zira VTI araba değildir, safkan erkek işi Makinedir...
A3 Kullanan kız çok mesela :D
Fanatiklik var işin içinde:) Bir kaç arkadaş hariç...
Safkan erkek işimi dedin ?
/// M are you ready ?
abi fena çalıştın haha :D olabilir a3 u kızlar çok kullanıyor bende görüyorum ama safkan erkek işi yapmayalım şimdi o safkan erkek a3 e binince yumuşuyormu :D
iki aracın üretiliş amacı farklı audi lüks kesim hondaya göre.
bu arada a3 kaçmıyor filan cahilce konuşmaya lüzum yok.audi o aracı vti la yarıştırmak için üretmiyor,1.8 turbo zaten vti ın hakkından gelir.marka kıyası hoşuma gitmiyor herkes neyin ne olduğunu biliyor.audi-bmw-mercedes bunlar kıyaslanılır fakat audiyle hondayı kıyaslamam :icon_tup:
audi lüks tabii ki donanımı da fazla, çünkü AUDI araba, VTI makine :)
Bir kızı önce A3 ile sonra da VTI ile gezdir, kesinlikle A3 ü tercih edecektir. Yanlış mıyım? :D
Maksatım asla ama asla VTI audi'den daha iyidir demek değil haşa, demek istediğim sadece CIVIC VTI gerçekten bir makinedir. Turbosuzdur, az paralara az zamanda çok beygir alamazsıni, Kolay araba değildir. ama nedir? Bir headers çok şey farkettirir. Düz Borunun mm ölçüsünü bile farkedebilirsiniz bir öncekine göre.. Filtre Kitleri üzerine günlerce tartışabilirsiniz.
Kesinlikle VTI sahibi olduğum için yazmıyorum ama bana göre Safkan Makine isteyen VTI alır, Gösteriş we lüks isteyen AUDI alır.
Mesela bir de 2005 2.4 accord'um war, onun yerine keşke bir A4 Turbo Quattro sahibi olsam diyorum kesinlikle...
Kaldı ki nick'imden de anlaşılacağı gibi..
Bir yanım Japon der diğer yanım Alman ;) Yani kimse beni marka fanatiği zannetmesin :D
keşke VTI yanında accord yerine Ona eşdeğer a2005 model bir ALMAN sahibi olabilseydim :)
Kızların A3 Kullanlamasının nedeni A3'ün kız arabası olması değil, daha binilebilir kullanılabilir we lüks konfor we Görünüme hitap eden bir araba olmasıdır. UNISEX bir arabadır.
VTI makinedir. Kullancılarının neredeyse tamamı erkektir :)
Audi. 10krktr
2 hafta gazlayıp 4 hafta sanayide yatan 1.8t gören oldumu arkadaşın dediği gibi :) araştırmadan yazmayın lütfen
vti kullanan binen birisi sanmıyorum A3 desin.. vti gerçekten sahibin kendine bağlıyan bi araç.. eminim aynısı A3 içinde geçerli onunda tadı ayrıdır.. 20 liraya alacağım ilk araç gene vti olurdu.. ama 2004 sanırım bi üst kasa A3 leri seviyorum kırmızı veya beyazı çok hoşuma gidiyor bide sunroof oldumu miss :)
3 tl ye hatta daha ucuza 300bg lik 1.8 TQ geliyor arkadaslar sabir biraz :)