slx diyorum
Printable View
slx diyorum
Top speed reno diyim façada doğan diyim ortalık azıcık daha karışsın :D
10 sene r9 dızel kullandık.;)
oldum olası ısınamadım tofasa:)
R9'un 1. ve 2. vitesi gibisi yok diyorum : )
broadway derim.
pejocular doğan diyor bende doğan diyorum :D sevmiyorum renoyu hep soğuk gelmiştir bana
broadway doğanı alır aşağı arkadaş stockda yürürlerse :D
Konfor için Doğan ekonomi için broadway ;)
ben doğan alırım
Biz renolarda büyüdük, oyum renoya :D
kesinlikle doğan slx derim doğan ın içi hem daha konforlu ve geniş hemde şekil itibariyle daha güzel broadwaye bindim geçen gün sanki başım camdan çıkacakmış gibi ikibüklüm oturması falan hiç hoşuma gitmedi 89 broadway vardı arkadaşım da onların için falan iyi ancak yeniler gözümde 5 para etmez
brodwayın içini hiç sevemedim 85 modelin de içi aynı 99unda :D arkadaşımda1.4i si vardı 99 model hızlanınca onun da arkası havaya kalkıyodu :D
ben slx derim kullanımı güzel özellikle tofaşların debriyaj kavraması bana hep dier arabalardan iyi gelmiştir :)
hiç bir broadway dogan gibi duramaz kusura bakmayın :) bi kere yan veriyor doğan
doğan (kartal) candır +3:D
Favorim Kuş serisi diyim :D
arkadaşımda fairway vardı bende'de kartal tabi ikisinide kulladım performans olarak acıkcası kartal biraz daha iyiydi onun yorumuda bu gerçi benim araba diğer kuş serilerinden biraz performanslı gidiyor nedense :D dragger bilir :D
Renault FTW
Cocuklugum aklima geldi...
Babamin o zamanlar 1987 model Broadway'i vardi.Metalik gri.0 km'de almisti ve 188.000 de satmisti 93 senesinde.O Broadway ile ilki 90,ikincisi 92 senesinde bizi Avrupa'ya gezmeye goturmustu.Her bir sefer 8000 km civari surmustu.Almanya,Isvicre,Fransa,Italya otoyollarinda hic bizi rezil etmemisti.Hatta Offenbach'ta yasli bir kadin 06 plakali arabayi gorunce aglamaya baslamisti.Araba benzin disinda hicbir ihtiyac dumamisti.4 kisi bagaj full dolu problemsiz bir sekilde gidip gelmistik 2 defa.
Onun icin Broadway'in yeri bende ayridir.Her zaman Broadway diyorum.
Forumun ne güzel en çekişmeli en seviyeli giden anketi:)
aynen :icon_tup:
özgür,
belki 10-15 sene sonrada typer karsılastırmaları böyle giderr insanlarda daha iyisine binince geçmişi daha sağlıklı düşünüp yorum yapıyorlar ve herkesin gti vti yada typerı olmamıs olabilir ama illaki bi R9 bi Kuş serisi olmustur :D yorumlar daha bilimsel şekilde oldu bu konuda.
Eski aracımız broadwaydi. Nedense hiç sevemedim o aracı.Babam satıp corolla alınca bayram etmiştm. Kuş serisini hep severim sevecem de. :)
bende broadway ciyim:)
doğan kesınlıkle
alacan doğanı her köşe başında verecen yanı :)
r9 a turbo yapıp typer geçicem bak ortalık nasıl karışıyor:D:D
ben tofaş derim en azından 1yan 2isyan:D
toros sw ile kartal, broadway ile doğan slx karşılaştırmaları birbirine denk oluyor bence. birinci de kartal, ikinci de broadway yakın geliyor bana.
konfor bakımında doğan derim.Ama yakıt olarakta brodway,yedek parça tofaş biraz daha ucuz olması lazım renoya göre
Modifiye edilecekse... Doğan
selex......