tabiikide doğan yerli mercedes
Printable View
tabiikide doğan yerli mercedes
Kesinlikle Dogan :)
doğan yarışı önde götürüyor
ikiside efsane arabadır benim gözümde ikisinede bindik babam sayesinde....ama önce dogan almıştı babam sonra onu satıp brodwaye gecmişti heralde vardı bi bildigi :D :D
bordo dogan olsn her zman tek geçerim=))
artık parçasını rahatını geçtim :D performans yönünden alır broadway
Broadway diyenlere pek hitimal vermiyorum.
94 Doğan s ilk sahibiyiz babamın yadigarıdır hala aşağıda yatar.Sokaktan iki arkadaşımla gece 2-3 gibi 1 saatliğine çıkarız.1 veya 2 ayda bir aklımıza geldikçe,2 avrupanın yanında 1 kuş makara oluyor gerçekten gülerek eyleniyoruz.Birinde astra GTC diğerinde 1.4 16v hb megane var.
Kalkışta 3 e kadar direk ayırıyorum.Onlar sararken ben gidiyorum.4 e atmadan gelip gidiyolar.
1 veya 2.viteste Rolling yapıyoruz 4e attığımda gelip gidiyolar:)
İyi arkadaşlarım olsalarda çok çirkeflerdir ben bu hakareti bu ikisi gazlerken tanışmadığımız sırada yapmıştım:) 2side basslarını çıkartıyor ama sonuç değişmiyor.Bendeki CMS35'ler ve LPG tesisatıda cabası.Bu sebeple Broadway'in işi zor özellikle 1.6 İ.E ye karşı
Tabi bu arabasına görede değişiyor.Ben ve babamdaki bağlılıktan hastalık filtresi yağı karb temizliği bakımı tam zamanında 16 senedir yapılıyor.
Performans yönünden bakarsak bi kere karşılaştırma hacim farkından feyk :D
Doğan slx ile fairway olcaktı. Broadwayle karşılaştırma yapılcaksa illa bi kuş oda 1.4 şayin olmalıydı :)
Ama bana göre ne kadarda koltukları rahatsız,modifiyeye(görselliğe) bi tofaşa göre geridede kalsa broadway daha sorunsuz geliyo.
Bana göre broadway çok daha sağlam.3 kuruş fazla olsun parçası en azından habire sanayi yüzü göstertmiyo :icon_tup:
bu senin izlenimin tabi olabilir iyi sürücü, bakımlı araba faktörü var.. , şimdi herkes ne ayırdığını sapladığını yazarsa :rolleyes: şunuda iddia etmem düz yolda kalkarsın yok bro ipi göğüsler vs vs.son olarak doğan geçer beygiri var o kadar:D ama roll + drag 400m süpriz bence faktörlere göre değişir;)
İyi şöför bakımlı araba faktörü yok denecek kadar az.
Kalkışta sarıyorlar.Sende önden çekersin.Ben arkadan.75 hp'ye göre neredeyse sıfır kayıpla kalkıyorum.viteslerim çok kısa. 5bin çeviriyorum sadece.Bazen 5.500.. 1de40 2de70 3de 100yapıyorum 4 e atamadan gelip gidiyorlar.
Rollde zaten bastığım gibi 2 boy geride kalıyorlar.2 ye atıyorum aynı.3 e atıyorum astra çok pis geliyo 4 e atıyorum ondan sonra yanımdan geçmiş oluyo.
doğğaaaann seelleeeiikkss
kadranda 200 gördüğüm ilk arabadır :)
kesinlikle doğan en azından YaN___ ı var ya:D
uuu doğancılar uçmuş gitmiş:D
se le çarpi :)
Bütün bunlara rağmen polis vb. gibi durumlardan dolayı son kasa gri yada füme broadway diyorum :)
Kuş serisi uçarda ben uçmuyorum.Fanatiklik adına hiç bir arabayı korumam.Hayatta tek derdim birilerine saplamak olsa 3.araba olarak 25liralık Civic ES alayım,sorunsuzca ayağımı yerden keser demek yerine acımaz Type-R almak isterdim yanlız ben bu modda biri değilim.Olanı söylüyorum.Polis vb. gibi durumlar ve bakış açısı nedeniyle Broadway söylediğim gibi.16 yıllık yadigarımız Broadway olsa şuanda bunun yerine belkide daha mutlu olurdum o konulardan dolayı.Ve satmaz yatırırdım.
renault 11......eskiden böyle distribütörler mi vardı.anca permiyle araba getiriyorlardı.biz renault cuyduk.zaten %50 renault veya kuş serisi.şahinin en son çok güzel bi rengi (değişik bi gri)çıkmıştı 99 galiba.
şimdi araba almakta zor.bi sürü çeşit var :)
slx lerin motoru düz şahinlerden farklıdır
üstten egzantrikli bi motor vardır enjeksiyonlu olmasa da şahinlerden hızlıdır slx ler çünkü yaklaşık 10 bg fark vardır aralarında :)
araba kullanmayı kartal slx de öğrendim
5 sene kadar yan düz :D her türlü kullandım
kısa mesafede beni geçen yoktu ancak 400 metrede arabanın nefesi kesiliyordu.
izmir de carrefour un arkasını bilenler beni ve kartalımı da bilir :D orda 280 metrede baya kalkış yapıp çoğunu da almıştım :)
bana kalırsa slx makinalar broadwayden top speedde ve uzunda daha hızlı. kalkışı bilemem onu ciddi denemek lazım
broadway kesinlikle daha az yakar ve imajı daha iyidir, çaça şahinci diye bi terim var ama broadwayde öyle bi durum yok :D
ama yine de ben olsam slx alırdım,
250 beygir üstü crx im var ama hala yanlamayı özlüyorum :)
doğan 16boy çakmış:D
kadir senin araba servisteydi geçen gün ne iş ? ne yaptırıyorsun gizli saklı :D:D
Her köşede verilen tatlı yanlar yeter... Bi sürü jant kombinasyonu denemek yeter :)
Şayin Dogan candır :D
tabikii tofaş baba eskiler bilir 215 ler hella lar obenler 85 beşler vs vs
nasi unutulur kiii ogunler..:)
armada kardesim sen antalyalısın :)
hiç dragta 106 geçen vti geçen dogan görmedinmi :?
nos turbo yok bu arada :)
http://image5.sahibinden.com/photos/...8652686b33.jpg
cms40 215/50/13 :D
Antalyalı değilim yaşamaya çalışıyorum :icon_tup:olmuşturda ben yakalayamadım illegal olduğu için ya organize yoluna yada yenisanayide millet o yüzden haberim yok çok gördüm beraber kalkan doğanı ama vti yada 106 hiç göremedim. 106 ,saxo kuş serisine kuş gördüm genelde ama yüklü bir doğan görmüştüm yeni sanayide :D ön kaput ve tampon yoktu sadece farlar ve motor :D önü 5 parmak falan kalkıyordu draglarda:D:D