Modifiye edilecekse... Doğan
Printable View
Modifiye edilecekse... Doğan
selex......
tabiikide doğan yerli mercedes
Kesinlikle Dogan :)
doğan yarışı önde götürüyor
ikiside efsane arabadır benim gözümde ikisinede bindik babam sayesinde....ama önce dogan almıştı babam sonra onu satıp brodwaye gecmişti heralde vardı bi bildigi :D :D
bordo dogan olsn her zman tek geçerim=))
artık parçasını rahatını geçtim :D performans yönünden alır broadway
Broadway diyenlere pek hitimal vermiyorum.
94 Doğan s ilk sahibiyiz babamın yadigarıdır hala aşağıda yatar.Sokaktan iki arkadaşımla gece 2-3 gibi 1 saatliğine çıkarız.1 veya 2 ayda bir aklımıza geldikçe,2 avrupanın yanında 1 kuş makara oluyor gerçekten gülerek eyleniyoruz.Birinde astra GTC diğerinde 1.4 16v hb megane var.
Kalkışta 3 e kadar direk ayırıyorum.Onlar sararken ben gidiyorum.4 e atmadan gelip gidiyolar.
1 veya 2.viteste Rolling yapıyoruz 4e attığımda gelip gidiyolar:)
İyi arkadaşlarım olsalarda çok çirkeflerdir ben bu hakareti bu ikisi gazlerken tanışmadığımız sırada yapmıştım:) 2side basslarını çıkartıyor ama sonuç değişmiyor.Bendeki CMS35'ler ve LPG tesisatıda cabası.Bu sebeple Broadway'in işi zor özellikle 1.6 İ.E ye karşı
Tabi bu arabasına görede değişiyor.Ben ve babamdaki bağlılıktan hastalık filtresi yağı karb temizliği bakımı tam zamanında 16 senedir yapılıyor.
Performans yönünden bakarsak bi kere karşılaştırma hacim farkından feyk :D
Doğan slx ile fairway olcaktı. Broadwayle karşılaştırma yapılcaksa illa bi kuş oda 1.4 şayin olmalıydı :)
Ama bana göre ne kadarda koltukları rahatsız,modifiyeye(görselliğe) bi tofaşa göre geridede kalsa broadway daha sorunsuz geliyo.
Bana göre broadway çok daha sağlam.3 kuruş fazla olsun parçası en azından habire sanayi yüzü göstertmiyo :icon_tup:
bu senin izlenimin tabi olabilir iyi sürücü, bakımlı araba faktörü var.. , şimdi herkes ne ayırdığını sapladığını yazarsa :rolleyes: şunuda iddia etmem düz yolda kalkarsın yok bro ipi göğüsler vs vs.son olarak doğan geçer beygiri var o kadar:D ama roll + drag 400m süpriz bence faktörlere göre değişir;)