Her köşede verilen tatlı yanlar yeter... Bi sürü jant kombinasyonu denemek yeter :)
Şayin Dogan candır :D
Printable View
Her köşede verilen tatlı yanlar yeter... Bi sürü jant kombinasyonu denemek yeter :)
Şayin Dogan candır :D
tabikii tofaş baba eskiler bilir 215 ler hella lar obenler 85 beşler vs vs
nasi unutulur kiii ogunler..:)
armada kardesim sen antalyalısın :)
hiç dragta 106 geçen vti geçen dogan görmedinmi :?
nos turbo yok bu arada :)
http://image5.sahibinden.com/photos/...8652686b33.jpg
cms40 215/50/13 :D
Antalyalı değilim yaşamaya çalışıyorum :icon_tup:olmuşturda ben yakalayamadım illegal olduğu için ya organize yoluna yada yenisanayide millet o yüzden haberim yok çok gördüm beraber kalkan doğanı ama vti yada 106 hiç göremedim. 106 ,saxo kuş serisine kuş gördüm genelde ama yüklü bir doğan görmüştüm yeni sanayide :D ön kaput ve tampon yoktu sadece farlar ve motor :D önü 5 parmak falan kalkıyordu draglarda:D:D
1-2-3 abi araba hala sarıyor
olum o R9 olacak tabi o kadar:)
konfor tabiki doğan ama yılların vermiş olduğu bir teşekkür varki oda karda kışta suda çamurda tatillerde memlekete giderken bizi utandırmadığı için tabiki oyum R9'a.
Ne acımasızlıktır yahu ama ne yapalım herkes istediğini seçer :D
Renault Broadway 69 43.40%
Tofaş Doğan SL_X 90 56.60%
Fırsat olsada bi video çeksek roll + drag:rolleyes:
şahin deseydin anlardımda doğan söz konusu ise liderdir ankette..zaten anket bile dengesiz.
birisi çin de yazılı 215 lastık urettırse zengın olur ha :D yokohamalarında sonu geldı artık
Rni rollde fark açar Slx çiçek açar :byebye:
ben valla sayayım
Beyaz yazılı olucak diye neler yaşadım :D
215/50/13 Bridgestone sf 330 Kullandım beyenmedim açıkcası hamuru kötüydü kafadan kayma yapıyordu.
205/50/13 Falken kullandım böle bir lastik yok süper ötesi yol tutuş virajlar falan kafan kaymalar kalktı.
215/50/13 Yokohama Radial 352 Bu lastikde hamuru sert.Yazları biraz yaz lastiği kadar olmasada güzel yol tutuyordu kafadan kayma yapmıyordu.Kışında yağmurda süper bir lastik biraz geç ısınıyor ama ısındıktan sonra fren mesafesi olsun falan süper lastik.Şimdi bakıyorum yeni 4 tane alıcam çıkanlarıda yazları yanlamak için kullanıcam :D
[QUOTE=
Abi gizli işler çeviriyoruz Ümit abiyle :)
Haddimiz olmayarak sana meydan bile okuruz :p BYF önde :heyoo:[/QUOTE]
hadi bakalım benim r21 le deneriz isterseniz :D senin golf var sırada daha :D
haddimiziin sınırı belli değil bu aralar 1.4 fundai era, dizeller süpriz oluyor ya ben önde ya onlar :D 2010 polo 1.4 le deneyelim aklımda o var şimdi :D 1.6 kuş serisi hiç problem olmuyor zaten :D piyango loto çıkarsa Alper abi senin Gti var sırada(çıkmayacağı için problem yok tabi:D:D)