21 den yadigar motoru bana verin adaleti görün :D uymaz ama :D:D adalet için bana bi en az 5bin TL cik lazım
Printable View
valla elimde boşta j7r motor var düşünürsen vereyim ama karter kırık külbütör kapağı eğik ve bazı müşürleri yok :D 4000 km de :D 500 e al senin olsun :D
kendımı bıldım bılelı bu ıkı marka arasında gıttık geldık hep. sansımıza gelen butun reno lar tırttı.
tofasın kaloriferini koltuklarını kornasını kapısının sesını ben yerım yerım. nefiss..
hala ısterım bı kus serısınden arabam olsun. hatta dogan L buz mavi olcak arka koltuk kafalıkları koltugun kendınden olcak. ahhss.. pıoner den 2 oval olcak arka cam koselerınde ortalarda 2 tane 25 cm pıoneer subwofer (hanı eskıden gobekte amblemı olanlar vardı ya ondan ;))
on cam koselerınde pioner tweeter oy oy yemede yanında yat.
sevıyoruz kuslarımızı koselerde 3 ten 1 e cekıp 2 ye cakmayı :D
hani ne yalan söyleyeyim ne zaman yolda bir renault 9 görsem ya anında geçmek istiyorum ya da olabilidiğince yawaşlayıp uzaklaşmasını bekliyorum...
Diğer illeri bilmem ama ankaradaki renault 9 sürücülerinin çok büyük bir çoğunluğu her an bomba patlacaklarmış gibi kullanıyorlar arabalarını...
Doğan'a gidiyor oyum ;)
sırf üç pedal için bile SLX derim :)
ben bugüne kadar 23 adet BROADWAY ım oldu başka makineelerle işim olmaz heralde :D
ah abi neden bende r9 varken duymadim bunu :(
76 r12 ile otomobil surmeyi ogrendim,ince stop durbun gogus ince direksiyon 4 vitesti,sonrasindada 93 broadwayle devam etmistim.hayatimda r9 kadar zevk aldigim arac hic olmadi ama dip basik parali mangelsli sahinin yeride ayri.zor tercih :)