breraya baktınızmı siz yaw :D
Printable View
breraya baktınızmı siz yaw :D
brera güzel araba. Ama o tam alfa zaten , giuliettada ben tam bir alfa ruhu görmüyorum. en basidinden direksyon , eski 147 modellerinde bile efsane direksyon varken giuliettaya adam dobloya koyduğu direksyonu koymuş. Olmamış.
giulietta arabamı yaw :D
scirocconun muadili yada rakibi brera olabilir bence hatta cümleyi yanlış kurdum scirocco breraya rakip olabilir ;)
brera, 159un hb'si gibi durmasına rağmen gereksiz pahalı bi araç, kıç tasarımıda çok çirkin, 159 tercihimdir.
O paralara uğraşmayın gidin gtı alın içine 2jz olur r20det olur ver turboyu ne julyet kalır ne elizabeth.. :D :D (tipik techturkey yorumu)
Bence guiletta..Çünkü o rüyaların yapıldığı maddeden yapılma :D
rocco güzel de sanki julyet daha güzel önden roys royse benziyo gibi:) led leri filan ön farda çok şık duruyo
Giulietta forever...
Direksiyonu Doblo'yla aynıymış haha....
Bigün gidin test sürüşü yapıverin, bakalım ondan sonra ne diyecek buradaki herkes çok merak ediyorum... :)
Aslında brera değilde Scirocconun rakibi Alfa GT'dir. Compact coupe. Bertone tasarımı. Mükemmel bir tasarımı var. Her türlü GT derim. Ancak üretimi durdu içide 147 ile aynıydı tek kötü tarafı o. Bi direksiyon için Guilettayı eleyeceksek Scirocconun konsolunun diğer tüm vw modelleriyle aynı olduğunu unutmayalım:) Güzel araba lafım yokta Alfa içinde yiğidi öldür hakkını yeme:) Ayrıca 147 o kadar başarılı bir model değil bence. 33e 75e bakın. Guila'ya bakın gerçek alfalar onlardır. 156'dan sonra bitmiştir bence.
156 tasarım olarak iyi bir araç, motor teknolojisi bir ilkti hatırlarsanız ama maalesef yakıt tüketimi markayı çok gerilere götürdü..
159 1,9jtdm diyorum :D
150hp / 320nm
upsolute çip ile : 182hp / 375nm
italyan olunca otomatik olmasın diyorum ama tabii herkesin görüşü farklı...
6 ileri manuel şanzıman gibisi yok bence...
(supersport olanlar konu dışı tabii...)
159 hoşuma giden araba ama alfa almaya fena korkarım türkiyede :)
Anlatılanlardan biliyorum, chiplenince daha hızlı oluyormuş vites geçişleri. Ata görürse yazar.
Mito QV ikisinide geçer diyorum ben :)