Onu bilmemde sirocco'da 7 ay sıra varmış
208 gti by Peugeot Sport; İstanbul Park: 2:28.099 - 04.05.2025
Saxo évo-2 0-402 : 13.821 sn.
Powered By : Piston Garage
Nazmi TOÇAK
GELDİKLERİ GİBİ GİDERLER !!
Valla 106 direk atlar gibime geliyo![]()
eğer 106 sağlıklı yürüyorsa 200 e kadar 3 boy önde olur. daha sonra rocco geçer. oda gayet normal bi sonuç
Powered By Suki(CRM Performance Style)
106 bu o speclerde aracıda sağlıklıysa rollingde geçer ama son hızda bilemem cünkü adamda kısa var 210-215 te kalıcak arabası dragda ve rollde gti diıyorum ben![]()
böle düşünüyosun ama bilgili biri değilsin.bilmeden konuşmak ise büyük cahilliktir.kardeşim kendinle dalga gectirme bence her şey sırf beygirde bitmiyo:aktarma organları,şanzuman oranları,güç dağılımı,kilo bunlar önemli seyler.
ben 5 6 yasındayken kadranda hangi arabanın daha cok yazarsa atıyorum biri 200 km biri 220 km kadranda fazla yazanın daha hızlı gittiğini düşünürdüm böle düşündüğüm sene 1989 .seninkide aynı hesap.
Zahida, aklına ehl-i hikemin olma hasud, vermeyince sana Ma’bud ne yapsın Mahmud.( Şinasi )
kanka benide o kdr sökseler benim 0 100 üm 4 saniye altı çıkmazsa adam değilim...
hırsız olsan çalıcak bişi bulamazsın o derece![]()
denemenın tarıhı bellı dgl zaten eksıkler soz konusu havaların kuruluguna ve uygunluguna gore denenıcektır apo abı sızıde bılgılendırırım cıkacagımız aksam =)
34 EM 123
AÇIKEL otomotiv... JANTMAX ..
hep bızımlesın ALP GUNAYDIN 34 DUJ 43 ..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)