ölüm gurubunda 996 TT iş yaparmı acaba ?
belki süpriz bir hadise olabilir ondan sorayim dedim...
ölüm gurubunda 996 TT iş yaparmı acaba ?
belki süpriz bir hadise olabilir ondan sorayim dedim...
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
Hilmi yazmış işte ...
Ne araçlar ... ne davetler ... ne giderler gördük .... ama icrat sıfıryok db miş , yok videomuş , yok şu bu amuda parande atan penguen miş ... hikaye yan yana olup gerçekten gazlamadıktan sonra tek başıma gazlayıp king olmayı ne yapim ben ? Mücade zevki olucak , heyecan olucak .
7 tane araç var şuan daha eklenir mi ? azalır mı ? bilmem ama ben 7 araçın aynı günde toplanıp deneme yapıcağına inanmıyorum ( hea inş ben g*t olurum da süper bi gün olur ) Hulk la Msupra ilk giden olurda diğerlerini görücez
inş. kazasız belasız sorunsuz bi deneme olur bizlerde zevkle izleriz
...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
Sonuçlar ortaya çıkmış
1- Msupra
2- Hulk
3- Ottoman
4- Turbo M3
5- Hpf M3
6- Gtr 200
7- Ac 8877
Bakalım kısmet olurda bu yaz yanyana gelirse bu makinalar kamuoyu yoklamasın da olduğu gibi bir sıralamama mı olacak acaba![]()
Abi bu makinalar yan yana gelirse 300-500 bin kişilik bi tirübün olur![]()
Biz hayatı mayaların takvimine göre değil ALLAH ın taktirine göre yaşarız
inşallah geliriizde be şimdiden söyluyorum bakın.. herkezin bildiği tarihde herkezın bildiği yerde zamanda olmaz öle bi pazar sabahı erkenden kalkarız bomboş otobanda deneriz..söliyim..
olum siz hızlı arabalara 100 binden fazlasını verdiniz
ben toplamda 3 tona yakın 1 civic si birde suzuki swifte o paraları harcadım![]()
yollarda varmı bilmiyorum ama istanbulda ismail abinin bi subisi var birde ankarada korhan abinin arabası var diye biliyorum
emniyetten devam![]()
"HAYALLE YAŞAYANINDA YAŞAMAYANINDA ... "NAMIK KEMAL
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)